Sveikas!
Mēs visas sapņojam par savu ideālo...
Un nupat man šķiet, ka beidzot esmu tādu atradusi. To palīdzēja atklāt sarežģītais Covid laiks valstī. Ja tā padomā, īsts sapņu vīrietis ir tāds, kurš prot darbu darīt un prātīgi spriest.
Manējam ir īstas zelta rokas, ko novērtē arī mani vecāki un citi tuvinieki- var sanest malku, ieskrūvēt spuldzīti, atvērt dāmam vīnu un šampānieti. Teicami gatavo 70 grādus jestro mājas baltvīnu, lieliski to pilnveido, degustē un atkal uzlabo. Diemžēl šādus cilvēkus esošā sistēma nenovērtē- jau ceturto gadu ir bez darba. Viņš arī pilnībā pareizi spriež un norāda- pie visa vainīga sistēmas kliķe- valdība un Eiropas Savienība, kura iznīcinājusi Latvijā ražošanu, lauksaimniecību, tranzītu un visu pārējo. Kā viņš pilnīgi pareizi norāda- tagad jau tikai balamutes politiķi, vakcinētāji vajadzīgi. Cilvēki kaut kādos ofisos sēd un spaida datora pogas, bet īstu darbu neviens vairs nemāk un godā netur.
Vienīgā cerība ir goda vīri- Aldis Gobzema kungs un Ainārs Šlesera kungs. Ja viņiem izdotos padzīt šo Saeimu, Kariņu un Levitu, tautai atkal būtu cerība uz gaišu nākotni.
Esmu lepna, ka mans vīrietis ir pievienojies jaunajam politiskajam spēkam brīdī, kad valsts ir jāglābj no iznīcības un cilvēku pazemošanas ar varu piespiežot vakcinēties.
Taču gribēju teikt, ka pāri visam dzīvē tomēr ir attiecības un mīlestība- es patiešām esmu laimīga kopā ar vīrieti, kuram ir pašam sava galva uz pleciem, spēcīgs darba tikums un nelaužams gribasspēks un spēcīgs viedoklis.
Ka jūs vērtējat šo laiku, šos notikumus? Kā tas ietekmē jūsu attiecības?