Kā tikāt galā?
Nellija12 @ 14.08.2021 09:10Nu no 6 būtu grūtāk, jo tad būtu jāslēpj fakts, ka tev jau ir bērns(-i) no cita(-iem)
būs grūti pašai tikt galā, it īpaši ar jauniem stresoriem ikdienā (mācības utt). Pamēģini aiziet pie terapeitaNaktsputns @ 13.08.2021 18:23Sveikas!
Jau kādu laiku novēroju, ka katru reizi, kad uznāk stresi vai problēmas, es sāku nekontrolēti ēst. Man vienalga ko dod pretī, ēdīšu, bez sāta sajūtas. Es saprotu, ka iktermiņā tas neko labu man nedos un reizem ir smaguma sajūta pēc ēšanas, bet tajā brīdī, kad ēdu šķiet, ka tā ir labi, jo ēdiens palīdz justies labāk.....
Tas jau kļūst apnicīgi. Es gribu ēst veselīgi, ikdienā censos, bet kā paradas kādi stresi, problēmas, es aizmirstu par apņemšanos un mierīgi varu aiziet veikala nopirkt lielo čipsu paku, saldējumu un aprīt viena pati.
Trakākais, ka tagad strauji tuvojas universitātes laiks un tas nozīmēs vairāk stresu, jo paralēli darba lietam būs jādomā kā visu paspēt samācīties, neizskrist kontroldarbos utml. Jau jūtu, ka rudens būs saspringts
Varbūt kāda ir saskārusies ar kompulsīvās ēšanas teaucējuniem?
Kā tikāt galā?
Tikai un vienīgi terapeits. Man kompulsīva ēšana mijās ar vemšanu. Bez terapeita netiku galā.Naktsputns @ 13.08.2021 18:23Sveikas!
Jau kādu laiku novēroju, ka katru reizi, kad uznāk stresi vai problēmas, es sāku nekontrolēti ēst. Man vienalga ko dod pretī, ēdīšu, bez sāta sajūtas. Es saprotu, ka iktermiņā tas neko labu man nedos un reizem ir smaguma sajūta pēc ēšanas, bet tajā brīdī, kad ēdu šķiet, ka tā ir labi, jo ēdiens palīdz justies labāk.....
Tas jau kļūst apnicīgi. Es gribu ēst veselīgi, ikdienā censos, bet kā paradas kādi stresi, problēmas, es aizmirstu par apņemšanos un mierīgi varu aiziet veikala nopirkt lielo čipsu paku, saldējumu un aprīt viena pati.
Trakākais, ka tagad strauji tuvojas universitātes laiks un tas nozīmēs vairāk stresu, jo paralēli darba lietam būs jādomā kā visu paspēt samācīties, neizskrist kontroldarbos utml. Jau jūtu, ka rudens būs saspringts
Varbūt kāda ir saskārusies ar kompulsīvās ēšanas teaucējuniem?
Kā tikāt galā?
qwerty123 @ 14.08.2021 10:00
Tak beigsi uzdoties par sievieti? Nabaga meitenes vēl panesās.
Nellija12 ir 100% vīrietis, uzrakstīju un teica, ka troļļo šeit meitenes :D
Nellija12 @ 14.08.2021 15:14
Beidz izplatīt melus! Neko tu man nerakstīji!
TimeToDream2 @ 14.08.2021 18:28
Tavas pirmās diskusijas, kur tu rakstīji vīriešu dzimtē, neko nepierāda?
Nellija12 @ 14.08.2021 21:19
Es jau citā diskusijā atbildēju uz šo jautājumu, ka tas bija mans bijušais, kurš rakstīja caur manu profilu.