Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 2630
Reģ: 29.04.2024
CallMeAnnika @ 14.10.2024 22:25
Kačai nav storiju, kur sveic Mašu.
bonda jau ar neko. Maska tādus toc novērotu.
Krč mašas dzīvē viss ir slikti. Viss. Un visvairāk man žēl bērnu.
14.10.2024 22:30 |

Patīk
Reitings 43221
Reģ: 12.10.2022
Mashka Kakashka @ 14.10.2024 20:41
Eh, Marija, atslēdz sev, lūdzu, internetu!
Šie storiji ir izdzēsti. Bet ko viņa tur runā? :D
14.10.2024 22:34 |

Reitings 6120
Reģ: 20.09.2022
Mashka Kakashka @ 14.10.2024 20:37
Sadzērusies "impērijas valdniece" sāks atkal Kristapu publiski nodi**?

Viņa citādāk neprot. It sevišķi kunga prātā.
14.10.2024 22:43 |

Reitings 4037
Reģ: 08.09.2015
Tātad, Marija ir sašutuši, ka Kristaps ir izjaucis viņas šodienas plānus, un Neits nevarēja skatītīties uz apdzērušos mati, kas ārdās mašīnā. Māti, kas šodien pat nebija spējīga aizbraukt savākt bērnu, jo ir pietempusies. Tāds nelietis, kā viņš uzdrīkstējās tieši šodien, viņas dzimšanas dienā (kā, viņš, nelietis, to nav atcerējies pirms plānojis šo tikšanos) ieplānot tikšanos ar skolas psihologu😀🤦‍♀️
14.10.2024 23:10 |

Reitings 6120
Ilze saka, ka viņai esot bieza āda. Nu, ja viņai būtu bieza āda, viņa uz tiem komentāriem nebūtu reaģējusi un nebūtu neko atbildējusi. Bet vajag vēl IG izcelt un par varoņiem nosaukt 😂
14.10.2024 23:22 |

Reitings 6120
magdalena333 @ 14.10.2024 23:10
Tātad, Marija ir sašutuši, ka Kristaps ir izjaucis viņas šodienas plānus, un Neits nevarēja skatītīties uz apdzērušos mati, kas ārdās mašīnā. Māti, kas šodien pat nebija spējīga aizbraukt savākt bērnu, jo ir pietempusies. Tāds nelietis, kā viņš uzdrīkstējās tieši šodien, viņas dzimšanas dienā (kā, viņš, nelietis, to nav atcerējies pirms plānojis šo tikšanos) ieplānot tikšanos ar skolas psihologu??‍♀️

Viņam vajadzēja atcerēties un šajā dienā šādas tikšanās neplānot. 🙂 un Marija aiz bēdām šādi notaisījās?
Ja viņa plānoja šādi "svinēt", tad tā atpūtas mājiņa, vienai kopā ar bērniem, būtu ne visai drošs pasākums. Tad jau labāk tā "brālēna" sabiedrībā sēdēt mašīnā. Bet nu jebkurā gadījumā, bērniem tādi skati nebūtu jāredz..
14.10.2024 23:30 |

Reitings 6120
SantaBarbara @ 14.10.2024 22:04
Izskatās traki šodien viss Mašai!
Jā,nu tā ir ar tām impērijām agrāk vai vēlāk ,tās visas tomēr sabrūk….
Pašlaik izskatās,ka Maša grimst ātrāk,kā Titāniks,ja nemeklēs psiholoğisko palǐdzĩbu ,tad noteikti nodzersies un zaudēs mātes tiesǐbas.
Neitam noteikti uz doto mirkli būtu labāk pie tēva(protams,ja nav jau pie tēva vismaz uz šodienu)
Żēl bērnus….
Nu redzēsim ,kā Maśa rīt uz pohām izskatǐsies.

