cupcake2 @ 15.10.2024 09:37Skūl PSaiHolodžist.
Kristaps esot viņas super plānus izjaucis. Bet viņa taču jau pielēja seju pie BeA? Vai piedzērās viņa stresa dēļ, ka Kristaps iet ar Neitu pie PsaiHolodžist? Varbūt nobijās par to, ko tur uzzinās, vai iemeslus, kāpēc viņš tā dara? Nu, ļoti interesanti.
.
Jāpiekrīt, ka izskatās viņa tiešām ne tik briesmīgi kā parasti pēc prosecco vakariem. Bet sanāk, ka pie BeA viņa konkrēti piedzērās, tad pārstāja dzert, un pēc dažām stundām jau bija pietiekami “skaidra”, lai pati vestu bērnus mājās? ?
začeits @ 15.10.2024 09:40Kā var uzburt tādu drāmu par pierakstu pie psihologa?
Pati jau sen kladzināja, ka savā dzimšanas dienā plāno būt ārzemēs un atpūsties no saviem bērniem. Ja būtu aizlidojusi, viņai būtu pie p******, kur un ar ko tai laikā iet dēls.
Viņa tik ļoti grib uzsvērt to, ka bijušais nav viņu aizmirsis, bet tā viņas cepšanās liecina, ka pati nevar likties mierā. Tak kāda vispār starpība kādos datumos bijušais kaut kur dodas, ja tev uz viņu patiesi ir po***?
viktorijar @ 15.10.2024 09:55
Es nezinu, varbūt tas manā junikornu pasaulē - bet ja mans ex bez manas ziņas un bērna vēlmes ved biju pie skolas psihologa, es būtu pie tās pašas skolas vēja ātrumā. Tad ejam visi kopā, vai neviens
Es nezinu, varbūt tas manā junikornu pasaulē - bet ja mans ex bez manas ziņas un bērna vēlmes ved biju pie skolas psihologa, es būtu pie tās pašas skolas vēja ātrumā. Tad ejam visi kopā, vai neviens
Mashka Kakashka @ 15.10.2024 10:15
pie Skolas psihologiem un socialajiem pedogogiem,japiesakās laicīgi,jo nav tā hops un ejam.Daudziem bērniem vajadzīgas šīs konsultācijas.Noteikti pirms tam jau bija datums noteikts.Es mūsu skolā arī prasiju kā tikt pie psihologa,saistībā ar emociju regulēšanu puikam 1.klasē,kā labāk darīt,jo viņam dara pāri viens puika,un aizstāvoties viņš paliek vainīgs,un krājas par to dusmas ,mums teica,ka primāri tiek ņemti bērni ar tām smagākajam problēmām,un psihologs noteiks datumu,kurā varēs piešķirt konsultāciju.pagaidām meģināt ar socialo pedogogu puikam runāties.Tākā man neticās,ka Kristaps speciāli izvēlejās Maškas dzimšanas dienu.Mashka Kakashka @ 15.10.2024 10:18
Nu psihologa vizīti neieplāno tajā pašā vai iepriekšējā dienā. Marijai bija plāns savā dzimšanas dienā būt Polijā. Varbūt to vizīti noteica skola, ņemot vērā Neita problemātisko uzvedību. Par cik Marija plānoja nebūt nemaz Latvijā, varbūt Kristaps piekrita iet līdzi. Marijai nekad nevar ticēt ko viņa stāsta, jo viņa nekad neko nepasaka līdz galam, vienmēr ir viņas versija tikai, kura pēc kāda laika tiek stāstīta savādākā versijā. Viņa ir patoloģiska mele, pati saputrojas savos stāstos.
Šodien stāsta, ka braukājusies auto visu vakaru, lai savāktu vecāko dēlu, atbraukusi mājās tik nogurusi, tik pārgurusi.Redwine @ 15.10.2024 07:34
Cerams kāds to Kristapam aizsūtīja un tāpēc šī izdzēsa
Mashka Kakashka @ 15.10.2024 10:15