Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

10 gadi
Reitings 4148
Reģ: 02.01.2011
Kā var uzburt tādu drāmu par pierakstu pie psihologa?
Pati jau sen kladzināja, ka savā dzimšanas dienā plāno būt ārzemēs un atpūsties no saviem bērniem. Ja būtu aizlidojusi, viņai būtu pie p******, kur un ar ko tai laikā iet dēls.
Viņa tik ļoti grib uzsvērt to, ka bijušais nav viņu aizmirsis, bet tā viņas cepšanās liecina, ka pati nevar likties mierā. Tak kāda vispār starpība kādos datumos bijušais kaut kur dodas, ja tev uz viņu patiesi ir po***?
15.10.2024 09:40 |

10 gadi
Reitings 87
Reģ: 20.10.2009
Es nezinu epopeju ar Kristapu, bet man liekas, ka ledus ir sakustējies, ja jau pats ved un iet ar bērnu pie skolas psihologa. Marija jau arī visu nestāsta Ig, dažreiz post factum var uzzināt par kaut ko.
15.10.2024 09:43 |

Reitings 1419
Reģ: 05.12.2021
cupcake2 @ 15.10.2024 09:37
Skūl PSaiHolodžist.
Kristaps esot viņas super plānus izjaucis. Bet viņa taču jau pielēja seju pie BeA? Vai piedzērās viņa stresa dēļ, ka Kristaps iet ar Neitu pie PsaiHolodžist? Varbūt nobijās par to, ko tur uzzinās, vai iemeslus, kāpēc viņš tā dara? Nu, ļoti interesanti.
.
Jāpiekrīt, ka izskatās viņa tiešām ne tik briesmīgi kā parasti pēc prosecco vakariem. Bet sanāk, ka pie BeA viņa konkrēti piedzērās, tad pārstāja dzert, un pēc dažām stundām jau bija pietiekami “skaidra”, lai pati vestu bērnus mājās? ?

tas story, kur viņa tur trako pa auto, kur Vita pa vidu sēž - tur ārā ir tumsa, tātad 19+ vakarā un viņa tur nav skaidrā.
15.10.2024 09:43 |

10 gadi
Reitings 87
Reģ: 20.10.2009
začeits @ 15.10.2024 09:40
Kā var uzburt tādu drāmu par pierakstu pie psihologa?
Pati jau sen kladzināja, ka savā dzimšanas dienā plāno būt ārzemēs un atpūsties no saviem bērniem. Ja būtu aizlidojusi, viņai būtu pie p******, kur un ar ko tai laikā iet dēls.
Viņa tik ļoti grib uzsvērt to, ka bijušais nav viņu aizmirsis, bet tā viņas cepšanās liecina, ka pati nevar likties mierā. Tak kāda vispār starpība kādos datumos bijušais kaut kur dodas, ja tev uz viņu patiesi ir po***?

Es nezinu, varbūt tas manā junikornu pasaulē - bet ja mans ex bez manas ziņas un bērna vēlmes ved biju pie skolas psihologa, es būtu pie tās pašas skolas vēja ātrumā. Tad ejam visi kopā, vai neviens
15.10.2024 09:55 |

Reitings 6117
Reģ: 20.09.2022
viktorijar @ 15.10.2024 09:55

Es nezinu, varbūt tas manā junikornu pasaulē - bet ja mans ex bez manas ziņas un bērna vēlmes ved biju pie skolas psihologa, es būtu pie tās pašas skolas vēja ātrumā. Tad ejam visi kopā, vai neviens

Jautājums, cik ļoti, uz to brīdi, viņa bija pie psihologa gājēja. Cikos jau sāka "iemest".
15.10.2024 10:03 |

Reitings 1526
Reģ: 15.09.2023
Marija, tu esi nožēlojama alkāne!
Pati piedzeras jau esot pie Bea. Pirms tam pati stāstīja, ka visi plāni tiek atcelti, tagad, protams, ka pie visa vainīgs ir Kristaps.
Pēc viņas stāstītā sanāk, ka viņa ir savākusi Neitu no tēva, pati sēdējusi pie stūres un izraisījusi avāriju? Tātad Marija ir braukusi dzērusi, ar trim bērniem auto, kur diviem no viņiem pat nav bērnu autosēdekļu.
Es ļoti ceru, ka Kristaps viņai Neitu atņems. Gan jau Marija streso par to, ko Neits var pie psihologa izstāstīt.
15.10.2024 10:05 |