Rīt būs filtri uzlikti, ja vispār storijos parādīsies 🙄😀
14.10.2024 23:49 |

10 gadi
Reitings 2065
Reģ: 31.01.2012
Es parasti skatos Marijas story, lai pasmietos par viņas stulbumu. Jā, protams, bērnu apdraudēšana nav smieklīga, bet viss pārējais gan. Bet šodienas story… Šodienas story ir vienkārši traģiski, skumji. Skatos uz to viņas širminieku pilnīgā pālī, Vitiņa tur fonā nesaprot, kas ar mammu, un tā paliek to bērnu žēl.
Ar vien vairāk Marija pavada laiku ar savu “bro”. Jo viņš tik foršs, tik svarīgs viņai? Nē taču. Man tādi “friendzone” draugi arī ir bijuši. Marijai vienkārši neviena cita vairs nav. Tik ļoti publikai šodien grib parādīt, cik forša un jautra bija viņas dzimšanas diena. Bet realitātē caur to pārspīlēto “jautrību” var redzēt, cik viss ir dirsā. Tā nav tā dzimšanas diena, ko viņa gribēja. Ticiet man - šodiena ir tas lūzuma punkts pirms kārtējās depresijas.
Es īsti nesapratu par to Neitu? Sanāk, ka viņa pārdzīvo, jo Neits paliks pie tēva? Jā, nu, ne jau viņa pārdzīvo, ka “dēls nebūs klāt tik nozīmīgā dienā”, tāds taču bija plāns - nogrūst mammai sīkos un šaut prom? Viņa taču pārdzīvo, ka ir pilnīgā pālī, bet blakus nav Neits, kam uzvelt atbildību par mazajiem.
Krč tur viss ir traki.
14.10.2024 23:58 |

Reitings 635
Reģ: 02.04.2023
Kad liekas, ka vairs zemāk nokrist nevar, tad Maška pierāda pretējo. Tas story, kur Vita zelē pirkstus mašīnais aizmugurē, kamēr mamaša kliedz pie Kirkorova dziesmas pilnå rīklē, un kaut kāds tipa "brālēns" veipo. Vispār, jūs liekat mūziku tik skaļi mašīnā, kurā atrodas jūsu bērni? Bet nu, tas viss ir vienkārši skumji, skumji, skumji.
Iedomājos, kad PTAC ieraudzīs viņas story, ha ha - atliek tikai uzrauties uz darbinieku sliktā omā, un viņa dabūs maksimāli pēc pilnas programmas.
Es nesaprotu, ko tas Kristaps nereağē? Vai arī viņš nemaz negribētu Neitu uz pilnu laiku.. Šausmīga situācija, nesaprotu, kāpēc soc dienesti uz šādiem gadījumiem nereağē. Kā - KĀ var atrasties bērnu klātbūtnē dzērumā, īpaši, ja tu esi vienīgais bērnu vecāks.
Domāju, ka viņa tos storijus izdzēsa, jo kāds gan jau kaut ko uzrakstīja. Vai nu, ka ir par traku, vai uzbrauca, jebkurā gadījumā - droši vien saprata, ka var sanākt ziepes.
15.10.2024 01:07 |

Reitings 18308
Reģ: 30.05.2022
Atceraties, ka visi Maškas pāļa storiji jāieraksta pirms pazūd!
15.10.2024 01:56 |

Reitings 348
Reģ: 13.07.2024
Kārena @ 15.10.2024 01:56
Atceraties, ka visi Maškas pāļa storiji jāieraksta pirms pazūd!

Cerams kāds to Kristapam aizsūtīja un tāpēc šī izdzēsa
15.10.2024 07:34 |

Reitings 56
Reģ: 24.06.2022
Mashka Kakashka @ 14.10.2024 20:41
Eh, Marija, atslēdz sev, lūdzu, internetu!

