Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Patīk
Reitings 43221
Reģ: 12.10.2022
AnneBelle @ 16.10.2024 00:07

Nu nekādu kompensāciju nav jēgas prasīt, ja aizpilda saskaņoto un tālāk jau viss caur apdrošinātājiem. Ja negribēja oficiāli, tad gan var mēģināt sarunāt, varbūt tieši dzēruma dēļ jautāja, jo tādā gadījumā daudz ''izdevīgāk'' norēķināties naudā, nevis palikt bez tiesībām, un vēl ar sabiedriskajiem darbiem.
Mēģināja izvairīties no saskaņotā, jo pēc tam OCTA kļūtu dārgāka, bet naudas kompensācijai arī nav. :D Tad nu izbrauca ar to, kāda viņa nabaga māte, 3 bērni, lidinās savās domās.
16.10.2024 11:17 |

Reitings 24291
Reģ: 18.08.2022
Maija4 @ 16.10.2024 10:15

Bet intensīvi to darot, nonstop kā Kača, tak gan jau ik pa pāris dienām kaut ko notirgotu

Gan jau viņai tur viss brūk un jűk un pat vairs nespėj mentāli tos reklamu story uztaisit .
Kača ari atzina ,ka bija bridis,kad neko negribejas un nl nebija prioritāte-tad aizbrauca pie mr president un atguva savu mojo 😀😀😀😀
Man skiet Marijai vajag vienkarshi vienu dienu apsesties un saplanot,kă vina so visu situaciju atrsinas!Pats galvenais but pret sevi atklātai un pienemt faktu,ka vairs nebus tăkă bija un alko ari nebus risinajums,tāpat kă tie regularie pieguletaji-jābeidz vienreiz bēgt no tām problemam un jāsāk rikoties,ka pieaugušai sievietei kurai ir 30 gadi nevis 18
16.10.2024 11:38 |

10 gadi
Reitings 87
Reģ: 20.10.2009
Tie Mašas storiji uzkurina!
Vecākajam dēlam būtu jāsāk doin‘ some job ?
Es esmu PAR to, ka bērnam ir savas atbildības robežas (mantas/istaba/salocita pidžama vai gulta), un arī mājas solī (izkrāmēt trauķeni/kopā gatavot), bet mīļā sirds, kad Tu sāksi darīt savu džobu?
Tavs vecākais dēls regulāri pieskata jaunākos, kamēr Tu guli. Un tas nav normāli. Tas, ka Tavā unikornu pasaulē Tu tā esi iekārtojusi, un Tavi bērni to ir pieņēmuši (jo viņiem nav izvēles, būsim godīgi), tas nenozīmē, ka tas ir normāli un pieņemami. Ai. Skumji.
16.10.2024 12:02 |

Reitings 6117
Reģ: 20.09.2022
LilSonja @ 16.10.2024 08:04
Kerkira vakardien bij Live ar savu jauno jaudīgo partneri @blauak un šitā atnākot uz džojū paņēma kredītu aktivācijai, tas ir kooo? :D
Pati to vēl stāsta, nu kauns un tagad vervēs citas meitenes.

Labi, ka viņa vismaz apzinās, ka tas nebija tas labākais solis, ņemt kredītu, un to arī atzīst.
16.10.2024 12:07 |

Reitings 2630
Reģ: 29.04.2024
amnēzija @ 16.10.2024 12:07

Labi, ka viņa vismaz apzinās, ka tas nebija tas labākais solis, ņemt kredītu, un to arī atzīst.
toties citas kladzina, nāc nāc, nevajag nekādus papildus ieguldījums, nevajag starta kapitālu. Viss bez robežām, tik labi, var strādāt un apvienot ar bērniem!
Aha, tikai vajag mammu pieaicināt, lai palīdz pieskatīt 2 bērnus, kamēr šī pilnvērtīgi strādās.
Viss tik skaisti, ka skaistak jau nevar.
16.10.2024 13:08 |

Reitings 407
Reģ: 09.02.2024
Nebūtu tās Bea, Maška staigātu tiešām ar tām pašām drēbēm ko pirka ar stilisti pirms 3 gadiem.
Ja jau pat uz lielo pasākumu nopirka to pelēko Reserved mini kleitu pa 10€ un viena no otras aizņēmās
16.10.2024 13:50 |

