Ditto @ 19.03.2024 15:50Nu ko, Egita ir izlūgusies sadarbību ar dabas dimanti ? Un izlikusi gandrīz 12k skatītājiem to, cik vina pretīgi rij tās kūkas un runā suna murgu kā vienmēr. Vinai vajag iznemt filleri no lūpām, izskatās katastrofāli.
amnēzija @ 19.03.2024 11:39
Cik saprotu, tur ir arī kaut kādi aizliegumi - cik atceros no tā viena skrīna, ka kartupeļus nedrīkst, pākšaugus nedrīkst. Kaut kas tur vēl bija, visu nepiefiksēju. Un pašgatavoto pusdienu bildēs ogļhidrātu gandrīz nevienai nav, tikai olbaltumvielu avots un zaļie lapu salāti ar gurķi un tomātu.
Rumblerx @ 19.03.2024 16:27Un ko Katrīne tur murgo par superskaistiem matiem. Aha, Redzējām jau viņas superīgos matus ?
Elife @ 19.03.2024 16:52Noteikti šīs kūkas nepirkšu Dimantos. ???Pilnīgi zosāda metas no tās čāpstināšanās. Kā man riebjas, čāpināšanās un runāšana ar pilno muti ? interesanti, viņas pašas noskatās savus storijus, kā tas viss izskatās no malas. Vai arī vienkārši liek iekšā, jo uzfilmēts. Būtu labāk party ballītes video vai ko tādu izdomājusi kā reklāmu. Drausmīgi ?
Bet ar pilnu muti nerunā Egita vienīgā, viņas visas ???
Annika, gaidu rakstīto storiju :D
Skatījos Egitas reklāmu Dabas Dimantiem, ja to var vispār nosaukt par reklāmu. Ubagoja, kamēr dabūja kūkas, bet nereālākā antireklāma.MTY @ 19.03.2024 10:47
Nu lai kļūtu par influenceri vispirms viņai ir jāpamācās :D Šobrīd sanāk tikai antireklāmas un lūk vēl viena.
Ekhoo @ 19.03.2024 16:18
Speciāli aizgāju paskatīties.
OouuMaaiiiGaaad. Tie storiji ir episki. Man bija neērti skatīties un klausīties.
Es gaidu rakstisko versiju šim “reklāmas” storijam. Luuudzu ??
Viņa vispār nesajēdz ko runā, 100% viņa domā, ka “bezglutēna” tā jau ir pati slimība/diagnoze. Jo saka “patiesībā tas ir ļoti vērtīgi tiem cilvēkiem kuriem ir šīs te problēmas- bezglutēna, bezlaktozes..”
Ekhoo @ 19.03.2024 18:43O, Egita laikam ienākusi, visiem komentiem salikusi mīnusus ?
Ekhoo @ 19.03.2024 18:43O, Egita laikam ienākusi, visiem komentiem salikusi mīnusus ?
Elife @ 19.03.2024 16:25
nu jā, tāpēc jau saku, labi krita arī tad, kad vienkārši kefīru dzēru un neko no šiem minētajiem produktiem :) Truklāt, es žestj gāju tad, kad vispār nebija neviena no papildus ēdienreizēm, kur tikai uz kokteiļiem sēdēja.
Kurpīte @ 19.03.2024 18:54
Es tev ar ieliku mīnusu, lai ir par ko pacepties ? Jo tie mīnusi te ir tik ārkārtīgi svarīgi un dzīvi mainoši ??
Ditto @ 19.03.2024 19:17
Kur te kāds saka, ka dzīvi mainoši? Tuparilla, vienkārši skaidri redzams, kad par kādu konkrētu Egitveidīgo šeit izsakās, tad pēkšńi mīnusi krīt. Nedaudz uzkrītoši ??
Cheating @ 19.03.2024 20:21A kurai instancei var pasūdzēties, ka nav piereģistrēts Choganiešu kolagēns? Tās tur arī reklamē, reklamē