Ātrākais ceļš kā atveseļot, manuprāt, ir NEBOJĀT! :D
Esmu biezu matu īpašniece, man mati dabiski galos skruļļojas, bet ilgu laiku man tas nepatika(un tagad neesmu sajūsmā, bet var sadzīvot), bija periods(kādus 2 gadus ilga), kad es taisnoju nedēļā kaut kur 3 reizes, bieži arī žāvēju ar fēnu, jo parasti mazgāju rītos vai vēlu vakarā. Mati bija sausi, tādi pūkaini un uz tausti arī nepatīkami. Mēģināju es daudz ko - dārgākus salona šampūnus, drogu variantus, dažādus naturālos, kā Madara, visu ko, bet nekas man nepalīdzēja, jo es tāpat turpināju tos bojāt. Tad nezinu, kaut kas prātā nostrādāja un tagad jau gadu matus nebojāju vispār(esmu taisnojusi 2 reizes gada laikā un 1 reizi žāvējusi ar fēnu) un ir uzlabojumi - vairs nav tik sausi un nepūkojas tik traki, bet tāpat man līdz galam nepatīk, jo tikko izmazgājot, pagaidot, kad izžūst, mati kupli kā pūdelim.
Esmu domājusi par keratīnu, jo daudzām tas ir ielikts, nesūdzās, bet pagaidām neesmu saņēmusies, jo man nepatīk tas ''nolaizītais'' efekts un tā arī neesmu tikusi skaidrībā, cik slikts tas ir matiem? Citi saka, ka bojā matus un jāliek tad visu laiku, ja gribi efektu, citi saka, ka atjauno matus un nebojā, var likt
Kādas jūsu domas par keratīnu? Esat likušas? Cik ilgs efekts?