Es pareizi saprotu, ka viņa sasita savu mašīnu? Bet kamēr tas brālēns bija pie stūres tikmēr mašīnai viss ok bija. Pēdējā dziedāšanas storijā, man liekas pie black and yellow dziesmas tas brālēns beigās saka, Maš ja vsjo, un Maša saka a kak ja? Kurā brīdī viņa sasita mašīnu? Varbūt pie mājas parkingā turpināja sēdēt un dziedāt pie iedarbināta auto? 😀
15.10.2024 07:46 |

Reitings 1162
Reģ: 05.07.2024
noidea @ 15.10.2024 01:07
Kad liekas, ka vairs zemāk nokrist nevar, tad Maška pierāda pretējo. Tas story, kur Vita zelē pirkstus mašīnais aizmugurē, kamēr mamaša kliedz pie Kirkorova dziesmas pilnå rīklē, un kaut kāds tipa "brālēns" veipo. Vispār, jūs liekat mūziku tik skaļi mašīnā, kurā atrodas jūsu bērni? Bet nu, tas viss ir vienkārši skumji, skumji, skumji.
Iedomājos, kad PTAC ieraudzīs viņas story, ha ha - atliek tikai uzrauties uz darbinieku sliktā omā, un viņa dabūs maksimāli pēc pilnas programmas.
Es nesaprotu, ko tas Kristaps nereağē? Vai arī viņš nemaz negribētu Neitu uz pilnu laiku.. Šausmīga situācija, nesaprotu, kāpēc soc dienesti uz šādiem gadījumiem nereağē. Kā - KĀ var atrasties bērnu klātbūtnē dzērumā, īpaši, ja tu esi vienīgais bērnu vecāks.
Domāju, ka viņa tos storijus izdzēsa, jo kāds gan jau kaut ko uzrakstīja. Vai nu, ka ir par traku, vai uzbrauca, jebkurā gadījumā - droši vien saprata, ka var sanākt ziepes.
vienkārši wow… es pirmajā storijā nesapratu, kur jūs Vitu redzat, nākamajā storijā ieraudzīju. Drausmas… man, godīgi, trūkst vārdu. Nabaga bērns. Māte pati ar sevi netiek galā, acīmredzams, ka viņai ir kādi psiholoģiski traucējumi, tur vajag ar steigu ārstēties. Man sirds sažņaudzas par visiem viņas bērniem, kas tur notiek… skola, dārziņi, nedēļa tikko iesākusies. Ko maša cenšas pierādīt? Ka viņa kruti dzimšanas dienu svin braukājot un apdraudot bērnu? Var taču kā pieauguši cilvēki, sagaidit nedelas nogali un uztaisīt ballīti.
15.10.2024 08:46 |

Reitings 1162
Reģ: 05.07.2024
Paga, bet es laikam esmu palaidusi garām info.. Kača tak bija nopirkusi lidmašīnas biļetes itkā lai ar mašku brauktu dzimšanas dienu svinēt. Kur tas pazuda?
15.10.2024 08:49 |

Reitings 348
Reģ: 13.07.2024
brunettte @ 15.10.2024 08:46
vienkārši wow… es pirmajā storijā nesapratu, kur jūs Vitu redzat, nākamajā storijā ieraudzīju. Drausmas… man, godīgi, trūkst vārdu. Nabaga bērns. Māte pati ar sevi netiek galā, acīmredzams, ka viņai ir kādi psiholoģiski traucējumi, tur vajag ar steigu ārstēties. Man sirds sažņaudzas par visiem viņas bērniem, kas tur notiek… skola, dārziņi, nedēļa tikko iesākusies. Ko maša cenšas pierādīt? Ka viņa kruti dzimšanas dienu svin braukājot un apdraudot bērnu? Var taču kā pieauguši cilvēki, sagaidit nedelas nogali un uztaisīt ballīti.