Reitings 1419
Reģ: 05.12.2021

atceramies, ka Maška nekad nestāsta situāciju kāda tā ir, viņas sacītais ir jādala kā minimums ar divi. tikpat labi, var būt, ka tā vizīte jau sen bija sarunāta, uz ko viņa pateica, ka netiks, jo sākotnēji, bija plānojusi būt Gdaņskā.
15.10.2024 10:07 |

Reitings 1526
15.10.2024 10:15 |

Reitings 1526

Nu psihologa vizīti neieplāno tajā pašā vai iepriekšējā dienā. Marijai bija plāns savā dzimšanas dienā būt Polijā. Varbūt to vizīti noteica skola, ņemot vērā Neita problemātisko uzvedību. Par cik Marija plānoja nebūt nemaz Latvijā, varbūt Kristaps piekrita iet līdzi. Marijai nekad nevar ticēt ko viņa stāsta, jo viņa nekad neko nepasaka līdz galam, vienmēr ir viņas versija tikai, kura pēc kāda laika tiek stāstīta savādākā versijā. Viņa ir patoloģiska mele, pati saputrojas savos stāstos.
15.10.2024 10:18 |

Reitings 287
Reģ: 11.01.2024
Mashka Kakashka @ 15.10.2024 10:15

Es neapsmeju citu apģērbu un stila izvēli, jo dzīvojam brīvā pasaulē un katrs mugurā velkam ko vēlamies, bet šis mētelis ir tiešām kaut kas ... Vai pati Marija to padara acīm nebaudāmu.
Lai cik labi viņa censtos uzkrāsoties (man tiešām ir bijušas reizes,kad ļoti patīk kā ir makeup uzlikts), +/- saģērbties - viņa izskatās slikti..un tas ir tāpēc, ka jūtas slikti. Tu nevari izspiest no sevis labo, ja iekšēji viss ir slikti. Kā augstāk viena dāma rakstīja "parādīt superīgu dz/d, smejoties un dziedot, bet viss izskatās max slikti".
Protams, ka pati vainīga, ka nav sakārtojusi galvu un dzīves prioritātes, bet...tagad uz to noskatīties tiešām ir skumji. Un ka pati tak turpina atainot savu dzīvi instagramā ..
15.10.2024 10:25 |

Reitings 686
Reģ: 14.09.2024

Vispār viņš ir bērna tēvs, viņam ir tādas pašas tiesības kā Maškai.
Protams, mums nav zināms viss stāsts, bet šeit viņš izskatās, ka iesaistās dēla problēmu risināšanā, tas bija tas par ko Maška mūždien kauca, nabaga vientuļa māmiņa, bērnu tēviem nospļauties uz visu. Tagad, kad tas notiek, atkal slikti. Slima viņa ir, tiešām, kur šitādas mātītes rodas?
15.10.2024 10:32 |

Reitings 318
Reģ: 17.12.2019
Marij, kamēr nav par vēlu, silti iesaku aizdomāties, lai tavi bērni nākotnē nepiedalītos tādos šovos kā "Caur ērkšķiem uz...", ar stāstu "bērnību pavadīju vientulībā, māte nebija klātesoša, bieži dzēra, bieži mainīja vīriešus". Kuras ir skatījušās šo šovu, noteikti sapratīs par ko runāju.
15.10.2024 10:33 |

Reitings 5289
Reģ: 06.08.2014
Rīta storiji laikam izdzēsti?Kas tur labs bija?😃 Uz dārziņu sīčus pati veda?Peregars gan jau normāls no tādas muterītes 🙈🙈
15.10.2024 10:45 |