Patīk
Reitings 43221
LilSonja @ 16.10.2024 08:04
Kerkira vakardien bij Live ar savu jauno jaudīgo partneri @blauak un šitā atnākot uz džojū paņēma kredītu aktivācijai, tas ir kooo? :D
Pati to vēl stāsta, nu kauns un tagad vervēs citas meitenes.
Tiku live vairāk par pusi. Šausmas, kādus murgus viņa tur runā. Labākās pērles:
- Es paņēmu ātro kredītu 150 eiro, lai varētu uzreiz sākt darboties;
- Es pajautāju lG cilvēkiem, cik viņi pelna un kāda ir sapņu alga. Viens/-a uzrakstīja, ka pelna 600, grib 1000. Tā pat nav minimālā alga. Arī par tūkstoti nevar samaksāt visus rēkinus.
- Parastā darbā tev ir jāēd pusdienas, bet šeit tu pelni naudu ar savām pusdienām.
- Esmu strādājusi sēžot vannā un arī uz poda.
Nemaz nezināju, ka @blauak ir aktrise. Aktrise nodegušā teātrī. :D
lnteresanti, ka saka, ka par tūkstoti nevar samaksāt visus rēkinus un 600 eiro nav pat minimālā alga, bet pašai jāņem kredīts produktiem 150 eiro. :D
Un viņa ir tik neizglītota, jo nesaprot, ka Joyou algas i pirms nodokļiem un tie ir jāmaksā pašiem. 600 eiro ir lielāka nekā minimālā pēc nomaksātiem nodokļiem.
16.10.2024 14:44 |

Patīk
Reitings 43221
SantaBarbara @ 16.10.2024 11:38

Gan jau viņai tur viss brūk un jűk un pat vairs nespėj mentāli tos reklamu story uztaisit .
Kača ari atzina ,ka bija bridis,kad neko negribejas un nl nebija prioritāte-tad aizbrauca pie mr president un atguva savu mojo ????
Man skiet Marijai vajag vienkarshi vienu dienu apsesties un saplanot,kă vina so visu situaciju atrsinas!Pats galvenais but pret sevi atklātai un pienemt faktu,ka vairs nebus tăkă bija un alko ari nebus risinajums,tāpat kă tie regularie pieguletaji-jābeidz vienreiz bēgt no tām problemam un jāsāk rikoties,ka pieaugušai sievietei kurai ir 30 gadi nevis 18
Pagaidi 2.novembri. Maša lepni kāps uz skatuves un sauks sevi par lielāko līderi. :D
16.10.2024 14:49 |

Patīk
Reitings 43221
viktorijar @ 16.10.2024 12:02
Tie Mašas storiji uzkurina!
Vecākajam dēlam būtu jāsāk doin‘ some job ?
Es esmu PAR to, ka bērnam ir savas atbildības robežas (mantas/istaba/salocita pidžama vai gulta), un arī mājas solī (izkrāmēt trauķeni/kopā gatavot), bet mīļā sirds, kad Tu sāksi darīt savu džobu?
Tavs vecākais dēls regulāri pieskata jaunākos, kamēr Tu guli. Un tas nav normāli. Tas, ka Tavā unikornu pasaulē Tu tā esi iekārtojusi, un Tavi bērni to ir pieņēmuši (jo viņiem nav izvēles, būsim godīgi), tas nenozīmē, ka tas ir normāli un pieņemami. Ai. Skumji.
Es arī klausījos un brīnījos par Mašas izteikumiem.
Vecākais dēls jau tā pieskata pārējos sīčus, bet nu arī būs jāuzkopj dzīvoklis. ko tad pati mātīte darīs? Sēdēs dīvānā un dzers Prossecco?
16.10.2024 14:57 |

