TeaPot @ 02.09.2021 22:17Man ir pāris draugi, kuri pa naktīm strādā Evolution Gaming (ja pareizi uzrakstīju), darbs kaulus nelauž, maksā labi, dienas brīvas.
hahhaahahah @ 02.09.2021 22:12Varbūt kāda zin un var ieteikt labu darba vietu Rīgā, kurā students varētu piepelnīties, darbu savienojot ar studijām?
mangos @ 02.09.2021 22:59
Es tavā vietā mēģinātu tikt un strādāt par sporta zāles administratoru. Vēl ir dažādi apģērbu veikali, maiņas darbi veikalos, degvielas izpildes stacijās utt. Vari rakstīt uzņēmumiem, kad saistīti ar tavu mācību sfēru un tikt Virsma pie kādiem pienākumiem un naudiņas kā palīgam.
hahhaahahah @ 02.09.2021 22:12Varbūt kāda zin un var ieteikt labu darba vietu Rīgā, kurā students varētu piepelnīties, darbu savienojot ar studijām?
Dola @ 03.09.2021 09:11Es kad studēju, strādāju benzīntankā. Man ļoti bija paveicies ar vadītāju, jo viņa ļava strādāt tikai piektdiena, sestdiena, svētdiena. Tātad darbs nejaucās ar lekcijām, protams bija izņēmumi, kad devos palīgā, naktsmaiņas paņemt darba dienā, bet nebija bieži.
Lielisks darbs. Nav ko teikt. Burtiski kapā nedzen. Tur taču uz kājā un skriešus. Un 3 dienas pēc kārtas. Pasaki vēl ka 12h maiņas
Dola @ 03.09.2021 11:04
Es nerunāju par darba specifiku, plusiem un mīnusies. Tēmas autore prasīja ieteikumus par iespējām, dalījos ar pieredzi.
Saprotams, ka darbs nav viegls, bet 2,5gadus tur nostrādājot nejutos kapā iedzīta. Man kā jaunam cilvēkam slodze nelikās pārmērīga. Kā īstermiņa darbs - normāli.
necenties, kārtējais trollis ar pārāk daudz brīvo laiku 😂😂 es pat laiku netērētu atbildotDola @ 03.09.2021 11:04
Es nerunāju par darba specifiku, plusiem un mīnusies. Tēmas autore prasīja ieteikumus par iespējām, dalījos ar pieredzi.
Saprotams, ka darbs nav viegls, bet 2,5gadus tur nostrādājot nejutos kapā iedzīta. Man kā jaunam cilvēkam slodze nelikās pārmērīga. Kā īstermiņa darbs - normāli.
TeaPot @ 03.09.2021 11:35necenties, kārtējais trollis ar pārāk daudz brīvo laiku ?? es pat laiku netērētu atbildot
necenties, kārtējais trollis ar pārāk daudz brīvo laiku 😂😂 es pat laiku netērētu atbildot
TeaPot @ 03.09.2021 12:47Dola, Tu noteikti saprati, par ko es te runāju :)