Paši piesprādzējušies, bērns pa mašīnas aizmuguri dreifē
15.10.2024 08:53 |

Reitings 1419
Reģ: 05.12.2021
O, princese modusies, un neizskatās tik slikti, cik bija gaidāms :D
Bet nu tie viņas attaisnojumi - ieplānots VAKARS ar bērniem, kāda tieši starpība, ka Kristaps to bērnu savāca/veda pie psihologa pa dienu, kamēr šī pie Beas tusējās. Tāpēc laikam pietempās 😀 būtu pateikusi, lai pēc psihologa ved uz Zepčiku un miers, tikmēr darījusi savas lietas, bet nē - pati pielējās jau pie Beas, braukt nevarēja, bet Kristaps vainīgs 😀 un nav atcerējies viņas dzimšanas dienu - pret tādu exeni man arī būtu reāli vienalga, atcerās un sveic tad, ja ir normāli cilvēki un normālas attiecības starp ex.
15.10.2024 08:57 |

Reitings 6120
brunettte @ 15.10.2024 08:49
Paga, bet es laikam esmu palaidusi garām info.. Kača tak bija nopirkusi lidmašīnas biļetes itkā lai ar mašku brauktu dzimšanas dienu svinēt. Kur tas pazuda?

Ne tikai Katrīne bija nopirkusi. Draudzene Marika arī. Nedēļas nogalē viņai bija storijs ar pasākumu un storijā varēja just, ka ļoti gribēja apmeklēt, bet citu plānu dēļ nācies no dalības tajā atteikties, jo BIJA citi plāni, kuri izjuka pēdējā brīdī.
15.10.2024 09:03 |

Reitings 56
Reģ: 24.06.2022
Es klausos vinas storijus un sanāk, ka viņa vakar brauca dzērusi? Stāsta par situāciju ar avāriju un nekur netiek pieminēts, ka tas brālēns būtu pie stūres bijis 😮
Vienkārši kooooo? Brauca dzērumā, izraisīja avāriju, un pat bija gatava policiju gaidīt?
Vai nu arī tā avārija bija no rīta? Bet nevar saprast īsti kurā brīdī tad notika.
15.10.2024 09:05 |

10 gadi
Reitings 2065
Reģ: 31.01.2012
Skūl PSaiHolodžist.
Kristaps esot viņas super plānus izjaucis. Bet viņa taču jau pielēja seju pie BeA? Vai piedzērās viņa stresa dēļ, ka Kristaps iet ar Neitu pie PsaiHolodžist? Varbūt nobijās par to, ko tur uzzinās, vai iemeslus, kāpēc viņš tā dara? Nu, ļoti interesanti.
.
Jāpiekrīt, ka izskatās viņa tiešām ne tik briesmīgi kā parasti pēc prosecco vakariem. Bet sanāk, ka pie BeA viņa konkrēti piedzērās, tad pārstāja dzert, un pēc dažām stundām jau bija pietiekami “skaidra”, lai pati vestu bērnus mājās? 🤔
15.10.2024 09:37 |

Reitings 1419
Reģ: 05.12.2021
Pareģone @ 15.10.2024 09:05
Es klausos vinas storijus un sanāk, ka viņa vakar brauca dzērusi? Stāsta par situāciju ar avāriju un nekur netiek pieminēts, ka tas brālēns būtu pie stūres bijis ?
Vienkārši kooooo? Brauca dzērumā, izraisīja avāriju, un pat bija gatava policiju gaidīt?
Vai nu arī tā avārija bija no rīta? Bet nevar saprast īsti kurā brīdī tad notika.

Nu pēc tā teksta tā sanāk, jo pati teica, ka kopā ar to Sevu aizbrauca pēc bērniem uz mārupi (tas ir bērnudārzs), tad uz mežciemu pēc Neita, un, ja masīnā bijuši visi 3 bērni, tad tas ir vakarā, braucot mājā. Nu, ir jābūt pilnīgi dabīlam, lai pēc tādiem dzēruma story no mašīnas, liktu stāstu, kā saskādēja auto avārijā. bet nu tikpat labi haipo.
15.10.2024 09:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits