CallMeAnnika @ 18.03.2024 22:48Ja kaut 5 cilvēki sūdzēsies, PTAC pievērsīs uzmanību vairāk. Es nosūdzēju.
kā to vispareizāk darīt?Merilda @ 18.03.2024 19:39Sūdzam Vucēnu PTAC visu laiku? Man jau apnika, ka nekur nenorāda, ka reklāma vai sadarbība, cik jau var.
Uzlikt #reklāma nav grūti. Ja citi to dara, Vucēna nav izņēmums. Lai beidz žēloties.amnēzija @ 18.03.2024 22:58
Tūliņ atkal būs storiji ar tekstiem, ka briesmīgās, nelaimīgās, šausmīgās forumnieces speciāli nosūdz ptac, lai uzliek sodu. Iepriekš bija ļaunas, jo priecājās, ka NL bizness nesokas un tās jaunās māmiņas NL nesaņem lielas algas.
Aizsūti PTAC Instagram DM Vucēnas storiju ar tekstu, ka viņa atkal jau neievēro noteikumus par #reklāma. Papildus vari uztaisīt screenshot un aizsūtīt, jo storijs izdziest pēc 24 stundām.Dadaaa @ 18.03.2024 23:07kā to vispareizāk darīt?
začeits @ 19.03.2024 08:43Vakardiena kā uz delnas parādīja Mašas būtību- draudzene pirmo dienu atbrauc ciemos, bet jau pēc pāris stundām liek sīkos gulēt, paliek viena ar bērniem, jo Mašai procedūra un vakarā 2 stundas zooms no vannasistabas.
Tik izdevīgs ciemiņs= bezmaksas darbaspēks.
Elife @ 18.03.2024 13:11
Nuuu jā, es pati esmu lielisks piemērs, kad "tievēju" ar NL produktiem un ievērojot visādus maratonus utml, es biju par 10kg smagāka kā pirms tam. Beidzot lietot NL pproduktus un sākot normāli un sabalnsēt ēst, īpaši neo nekaitot pat, svars atkal pats smuki nokrita. Nav jau brīnums, ka viņas pašas tievē 6 gadus, ātrāk sanāk tām, kas atsūc taukus :D
Dainuviete @ 18.03.2024 18:33
Tūlīt jau seriāls kā beigsies, bet viņa jau tik sāk par to fanot :D
Bet nu gaidīt, kad Egita sāks atbilstoši vecumam uzvesties un rakstīt kā pienākas, ir tāpat kā gaidīt kad Marija izveidos nopietnas un stabilas attiecības un savu vāveri neplivinās visādiem Robčikiem :D
Tas nozīmē - nekad tas nenotiks!
CallMeAnnika @ 18.03.2024 17:40Holoham neinteresē karš Ukrainā un Krievijas agresija, citādi būtu aizvēris NL bodītes un internetveikalu Krievijā un sācis visu no jauna, jo nauda ir.
Tā vietā nodeva informāciju ''līderiem'', lai turpina iesaistīt naivus cilvēkus biznesā, tāpēc tagad visas ir gatavas ar jaunu sparu uzņemt cilvēkus komandā.
Teju visos MLM viss tiek aprēķināts PV, jo 70 PV aktivizācijai izklausās labāk nekā 150 eiro.
Gaidu, kad Inga pāraugs Egitu un Ingas apjoms vairs netiks pieskaitīts Egitas algas čekam. Būs līderu maiņa. :D
Bet tā reklāma, reklāma pašu produktiem.. "matu līdzekļi pret UV aizsardzību.." nopietni?
začeits @ 19.03.2024 08:43Vakardiena kā uz delnas parādīja Mašas būtību- draudzene pirmo dienu atbrauc ciemos, bet jau pēc pāris stundām liek sīkos gulēt, paliek viena ar bērniem, jo Mašai procedūra un vakarā 2 stundas zooms no vannasistabas.
Tik izdevīgs ciemiņs= bezmaksas darbaspēks.
amnēzija @ 19.03.2024 09:32
Rakstīšu kā NLšicas mēdz teikt - gan jau, ka Tu kaut ko nepareizi darīji. Paēdi un kokteili vēl pa virsu uzdzēri. Ar viņu produktiem visiem ir labi rezultāti, kuri pareizi visu dara, nevar būt plusi pie pareizas plāna izpildes ?
Apple of my eye @ 16.03.2024 21:56
Par Hohlovu runājot, iečekoju viņa sievas profilu (Katrīne bija ietagojusi) - tur izskatās patiešām saskanīgas attiecības viņam ar sievu. Vismaz izskatās :)
Bet pats Hohlovs gan vizuāli izskatās tāds biedējošs, kaut kas uz Kambalas pusi
Elife @ 19.03.2024 11:32
Nu visādi man tur gāja, kamēr bija trakais Žestj, tikmēr smuki kusa, bet tik pat smuki kūst, kad dzeru kefīru :D kad sāku ēst normālu ēdienu arī, tad diez gan nāca svars klāt.
Tonya @ 19.03.2024 09:41
Egitai ir cāļa smadzene, tas skaidrs.
Bet kapēc seriālu nevar sākt skatīties vēlāk un "fanot" par to vēlāk? Es arī burtiski vakar sāku skatīties otro sezonu NV, jo man nav pacietības nedēļu gaidīt knapi 30min garu sēriju. Un tā daru praktiski ar visiem seriāliem - sagaidu pilnu sezonu.
Vārdotāja @ 18.03.2024 20:59tač viņi vispār nereaģē. Tur oficiāli iesniegumi jāraksta. Protams, ja to darīs masveidā, tad varbūt reaģēs