Pupuķis @ 20.03.2024 09:32Egija jau atkal izceļas - esot jāizvairās no govs piena, lai nebūtu jāuzņem laktoze. Vispār jau laktoze ir jebkurā dzīvnieku izcelsmes pienā.
Pupuķis @ 20.03.2024 09:32Egija jau atkal izceļas - esot jāizvairās no govs piena, lai nebūtu jāuzņem laktoze. Vispār jau laktoze ir jebkurā dzīvnieku izcelsmes pienā.
Aureksi @ 20.03.2024 10:35Marija vēl brīnās no kurienes Neitam ir tāda uzvedība? Lūk no kurienies - māte sēž un ņirdz par to, ka bērnam ir uzmanības deficīts. Domā, ka viņas bērns ir baigais gudrinieks un steigšus dodas storijos padižoties kāds ģelavojs aug, bet patiesībā nekāda spožā nākotne tam bērnam nespīd, tikai traumas, kuras vēlāk būs jāārstē un glumā cilvēka tips, kuram visi citi vienmēr būs vainīgie. Cik izmisušam ir jābūt bērnam, lai liktu citam bērnam sist savu mazo māsu? Tiešām žēl tos bērnus.
amnēzija @ 19.03.2024 18:05
Jā, pavisam nesen lielījās, ka ir tik skaisti mati. Tas varētu būt mēnesi atpakaļ vai mazliet vairāk. Un pēkšņi mati ir sliktā stāvoklī un aplūzuši.. ? un vainīgi ir citi fēni, jo Dyson nav bijis līdzi..
Mashka Kakashka @ 20.03.2024 10:28Egita: "Labrīt! Es taisos dienai, tūlītās braukšu ū, nu tūlīt nē, sataisīšos un tad braucu uz filmēšanu, mēs šodien dodamies uz Babycity, uz Sāgu, ē, ziniet ko es gribēju jums parādīt, Lidlā ir jauns piens, baigi labais iepakojums (rāda standarta piena pudeli), vienīgā, kas ir atšķirība, kad šim bezlaktozes pienam ir divi procenti, tajam ir viens komats pieci, kas ir ā pakā, tad šitam ir divi procenti, patestēšu, ē, pamēģināšu kāds ir šis, jo, protams, kad iepakojums ir daudz ērtāks, nu vismaz priekš manis, man tā liekas, kad ir ē ērtāks-a, ē, jā, izmēģināšu, ja priekš manis viņš būs okei, tad es noteikti Lidlā šito te, tā kā, ja kas, re kur Lidlā jauns piens ir, jo mēs ļoti daudz īstenībā, kuri dzer kokteiļus, dzer, lieto vispār uzturā bezlaktozes pienu, jo arī ejot detoksu attīroties, kur nedrīkstēja piena produktus, es sajutu to kāda ir starpība manam organismam BEZ TĀ GOVS PIENA un kā ir un tad es sapratu kad, jā, man arī noteikti uzturā jābūt, jāizvairās BEZ GOVS PIENA. Taisu kokteili, savas pirmās brokastis, nu man arī nav laika īstenībā, man ir aši, aši, aši jāsataisās un jau jāskrien, jo man īstenībā jau desmitos jau ir jābūt-a. Ēēē.. Jā. Bet manis garšīgās brokastis, šīs noteikti neizpaliks, tā ir, starpcitu, tā ir pilnvērtīga ēdienreize un ē, kuri cilvēki izmanto savā uzturā izturā, izmanto uzturā tie, kuriem nav laika paēst, kuriem ir ikdienā nenormāls skrējiens, bet tad to ēdienreizi, lai nepazaudētu, iekļauj šo te ēdienreizi sabalansēto, kur visas minerālvietas, uzturvielas, vis vis, vitamīni, kas ir vajadzīgs, tātad tajā ēdienreizē, tad cilvēki kuri grib bišķiņ sabalansēt uzturu un sākt ievērot ē ar svaru tēmu, tad arī šo te liek lietā, jo tas ir ļoti ērti."
Elife @ 20.03.2024 10:54
Viņa laikam nepamanīja, ka mati sliktā stāvoklī bija jau tajos storijos....
amnēzija @ 20.03.2024 10:55
"..cilvēki, kuri grib bišķiņ sabalansēt uzturu un ievērot ar svaru tēmu.." ? kas ir šis - ievērot ar svaru tēmu? ?♀️? tiešām ausis salūzīs. Jo dienas, jo traģiskāk paliek ar to runāšanu.. kādu sevis attīstīšanu viņa bieži piemin? Man šķiet, ka viņa degradējas nevis attīstās..
amnēzija @ 20.03.2024 10:40Egita - laktoze jeb piena cukurs ir ogļhidrāts, kas dabīgi atrodams pienā un piena produktos. Sastopama visos piena veidos gan govs, gan kazas, gan aitas pienā. Bezlaktozes produktos, pienā esošā laktoze tiek sašķelta rūpnieciski. Tas, ka piens skaitās bezlaktozes produkts, nenozīmē, ka tas vairs nav govs piens ?♀️?
Dainuviete @ 20.03.2024 11:00
Viņas prāt šis piens nāk no bezlaktozes govīm :D
Dainuviete @ 20.03.2024 10:59
Viss tik super puper sabalansēts,ka Egitai rodas izteikts dzelzs deficīts,ka jāliek sistēmas un ar to visu dzelzs līmenis paceļas minimāli!
Un kur ir visi tie vitāli svarīgie vitamīni šai funkcionālajā ēdienā?
un pēc viņas loģikas gan jau vistas dēj nagetus…Dainuviete @ 20.03.2024 11:00
Viņas prāt šis piens nāk no bezlaktozes govīm :D
Cik Vucēna ir jauka draudzene. Saka, ka Diāna jeb palīdzība ir atbraukusi, beidzot var izgulēties. Es Diānas vietā padomātu divreiz, uz ko šī draudzība balstās.amnēzija @ 20.03.2024 00:47
Man tiešām no sirds žēl tā puisīša. Viņš jau tika apbižots pirms aizbraukšanas prom. Domāju, ka Diānai arī nav patīkami, ka viņas bērnam visu laiku dara pāri, ja ne pats Nataniels, tad tagad ar Vitas starpniecību notiek tas pats. Un pāri darītāja māte tik sēž un ņirdz, tā vietā, lai beidzot savam bērnam izskaidrotu, ka tīši otram darīt pāri nedrīkst. Un viņa lieliski redz, kāds nodoms ir viņas dēlam, un kādas sekas būs tam visam uz ko viņš pamudina Ratmiru. Nu, tagad nav brīnums, kāpēc arī skolā atļaujas kādam darīt pāri. Mājās taču redz, cik mātei tas viss šķiet uzjautrinoši..