bonda jau ar neko. Maska tādus toc novērotu.CallMeAnnika @ 14.10.2024 22:25Kačai nav storiju, kur sveic Mašu.
Šie storiji ir izdzēsti. Bet ko viņa tur runā? :DMashka Kakashka @ 14.10.2024 20:41Eh, Marija, atslēdz sev, lūdzu, internetu!
Mashka Kakashka @ 14.10.2024 20:37Sadzērusies "impērijas valdniece" sāks atkal Kristapu publiski nodi**?
magdalena333 @ 14.10.2024 23:10Tātad, Marija ir sašutuši, ka Kristaps ir izjaucis viņas šodienas plānus, un Neits nevarēja skatītīties uz apdzērušos mati, kas ārdās mašīnā. Māti, kas šodien pat nebija spējīga aizbraukt savākt bērnu, jo ir pietempusies. Tāds nelietis, kā viņš uzdrīkstējās tieši šodien, viņas dzimšanas dienā (kā, viņš, nelietis, to nav atcerējies pirms plānojis šo tikšanos) ieplānot tikšanos ar skolas psihologu??♀️
SantaBarbara @ 14.10.2024 22:04Izskatās traki šodien viss Mašai!
Jā,nu tā ir ar tām impērijām agrāk vai vēlāk ,tās visas tomēr sabrūk….
Pašlaik izskatās,ka Maša grimst ātrāk,kā Titāniks,ja nemeklēs psiholoğisko palǐdzĩbu ,tad noteikti nodzersies un zaudēs mātes tiesǐbas.
Neitam noteikti uz doto mirkli būtu labāk pie tēva(protams,ja nav jau pie tēva vismaz uz šodienu)
Żēl bērnus….
Nu redzēsim ,kā Maśa rīt uz pohām izskatǐsies.
Kārena @ 15.10.2024 01:56Atceraties, ka visi Maškas pāļa storiji jāieraksta pirms pazūd!
Mashka Kakashka @ 14.10.2024 20:41Eh, Marija, atslēdz sev, lūdzu, internetu!
vienkārši wow… es pirmajā storijā nesapratu, kur jūs Vitu redzat, nākamajā storijā ieraudzīju. Drausmas… man, godīgi, trūkst vārdu. Nabaga bērns. Māte pati ar sevi netiek galā, acīmredzams, ka viņai ir kādi psiholoģiski traucējumi, tur vajag ar steigu ārstēties. Man sirds sažņaudzas par visiem viņas bērniem, kas tur notiek… skola, dārziņi, nedēļa tikko iesākusies. Ko maša cenšas pierādīt? Ka viņa kruti dzimšanas dienu svin braukājot un apdraudot bērnu? Var taču kā pieauguši cilvēki, sagaidit nedelas nogali un uztaisīt ballīti.noidea @ 15.10.2024 01:07Kad liekas, ka vairs zemāk nokrist nevar, tad Maška pierāda pretējo. Tas story, kur Vita zelē pirkstus mašīnais aizmugurē, kamēr mamaša kliedz pie Kirkorova dziesmas pilnå rīklē, un kaut kāds tipa "brālēns" veipo. Vispār, jūs liekat mūziku tik skaļi mašīnā, kurā atrodas jūsu bērni? Bet nu, tas viss ir vienkārši skumji, skumji, skumji.
Iedomājos, kad PTAC ieraudzīs viņas story, ha ha - atliek tikai uzrauties uz darbinieku sliktā omā, un viņa dabūs maksimāli pēc pilnas programmas.
Es nesaprotu, ko tas Kristaps nereağē? Vai arī viņš nemaz negribētu Neitu uz pilnu laiku.. Šausmīga situācija, nesaprotu, kāpēc soc dienesti uz šādiem gadījumiem nereağē. Kā - KĀ var atrasties bērnu klātbūtnē dzērumā, īpaši, ja tu esi vienīgais bērnu vecāks.
Domāju, ka viņa tos storijus izdzēsa, jo kāds gan jau kaut ko uzrakstīja. Vai nu, ka ir par traku, vai uzbrauca, jebkurā gadījumā - droši vien saprata, ka var sanākt ziepes.
brunettte @ 15.10.2024 08:46vienkārši wow… es pirmajā storijā nesapratu, kur jūs Vitu redzat, nākamajā storijā ieraudzīju. Drausmas… man, godīgi, trūkst vārdu. Nabaga bērns. Māte pati ar sevi netiek galā, acīmredzams, ka viņai ir kādi psiholoģiski traucējumi, tur vajag ar steigu ārstēties. Man sirds sažņaudzas par visiem viņas bērniem, kas tur notiek… skola, dārziņi, nedēļa tikko iesākusies. Ko maša cenšas pierādīt? Ka viņa kruti dzimšanas dienu svin braukājot un apdraudot bērnu? Var taču kā pieauguši cilvēki, sagaidit nedelas nogali un uztaisīt ballīti.
brunettte @ 15.10.2024 08:49Paga, bet es laikam esmu palaidusi garām info.. Kača tak bija nopirkusi lidmašīnas biļetes itkā lai ar mašku brauktu dzimšanas dienu svinēt. Kur tas pazuda?
Pareģone @ 15.10.2024 09:05Es klausos vinas storijus un sanāk, ka viņa vakar brauca dzērusi? Stāsta par situāciju ar avāriju un nekur netiek pieminēts, ka tas brālēns būtu pie stūres bijis ?
Vienkārši kooooo? Brauca dzērumā, izraisīja avāriju, un pat bija gatava policiju gaidīt?
Vai nu arī tā avārija bija no rīta? Bet nevar saprast īsti kurā brīdī tad notika.