Reitings 6117
CallMeAnnika @ 16.10.2024 14:44
Tiku live vairāk par pusi. Šausmas, kādus murgus viņa tur runā. Labākās pērles:
- Es paņēmu ātro kredītu 150 eiro, lai varētu uzreiz sākt darboties;
- Es pajautāju lG cilvēkiem, cik viņi pelna un kāda ir sapņu alga. Viens/-a uzrakstīja, ka pelna 600, grib 1000. Tā pat nav minimālā alga. Arī par tūkstoti nevar samaksāt visus rēkinus.
- Parastā darbā tev ir jāēd pusdienas, bet šeit tu pelni naudu ar savām pusdienām.
- Esmu strādājusi sēžot vannā un arī uz poda.
Nemaz nezināju, ka @blauak ir aktrise. Aktrise nodegušā teātrī. :D
lnteresanti, ka saka, ka par tūkstoti nevar samaksāt visus rēkinus un 600 eiro nav pat minimālā alga, bet pašai jāņem kredīts produktiem 150 eiro. :D
Un viņa ir tik neizglītota, jo nesaprot, ka Joyou algas i pirms nodokļiem un tie ir jāmaksā pašiem. 600 eiro ir lielāka nekā minimālā pēc nomaksātiem nodokļiem.

Tā ir pašmāju seriālu aktrise, kura, cik saprotu, aktieros nav īsti mācījusies.
16.10.2024 15:00 |

Reitings 835
Reģ: 16.09.2021
CallMeAnnika @ 16.10.2024 14:57
Vecākais dēls jau tā pieskata pārējos sīčus, bet nu arī būs jāuzkopj dzīvoklis. ko tad pati mātīte darīs? Sēdēs dīvānā un dzers Prossecco?

Viņa totāli ienīst Neitu. Kaut vai par to, ka viņam ir disleksija, tēvs nedod piķi, cik gribi utt. Viņš jau šobrīd veic savam vecumam neatbilstošas darbības.
16.10.2024 15:21 |

Reitings 6117
CallMeAnnika @ 16.10.2024 14:49
Pagaidi 2.novembri. Maša lepni kāps uz skatuves un sauks sevi par lielāko līderi. :D

Protams, ka kāps. Kad viņa tur nav kāpusi 😂
16.10.2024 15:47 |

Patīk
Reitings 43221
Cilveeks @ 16.10.2024 15:21

Viņa totāli ienīst Neitu. Kaut vai par to, ka viņam ir disleksija, tēvs nedod piķi, cik gribi utt. Viņš jau šobrīd veic savam vecumam neatbilstošas darbības.
Dēlam būtu jāpalīdz mājas darbos, piemēram, jāsakārto sava istaba, bet to laikam dala ar Vitu, jāiznes miskaste, jānomazgā trauki, kā vienojas, bet primāri mātei ir jānodrošina bērna attīstība. Tās pāris reizes lasīšana mašīnā neskaitās.
16.10.2024 15:55 |

Reitings 407
Reģ: 09.02.2024
Tā vietā, lai Neitam būtu trauki jāmazgā, būtu labāk pievērsusies mazākajiem, iemācot, ka nevajag visur kāpt un ārdīt, plēst utt.
16.10.2024 16:04 |

10 gadi
Reitings 87
CallMeAnnika @ 16.10.2024 14:57

Viņa vēl stāstīja, ka Neits mazgāja traukus un tikmēr viņa bija laimīga … un darīja KAUT KO CITU. Un tad vēl tā nievājoši laimīgi iesmējās, bet es tā arī nesapratu, ko gribēja teikt - nu, nesapratu angļu valodu, nevis nesapratu domu 😁
16.10.2024 16:23 |

10 gadi
Reitings 87
Sezam @ 16.10.2024 16:04
Tā vietā, lai Neitam būtu trauki jāmazgā, būtu labāk pievērsusies mazākajiem, iemācot, ka nevajag visur kāpt un ārdīt, plēst utt.

Es vēl saprastu, ja storijs būtu - kamēr Neits mazgāja traukus, es … sagatavoju drēbes bērniem nākamai dienai / saliku veļu mazgāties / izkarināju žāvēties … un tad mums bija iespēja kopā palikt puzli, noskatīties multeni visiem ar popkornu .. nu kaut ko! Kaut ko, kas viņu kaut kripatu attaisno un parāda, ka cilvēks ir spējīgs sadarboties. Bet ne. Nemaz. Nop. Vienkārši Neits mazgāja traukus. Tātad viņa bērnam sūdzējās, la 24/7 ir nevis mammīte, bet apkalpojošais personāls, bet tagad dēls ir nevis dēliņš, bet apkalpojošais personāls.
Bet nu piekrītu viedoklim, ka pusi piepušķo, lai te būtu par ko runāt. Es tā ļoti ļoti ceru. Nevertheless, sekotāju skaits krītas un no tā, ka te viņu apspriež, jauna sadarbība viņai nespīd. 😁
16.10.2024 16:30 |

Patīk
Reitings 43221
viktorijar @ 16.10.2024 16:30

Es vēl saprastu, ja storijs būtu - kamēr Neits mazgāja traukus, es … sagatavoju drēbes bērniem nākamai dienai / saliku veļu mazgāties / izkarināju žāvēties … un tad mums bija iespēja kopā palikt puzli, noskatīties multeni visiem ar popkornu .. nu kaut ko! Kaut ko, kas viņu kaut kripatu attaisno un parāda, ka cilvēks ir spējīgs sadarboties. Bet ne. Nemaz. Nop. Vienkārši Neits mazgāja traukus. Tātad viņa bērnam sūdzējās, la 24/7 ir nevis mammīte, bet apkalpojošais personāls, bet tagad dēls ir nevis dēliņš, bet apkalpojošais personāls.
Bet nu piekrītu viedoklim, ka pusi piepušķo, lai te būtu par ko runāt. Es tā ļoti ļoti ceru. Nevertheless, sekotāju skaits krītas un no tā, ka te viņu apspriež, jauna sadarbība viņai nespīd. ?
No 15,5 uz 15,1. :D Cik ilgi vēl Maša izturēs? Tieši kā viņa tagad piesaista biznesa partnerus?
16.10.2024 17:05 |

Reitings 167
Reģ: 25.10.2022
Mashka Kakashka @ 15.10.2024 21:45

Visi bērni iet Mārupes skolās, tātad viņi ir deklarēti Mārupes novadā. Arī visi oficiālie dokumenti iet uz deklarēto adresi. Ja Marija saņems kādu vēstuli no iestādēm, tad vai nu uz deklarēto adresi, vai e-adresi, ja viņa tādu ir izveidojusi.
Domāju, ka vairs nav deklarēta kopš pārvācās. Kurš izīrētājs pēc izvākšanās ļaus turpināt nepiederošai personai būt deklarētai viņa īpašumā bez jebkāda likumiska pamata?
16.10.2024 17:08 |

Reitings 2630
Reģ: 29.04.2024
viktorijar @ 16.10.2024 16:30

Bet nu piekrītu viedoklim, ka pusi piepušķo, lai te būtu par ko runāt. Es tā ļoti ļoti ceru. Nevertheless, sekotāju skaits krītas un no tā, ka te viņu apspriež, jauna sadarbība viņai nespīd. ?
tu par māšu raksti. Kāda puzle, kāda multene, kāds popkorns🤦‍♀️ viņa tādus vārdus nezina attiecībā uz bērniem. Toties ziņā austeres un proseko, šiki restorāni uz cita rēķina. Lūk šodienas kontents, Lūk viņas intereses.
16.10.2024 17:18 |

Reitings 24291
Reģ: 18.08.2022
ZANZEZAN @ 16.10.2024 17:18
tu par māšu raksti. Kāda puzle, kāda multene, kāds popkorns?‍♀️ viņa tādus vārdus nezina attiecībā uz bērniem. Toties ziņā austeres un proseko, šiki restorāni uz cita rēķina. Lūk šodienas kontents, Lūk viņas intereses.

Tieši tă-pēdējos story atklājās Mašas ǐstăs vērtǐbas -viņa nekad nav bijusi un nebűs ǐsta mamma.
Viņai nav mātes kods.
Tas cepiens 2 dienu garumā,par to ka Kristaps bernu ved pie skolas psihologa viņas dzimšanas dienā atklāja Mašas ĩsto dabu !
Jebkurai normālai mātei ir vienalga vai ir viņas dzimšanas diena ,valsts svetki vai paša Jezus kristus augšāmcelšanas -ja iet runa par bērnu un vina vajadzibam jebkura mamma priekšplānā izvirzĩs savu bernu nevis jau ap pusdienslaiku puspālǐ šlupstēs mašǐnā par to cik ex slikts .
16.10.2024 18:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits