ZANZEZAN @ 14.10.2024 20:32Un mašai atkal pāļa bazārs. Pat aptauju nejēdz vairs ielikt. Un jautājums kuru risina ir ļoti svarīgs.
Psc.
Deram rīt neviens uz bd un skolu neies, jo būs "slimi".
kapēc man tādus storijus nerāda? Izdzesa jau?Mashka Kakashka @ 14.10.2024 20:37Sadzērusies "impērijas valdniece" sāks atkal Kristapu publiski nodi**?
Kenty @ 14.10.2024 20:53kapēc man tādus storijus nerāda? Izdzesa jau?
forums neko neizdzēš👌Hyrte @ 14.10.2024 20:54
Laikam,Jo man arī nerādās vairs.
Kenty @ 14.10.2024 20:53kapēc man tādus storijus nerāda? Izdzesa jau?
Es ļoti ceru,ka Seva apžēlosies un paliks pa nakti tur.Vai vismaz nolicis mazos gulēt.Viņš mazajiem ir Onkulis?Tas ir radinieks,nezinu īsti,kā tos radu rakstus šifrē.Mashka Kakashka @ 14.10.2024 21:06
Pirmie divi palikuši, pārējie izdzēsti. ?
Tur tas viņas draugs vienā no pēdējiem kliegšanas storijiem teica, ka Maša, viss pietiek, laikam viņam apnika. Gan jau aizveda Mašu mājās. Maša sēž tagad mājās, dzer savu lēto prosecco un mēģina kaut ko likt storijos. ?
Bet patiesībā drausmīgi. Apdzērusies māte. Bērni diez vai siltas vakariņas paēduši. Ja ierastos policija un Maška pilnīgā lopā, bērnus aizvestu uz nakti uz krīzes centru.
Hyrte @ 14.10.2024 21:14Man, godīgi sakot,bet paliek šķērmi,Ja viņa tādā kondīcijā paliek viena kopā ar bērniem. Iespējams,ka Neits paliek mājās un pieskata mazos? Bet tad Kristapam būtu ar steigu jābrauc uz to dzīvokli un jānoskaidro situācija, pirmkārt, dēļ paša dēla kādos apstākļos viņš atrodas!
Tastastas @ 14.10.2024 21:35Briesmīgi skatīties, 3 bērnu māte jau pirmajā storijā pēc Beas tā pieļurbājusies, nesaprotu, kā pašai nav kauns ko tādu publicēt. Un tāda ir 30tā dzimšanas diena!!!
Neesmu nekāda impērijas būvētāja, bet mana dzimšanas diena patiešām bija luxury!!
''Take kids from kindergarten and spend evening together.'' Ar māti alkoholiki, cik jauki.amnēzija @ 14.10.2024 19:37
Gan jau pie kādas aukles.
Varbūt tās elegantās, skaistās sievietes 30+ (chic age), par kurām rakstīja postā, bija pārdzērušās māmuļas, kurām Maša gribēja līdzināties un tagad mēģina attēlot? :DMashka Kakashka @ 14.10.2024 19:54Jeba*! Cik tā Marija ir pretīga, turklāt totāla alkoholiķe.
Marija stāsta, ka viņai bija vairāki plāni ko darīt savā dzimšanas dienā:
- Plāns A, lidot ar draugiem uz Poliju pajuka (jo izlikās slima);
- Plāns B, braukt ar bērniem uz Akmeņi resort, nolikt Īlonu laicīgi gulēt un pati ar Neitu un Vitu ietu pirtī, džakuzi, utt. (atkal viss atcēlās, jo viņi tak visi ir slimi, nu jau visi, ne tikai viņa);
- Plāns C, arī neizdevās, gan jau tāda nemaz nebija;
- Plāns D, E, F un Ž arī neizdevās.
Marija saka, ka tad pavadīs vakaru mājās ar bērniem, pie kādas animācijas filmas, pasūtīs suši.
Ko izdara Marija?! Pielej seju tā, ka šļupst, šoferis izskatās nelaimīgs, braukā pa Rīgu, dzer, ķērc krievu dziesmas.
Marija, tu esi alkoholiķe, ej ārstēties! Nabaga bērni! Marija, tu nesaproti, ka esi nelabvēlīga ģimene? Šitā drīz zem tilta būs jādzīvo.
Un tie "draugi" kas Marijai pērk un dāvina alkoholu, tie nav nekādi draugi. Marijai ir problēmas ar alkoholu, turklāt ļoti lielas.
Lai pavadītu laiku ar draugiem vai bērniem, tad viņa ir slima, kad jāpielej seja, tad viņa ir vesela. Tik nožēlojama sieviete.
Kačai nav storiju, kur sveic Mašu.ilūzija @ 14.10.2024 20:14tās , kas sveic savos storijos Mariju , acīmredzot ir ar tādām pašām morāles normām par bērnu audzināšanu tikai nerāda tādu kontentu . Cita iemesla neredzu - jo sveikt un tam veltīt atsevišķus story var tikai tās , kurām tas viss liekas ok ?? ?