Valdet @ 16.08.2024 18:53Es skatos Preticei storijus, viņa nav palielinājusi krūtis?
CallMeAnnika @ 16.08.2024 19:29Foxai šobrīd pietrūkst ap 400 eiro mēnesī, lai dzīvotu labāk un varētu vairāk atļauties. Vienīgā vieta, ko viņa var iedomāties, kur šo naudu nopelnīt, ir NL. Agrāk pelnīja 1.mēnesī 400 eiro, pēc tam 1-1,5k un pat 3-3,5k mēnesī. Ko viņa vēl gaidot?
Jā, Foxa, ko tu vēl gaidi un nepelni? :D Ar NL aka Joyou var iebraukt tikai mīnusos.
cupcake2 @ 17.08.2024 07:57Es vispār nesaprotu, kā bērns autokrēslā var 3+ reizes izliet kafiju. Kā viņš to var aizsniegt vispār? Un kā māte var būt tik bezatbildīga un turpināt pieļaut tādu situāciju? Tā kafija varētu tik pat labi būt tikko nopirkta, karsta. Bet viņai viss tik ļoti vienalga, ka jāsāk domāt, vai viņa speciāli gaida, kad notiks kaut kas slikts. Varbūt Rafas uzmanību pievērsīs? Nu, es nesaprotu.
Ja mans bērns - mazulis - sev virsū uzlietu manu kafiju, es, pirmkārt, 2 dienas sev pārmestu un domātu - ja nu tā būtu bijusi ļoti karsta, apdedzinātos, uz sejas uzlietu? - un, otrkārt, NEKAD vairs tādu situāciju nepieļautu. Kā kaut kas tāds var likties “hihi, baigais joks, Īlons tāds žuļiks, manu kafiju visu laiku sev uzlej virsū”?
Cilveeks @ 17.08.2024 09:34
Ja bērnu nesprādzē vai ja bērns var izvilkt rokas no lencēm, viņš diezgan daudz kam tiek klāt. Arī mans bērns, ja izvelk rokas, tiek klāt daudz kam. Un mustangs ir zema mašīna. Jā, bērns var apliet ar ūdeni, sulu, pienu savu krēslu, jo tas ir rokās, bet neesmu dzirdējusi, ka mazi bērni lieto kafiju. Tātad ir variants par nesprādzēšanu.
ZANZEZAN @ 17.08.2024 00:02Skatos mašas storijus un domāju, viņa tiešām bērniem laiku nevelta vispār. No vārda vispār.
Nu kā, nu kā var tā aizdirst mašīnu, beņķi, ratus. Katru mēnesi meklēt sadarbības un waškārus lai to visu iztīra.
Vai tiešām nav opcija vienkārši pieskatīt bērnus? Nepirkt vai pieskatīt savu kafiju utt utt. Nu bac, ja vienreiz izlīst, ok, var saprast, bet tas ir regulāri.
Nu jā tā notiek, tad varbūt nepērc to kafiju? Sīkums ar beņķiem, bet kāpēc to visu vajag virsū bērnam? Un slapji, netīri beņķi vēl arī smird.. nu tiešām tā ir lukšurī laif!?
Reāli sviests.
viņa speciāli krāja tos netīrumus sadarbībai? Tādā krēslā bērnam drēbes būs momentā netiras,pat ja neko neēd un nedzer.Dzerieni arī ir lipīgi,sevišķi sulas un kafijas,ja viņus uzreiz netīra.🤔be.beta @ 17.08.2024 11:34
es domāju, kā viņai pašai nav pretīgi katru dienu tādā beņķī sēdināt savu bērnu.
saprotu, ka drupačas utml ir neatņemama sastāvdaļa, ja ir mazs bērns, bet nu cmon. vai tad nevar kaut 1x nedēļā izsūkt?
Kaut kā Mašas stāstītais par to, ka viņai patīk tīrība un kārtība neiet kopā ar to, ka auto visu laiku izskatās kā izgāztuve.Kenty @ 17.08.2024 12:33viņa speciāli krāja tos netīrumus sadarbībai? Tādā krēslā bērnam drēbes būs momentā netiras,pat ja neko neēd un nedzer.Dzerieni arī ir lipīgi,sevišķi sulas un kafijas,ja viņus uzreiz netīra.?
Kenty @ 17.08.2024 12:33viņa speciāli krāja tos netīrumus sadarbībai? Tādā krēslā bērnam drēbes būs momentā netiras,pat ja neko neēd un nedzer.Dzerieni arī ir lipīgi,sevišķi sulas un kafijas,ja viņus uzreiz netīra.?
protams, bērnam vislabākā vieta kir lasīt ir mašīnā, tajā aizmugures beņķī kur ir visa miskaste, drupačas, izlietā kafija un pavidu mutere lien virsū ar savu kameru un prasa lasīt. Labi ka nesaka vēl vai ne, Neit, vai ne, vai ne?CallMeAnnika @ 17.08.2024 15:27Vai jūs saviem bērniem liekat lasīt grāmatu mašīnā katru dienu? Vakar bija storiji no auto, šodien atkal. Papildus tam, ka bērnam ir tā jau grūtības koncentrēties un saprast, Maša vēl filmē, kad bērns to negrib un slēpjas aiz krēsliem.
magdalena333 @ 17.08.2024 17:53Bērns lasa mašīnā katru dienu, jo Neits dzīvojas pie omes, tad nu gadīgā mamma brauc pie omītes durvīm, lai bērns atnāk uz mašīnu palasīt obligāto literatūru, jo visa vasara bija par īsu to izdarīt un, tagad bērns praktiski vispār nepavada laiku mājās. Nu tā kā nākas bērnam ar disleksiju!!
Robis to bija domājis, kā labojumu, ka iet uz brokastīm kā draugi un 5min pirms aiziešanas kā pāris. Filtrējam tekstu un netaisām klaču no nesaprastiem tekstiem.CallMeAnnika @ 17.08.2024 15:113 bērnu māmiņa atkal sevi pazemo. Dodas ar Robi uz brokastīm, stāsta, ka katru reizi viņai jautājot, vai dosies ārā kā draugi vai kā pāris, kas nozīmē, vai viņai izmaksās vai maksās atsevišķi, un Maša ar spīdošām acīm saka, ka pēdējās 5 minūtes būs romantiskas kā pārim, ka Robis maksās un Robis pasaka, ka nē, kā draugi. :D
Maša pat vairs nav brokastu vērta. Uzsvilps un būs klāt.
cupcake2 @ 17.08.2024 07:57Es vispār nesaprotu, kā bērns autokrēslā var 3+ reizes izliet kafiju. Kā viņš to var aizsniegt vispār? Un kā māte var būt tik bezatbildīga un turpināt pieļaut tādu situāciju? Tā kafija varētu tik pat labi būt tikko nopirkta, karsta. Bet viņai viss tik ļoti vienalga, ka jāsāk domāt, vai viņa speciāli gaida, kad notiks kaut kas slikts. Varbūt Rafas uzmanību pievērsīs? Nu, es nesaprotu.
Ja mans bērns - mazulis - sev virsū uzlietu manu kafiju, es, pirmkārt, 2 dienas sev pārmestu un domātu - ja nu tā būtu bijusi ļoti karsta, apdedzinātos, uz sejas uzlietu? - un, otrkārt, NEKAD vairs tādu situāciju nepieļautu. Kā kaut kas tāds var likties “hihi, baigais joks, Īlons tāds žuļiks, manu kafiju visu laiku sev uzlej virsū”?