Reitings 1660
Reģ: 25.01.2023
Mashka Kakashka @ 15.10.2024 10:18

Nu psihologa vizīti neieplāno tajā pašā vai iepriekšējā dienā. Marijai bija plāns savā dzimšanas dienā būt Polijā. Varbūt to vizīti noteica skola, ņemot vērā Neita problemātisko uzvedību. Par cik Marija plānoja nebūt nemaz Latvijā, varbūt Kristaps piekrita iet līdzi. Marijai nekad nevar ticēt ko viņa stāsta, jo viņa nekad neko nepasaka līdz galam, vienmēr ir viņas versija tikai, kura pēc kāda laika tiek stāstīta savādākā versijā. Viņa ir patoloģiska mele, pati saputrojas savos stāstos.
pie Skolas psihologiem un socialajiem pedogogiem,japiesakās laicīgi,jo nav tā hops un ejam.Daudziem bērniem vajadzīgas šīs konsultācijas.Noteikti pirms tam jau bija datums noteikts.Es mūsu skolā arī prasiju kā tikt pie psihologa,saistībā ar emociju regulēšanu puikam 1.klasē,kā labāk darīt,jo viņam dara pāri viens puika,un aizstāvoties viņš paliek vainīgs,un krājas par to dusmas ,mums teica,ka primāri tiek ņemti bērni ar tām smagākajam problēmām,un psihologs noteiks datumu,kurā varēs piešķirt konsultāciju.pagaidām meģināt ar socialo pedogogu puikam runāties.Tākā man neticās,ka Kristaps speciāli izvēlejās Maškas dzimšanas dienu.
15.10.2024 11:28 |

Patīk
Reitings 43221
Reģ: 12.10.2022
Redwine @ 15.10.2024 07:34

Cerams kāds to Kristapam aizsūtīja un tāpēc šī izdzēsa
Šodien stāsta, ka braukājusies auto visu vakaru, lai savāktu vecāko dēlu, atbraukusi mājās tik nogurusi, tik pārgurusi.
Maša, tajā pāļa stadijā tev neinteresēja nekas, ja nu vienīgi tas, ka Neits ir vienīgais, kurš var pieskatīt sīkos, kamēr tu guli pālī.
Vai Maša dzīvo junikornu pasaulē vai mēģina tēlot un izlikties, ka viss ir ok?
15.10.2024 11:41 |

Reitings 835
Reģ: 16.09.2021

A kas tur tāds, jatēvs aizved pie psihologa? Ja ne no kānav jābaidās, ir normāla ģimene un attiecības, tad vispār tur nevajadzētu stresot. Ā pag, nav un no tā, vienkārši sakot, mīž. Jo Neits savā bērna naivumā varētu izstāstīt kā mačka pierijusies guļ un viņam jāvāc sīkie un viņa to nevarētu apstrīdēt turpat uz vietas.
15.10.2024 11:45 |

Reitings 1162
Reģ: 05.07.2024
Mashka Kakashka @ 15.10.2024 10:15

Šie ir tie brīži, kad es nesaprotu, kā var tērēt tik lielu naudu par kaut ko TĀDU? :D Kāpēc? Kurā brīdī kaut kāds paklājs mugurā ir stilīgs?
15.10.2024 12:08 |

Reitings 122
Reģ: 18.09.2024
Vispār var būt, ka atkal notika kārtējais incidents skolā un Neitam bija jāiet pie psihologa, bet Mašai vienalga, viņa vienreiz neaizveda Neitu pie skolas psihologa, jo viņš negribēja.. katrā ziņā psihologs sliktu neizdarīs un forši, ka Kristaps aizveda. Tikai viņam vai nu ir daudz liekas naudas vai muļķis, ja turpina maksāt 800 eiro par privātajiem psihologiem, logopēdiem utt. Var jau būt, ka tagad taisās to risināt.
Maša uz Parīzi aizbrauc un uzkrauj bērnus nebrīdinot mammu, uz Poliju pēdējā brīdī nebrauc un kad citi seko savam ieplānotajam grafikam (bērni nebija Mašas Polijas plānos, ne?), tad skandāls.
15.10.2024 12:23 |

10 gadi
Reitings 3163
Reģ: 13.11.2011
Marija šitādā laikā vienā pidžammā un slapjiem matiem skaidra pa āru un brīnās kāpēc ir slima.
15.10.2024 12:47 |

Reitings 1499
Reģ: 30.05.2024
Ir tik ATSALDĒTI šādas lietas kārtot caur bērnu… Tā vietā, lai normāli piezvanītu Kristapam un izskaidrotos, viņa Neitam atbild “kāp autobusā”, nevis zvana tēvam. Kristaps vismaz viņai piezvanīja beigās pa tiešo. Marija ir vienkārši drausmīgs cilvēks, kas nepārtraukti sabotē pati savus bērnus. Un kā tas viņas stāsts liekas kopā? Viņa pa dienu sadzērās, tad zvanīja brālim, lai viņš viņu izvadā, bet pašā vakarā tomēr brauca pati un sasita mašīnu?
Lūk, šī sieviete ir pelnījusi pilnīgi visu, kas ar viņu notiek.
15.10.2024 12:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits