Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Homoseksualitāte

 
Patīk
Reitings 314
Reģ: 28.07.2021
Hey!
Kā jau daudziem zināms, Latvijā nesen bija praids, kas tieši veltīts LGBTQ kopienas atbalstam, uzmanības pievēršanai. Kontekstā ar to radās ideja diskusijai :), jo tiešām interesē, ko domā šī portāla lietotāji, kādi katrai pusei argumentus utml.

Vai jūsuprāt vajadzētu legalizēt viendzimuma pāru laulības Latvijā? Vai jūs vispār esat pret, par, vai neitrāli attiecībā uz homoseksuāliem pāriem?
Miniet argumentus kāpēc jūra esat par vai pret viendzimuma pāru atzīšanu no valsts puses(konkrēti Latvija)
Ko vispār domājat par šo visu tēmu
? Pašlaik Prosevīe, Attīstībai Par un citas partijas cīnās par šīs kopienas tiesībām, bet konservatīvais gals - Nacionāla apvieniba it īpasi cenšas turēties pretu, virza Satversmes grozījumus utml.
Saprptu, ka jutīga tēma un iespējams izpelnīšos kritiku.....
Man personigi konkrēts viedoklis šajā jautajums nav noformējies, tacu uzskatu, ka viss aizgājis par tālu... Atceros kā mūsu visu mīļā influencere Didrihsone tika norieta par to, ka viņa pateica, ka nesaprot šo visu un, ka VIŅAI vienīgā pieņemamā laulība ir starp sievieti un vīrieti. Toreiz es godīgi sakot nesapratu visu to traci un uzbrukumus Elīnai un man par viņu bija žēl, jo cilvēks jau neko tādu nepateica, viņa neteica, ka viendzimuma pārus vajag cancelot, tiem nav vietas pasaulē vai ko tik radikālu. Cilvēks izteica viedokli par to, kas viņeam pieņemams, bet visi metās likt storijus, izsmejot un noliekot Elīnu. Kopumā man šķiet, ka mūsdienā vārda brīvība vairs īsti neeksistē un tas ir visskumjākais, jo visi kuriem ir pretējs viedoklis tiek nozākàti un saukti par neizglītotiem....
11.08.2021 02:21 |
 
Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Geji, lesbietes un transeksuāļi man netraucē, bet tiklīdz viņi sāk bāzties šādi virsū ar saviem praidiem, prasībām, tad man viņi sāk kretinēt ar vien vairāk un vairāk. Šobrīd jau ir tā robeža, ir nicinājums pret viņiem izveidojies, tikai pateicoties viņu pēdējā laika aktivitātēm. Tas, ko es vai kāds cits dara guļamistabā, tam tur arī ir jāpaliek, nevis jābazūnē visai pasaulei kādās pozās, ar locekļiem vai bez locekļiem, vagīnā vai anālajā atverē kur un ko es bāžu.
Praids?! Viņi jau tur necīnās par savām tiesībām. Puspliki, saģērbušies kā klauni, sakrāsojušies kā mau**, staigā pa ielām un bļaustās - dodiet mums mūsu tiesības! Kur ir viņu pienākumi? Vai mūsdienu geji, lesbietes un transeksuāļi ir kā mūsdienu jaunatne ar tiesībām un bez pienākumiem?
Nevajag legalizēt viendzimuma pāru attiecības Latvijā, es esmu par tradicionālu ģimeni, sieviete, vīrietis, bērni. Nevar būt tētis un tētis, mamma un mamma. Bērnam augot ir nepieciešami abi dzimumi, tā tas vienmēr ir bijis un būs.
Geji, lesbietes un homoseksuāļi ir ļoti agresīvi savos viedokļos. Kaut vai tas pats piemērs ar Didrihsoni, cilvēks vairs nevar brīvi izteikt savu viedokli, pidri** uzreiz nolinčoja Elīnu. Par Kašeru nemaz neiedziļināšos, kurš aicināja boikotēt viņas biznesu tikai tāpēc, ka cilvēks izteica savu viedokli. Arī nesenais atgadījums ar geju no neatliekamās palīdzības, kur visi pidri** skaļi bļāva, ka viņš esot cietušais, kurš aizdedzināts, nabagus gejus apspiežot, utt. Kas atlājās izmeklēšanas laikā? Izrādījās gejs dedzinātājs, ar vairākām ierosinātām krimināllietām par tīšu un ļaunprātīgu dedzināšanu. Vai kāds no LGBT atvainojās par saviem skaļajiem lozungiem un uzdirsie**** tradicionālo cilvēku virzienā? Protams, ka nē!
Ja viņi grib juridiski sakārtot dokumentus, neviens viņiem neliedz aiziet pie notāra un uzrakstīt viens otram pilnvaras, dāvinājumus, u.c. dokumentus.
Kā lesbietes, geji un transvestīti iedomājas savu "ģimeni" paplašināt? Viņi tak nevar savā starpā vairoties, vīrietim vajag sievieti un sievietei vajag vīrieti, tā tas dabā ir iekārtots. Ja tevi velk pie viendzimuma cilvēka, tās ir tikai tavas seksuālās fantāzijas un slimība.
11.08.2021 07:50 |
 
Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Runājot par šo tēmu, vienmēr atceros šo viedokli, kuram ļoti piekrītu:
"Homoseksuālisms ir cilvēka seksuālo dziņu perversija, kas padara otru cilvēku par savas baudkāres objektu, balstās uz egoismu, kaitē cilvēku sabiedrības un ģimenes veselīgu attīstību, rada risku seksuāli transmisīvo slimību, tai skaitā HIV/AIDS izplatībai, nolaupa tēvus un mātes potenciāliem bērniem un tādējādi aizkavē cilvēku sabiedrības „atražošanu”. Homoseksuālisma propaganda jauniešu un vispār ferilā vecuma cilvēku vidū jāuzskata par noziedzīgu."
/Med.dr. Enoks Biķis Latvijas Pediatru asociācijas prezidents, LU MF asociētais profesors/
11.08.2021 07:59 |
 
Patīk
Reitings 855
Reģ: 09.05.2021
Man vienalga kā un ko katrs dara savā gultā, bet nevajag par to bļaut pa visu pasauli un uzspiest citiem cilvēkiem lai viņi to pieņem. Katram sava nostāja un ja cilvēks būs pret un viņam tas būs nepieņemami tad tā arī paliks, neviens ar lielu bļaustīšanos neko nemainīs.
Un kāda jēga bija no šī praida? Vai kaut kas mainījās? Vēl šī “briesmīgā” vīrusa laikā taisīt praidu, kur beigas tikai kaut kāds autobuss bija, cik gan tas ir gudri.
11.08.2021 08:06 |
 
Reitings 388
Reģ: 22.02.2021
Dzivoju Uk ,esmu jau apradusi,ka šeit geji ir uz katra stūra utt,arī man pašai ir vairāki geju pāri pazīstami,kas man pilnībā netraucē,jo šie cilvēki ir diezgan piezemēti un par saviem gultas priekiem non stop nerunā!
Tas ,kas man besī,ar kādu agresiju viss šis nāk iekšā filmās,serialos utt ‘
Ok,saprotu par to ir jārunā,bet tajā pašā laikā,nu jau tie geji visur sabāzti,turklāt ar konkretu pārsvaru!
Nesen skatijos serialu netflix”elite “ pedeja season nu johaidi visas episodes tik lezbietes un geji mīcās,jaunieši saskatās un Tad domā,ka tas jau normāli!
Manuprāt ta geju būšanu tiek par daudz reklameta!
11.08.2021 08:28 |
 
Patīk
Reitings 335
Reģ: 12.10.2018
Ja divi viendzimuma cilvēki izlemj dzīvot kā ģimene kopā, viņi var to darīt. Ja viņi grib savas attiecības nostiprināt juridiski, tam būtu jābūt iespējamam.
Vai tas kaut kā traucē heteroseksuālām ģimenēm vai sabiedrībai. Domāju, ka neko netraucē. Vienai sabiedrības daļai tas ir nepieņemami, jo negrib pieļaut, ka ir cilvēki kas ir atšķirīgi un grib dzīvot savādāk.
Senāk homoseksualitāti atklāti nepieļāva vispār, viņus varēja sodīt vai pat nogalināt. Vai tas atrisināja situāciju. Nē. Tikai agresīviem un neapmierinātiem cilvēkiem bija uz ko izgāzt dusmas.
Tagad sabiedrība kļuvusi lojālāka un labi, lai jau homoseksuālisti dzīvo, bet viņi nedrīkst juridiski noslēgt laulību. Kas mainīsies ja homoseksuāli pāri varēs laulāties ? Nekas. Tikai agresīva un nepamierināta sabiedrības daļa kas uzskata, ka sabruks visa pasaules vērtību sistēma.
Lai gan homoseksuālisms ir pastāvējies vienmēr un nekas nav sabrucis. Ir tikai cilvēki kuriem kārtējo reizi gribas izgāzt savas dusmas un naidu uz kādu
11.08.2021 08:29 |
 
Reitings 226
Reģ: 12.10.2015
Geji, lesbietes un transeksuāļi man netraucē, bet tiklīdz viņi sāk bāzties šādi virsū ar saviem praidiem, prasībām, tad man viņi sāk kretinēt ar vien vairāk un vairāk.

Ja jau kretinē,ka viņi ir kas ir un no tā nekaunas, svinot tiesības, ko beidzot ieguvuši, tad taču traucē. Tīrākā homofobija.
Tas ,kas man besī,ar kādu agresiju viss šis nāk iekšā filmās,serialos utt

Vīrietis un sieviete kopā seriālos arī besī? Eksistē šie cilvēki, loģiski, ka kino arī liek.
Sen jau zināms, ka Latvija tolerances ziņā zemākajos rādītājos. Kas ir jocīgi, it kā pagānu valsts, bet tipiskais kristiešiem raksturīgais ''balts vai melns'' un ''jābūt šitā'' trulums. Man personīgi pilnīgi vienalga, ko cits dara, kamēr tas neapdraud citus. Lai veido ģimenes, lai ir filmās, lai staigā pa ielām raibos matos. Jo vairāk cilvēku, kas var būt laimīgi un nav apspiesti, jo labāk. Nu nepataisīs bērniņus par gejiem vai transpersonām ar savu eksistenci. Drīzāk tikai parāda, ka nav cilvēks piedzimis, lai dzīvotu rāmī, ko paši cilvēki izdomājuši.
11.08.2021 08:55 |
 
10 gadi
Reitings 1347
Reģ: 13.02.2009
Rietumeiropā viendzimuma pāri jau sen neslēpjas un ir “norma”. Man nav nekas pret, lai katrs guļ ar ko grib un neliekas nekas šausminoši pretīgs, ja redzu, ka homoseksuāls pāris iet pa ielu vai tml, bet to balagānu (praidu) es nesaprotu un nespēju pieņemt.
Geji arī ir ļoti dažādi (Streips, Rinkēvičs utt), kas ir paziņojuši plašākai sabiedrībai savu seksuālo orientāciju un viss, mierīgi dzīvo tālāk. Un tad ir otra medaļas puse - Kašers, kas rīko mazgadīgajiem diskusiju vakarus par homoseksualitāti (nemaz neminēšu cik trausla ir tīneidžeru psihe un cik maz vajag, lai pavilktos pamēģināt kaut ko jaunu), vēl visi drag queen, transseksuāļi utt utjp - tieši kādas tiesības viņi vēlas dodoties praidā? Man tas izskatās tikai, lai pievērstu uzmanību.
Kā jau minēju - lai katrs mīl, ko grib, bet lai tā lielā mīlestība paliek guļamistabā.
11.08.2021 09:11 |
 
Reitings 388
Reģ: 22.02.2021
Reeceejpele @ 11.08.2021 08:55

Ja jau kretinē,ka viņi ir kas ir un no tā nekaunas, svinot tiesības, ko beidzot ieguvuši, tad taču traucē. Tīrākā homofobija.
Vīrietis un sieviete kopā seriālos arī besī? Eksistē šie cilvēki, loģiski, ka kino arī liek.
Sen jau zināms, ka Latvija tolerances ziņā zemākajos rādītājos. Kas ir jocīgi, it kā pagānu valsts, bet tipiskais kristiešiem raksturīgais ''balts vai melns'' un ''jābūt šitā'' trulums. Man personīgi pilnīgi vienalga, ko cits dara, kamēr tas neapdraud citus. Lai veido ģimenes, lai ir filmās, lai staigā pa ielām raibos matos. Jo vairāk cilvēku, kas var būt laimīgi un nav apspiesti, jo labāk. Nu nepataisīs bērniņus par gejiem vai transpersonām ar savu eksistenci. Drīzāk tikai parāda, ka nav cilvēks piedzimis, lai dzīvotu rāmī, ko paši cilvēki izdomājuši.

Bet liek ar konkrētu uzsvaru,piem,pieminu šo “elite “ serialu ,ok saprotu,geji ,lezbietes eksiste,lai butu equality ir jaliek ari serialos/filmās ,bet ne jau ,ja rāda epizodi un taja 3 pārus un no tiem 2 ir geji ,bet viens ir straight,tad uz kurieni mēs ejam lēnām?
Jo vairāk to visu rāda ,jo vairāk liekas ,ka to uzspiež ,kā jauno normu!
11.08.2021 09:16 |
 
Reitings 226
Reģ: 12.10.2015
Nevajag legalizēt viendzimuma pāru attiecības Latvijā, es esmu par tradicionālu ģimeni, sieviete, vīrietis, bērni. Nevar būt tētis un tētis, mamma un mamma. Bērnam augot ir nepieciešami abi dzimumi, tā tas vienmēr ir bijis un būs.

Šis vispār ir no trulākajiem argumentiem bez svara. ''Tradicionāla ģimene''... pssss... un cik bērni tādā aug??? Cik bērniem ir patēvi, pamātes un toksiska vide dēļ tā? Viens vecāks tikai... vai vispār neviens. Šis arguments vedina domāt, ka ja divi vīrieši audzina bērnu, tad sievietes sīcis savā dzīvē neredz. Bet nez kāpēc, ja vīrietis audzina viens bērnu kāda iemesla dēļ, tad sievietes ietekme bērna dzīvē ir. Vai piemēram divas māsas dzīvo kopā un audzina vienas bērnu, jo bērna mātei kādas tur problēmas un vajadzīga palīdzība. Divas sievietes. Audzina. Vienīgā atšķirība, ka neguļ kopā. Tādiem kā tu liekas, ka nez kāpēc tas ir svētāks variants par lesbietēm.
11.08.2021 09:17 |
 
Reitings 388
Reģ: 22.02.2021
jenna @ 11.08.2021 09:11
Rietumeiropā viendzimuma pāri jau sen neslēpjas un ir “norma”. Man nav nekas pret, lai katrs guļ ar ko grib un neliekas nekas šausminoši pretīgs, ja redzu, ka homoseksuāls pāris iet pa ielu vai tml, bet to balagānu (praidu) es nesaprotu un nespēju pieņemt.
Geji arī ir ļoti dažādi (Streips, Rinkēvičs utt), kas ir paziņojuši plašākai sabiedrībai savu seksuālo orientāciju un viss, mierīgi dzīvo tālāk. Un tad ir otra medaļas puse - Kašers, kas rīko mazgadīgajiem diskusiju vakarus par homoseksualitāti (nemaz neminēšu cik trausla ir tīneidžeru psihe un cik maz vajag, lai pavilktos pamēģināt kaut ko jaunu), vēl visi drag queen, transseksuāļi utt utjp - tieši kādas tiesības viņi vēlas dodoties praidā? Man tas izskatās tikai, lai pievērstu uzmanību.
Kā jau minēju - lai katrs mīl, ko grib, bet lai tā lielā mīlestība paliek guļamistabā.

Pilnīgi piekrītu šim viedoklim!
11.08.2021 09:17 |
 
Reitings 226
Reģ: 12.10.2015
Jo vairāk to visu rāda ,jo vairāk liekas ,ka to uzspiež ,kā jauno normu!

Liekas, ka uzspiež, jo viņiem nav bijis atļauts pastāvēt. Visi izlikušies no laika gala, ka tādi cilvēki neeksistē, tagad to mēģina normalizēt un, redz, taču citiem problēmas.
11.08.2021 09:20 |
 
Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Reeceejpele @ 11.08.2021 09:20

Liekas, ka uzspiež, jo viņiem nav bijis atļauts pastāvēt. Visi izlikušies no laika gala, ka tādi cilvēki neeksistē, tagad to mēģina normalizēt un, redz, taču citiem problēmas.

Kā to saprast - viņiem nav atļauts pastāvēt?
Viņus ko, sit uz ielas? Rāda ar pirkstu uz ielas? Liek valkāt atšķirīgas krāsas apģērbu? Viņus nelaiž restorānos un veikalos? Sabiedriskās tualetēs viņiem ir atsevišķa kabīne? Restorānos jāsēž nodalījā geju stūrī?
Vienīgais ko viņiem liedz, ir laulības. Kā jau iepriekš rakstīju, var aiziet pie notāra un juridisko sakārtot dokumentus bez laulības - pilnvaras, dāvinājumi, testamenti.
11.08.2021 09:30 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 2450
Reģ: 20.07.2013
No vienas puses es saprotu piem. Kašeru, kurš ļoti vēlējās iestūrēt laulības ostā un to arī izdarīja. Domāju, ka tas ir tas, par ko viņš vairāk cīnījās.
Bet par ko ''cīnās'' drag queeni? Tas izskatās vienkārši FOR FUN, lai izceltos. Ne tur otras pusītes ne kā, lai kko pļūtītu par tiesībām utt
11.08.2021 09:33 |
 
Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Uz ko šis viss iet - uz marazmu, lēnām, bet iet.
Nesenais atgadījums ASV. SPA salonā, sieviešu ģērbtuvēs iegāja transvestīts un sāka izģērbties sieviešu un mazu meiteņu klātbūtnē, izkarinot savu locekli. Kad sievietes vērsās pie SPA administrācijas ar pretenzijām, kāpēc sieviešu ģērbtuvēs atļauts ieiet transvestītam un kāpēc sievietēm un mazām meitenēm jāskatās uz locekli viņu ģērbtuvēs, administrācija atbildēja, ka tāds esot likums viņu štatā, un transvestītiem ir atļauts iet ģērbtuvēs kurās viņi vēlas. Vienā vārdā sakot tas ir PIZĢ**! Kāpēc man, kā sievietei, būtu uz šo jāparakstās?
Vai tad pie mums nav tieši tas pats šajos praidos? Kāpēc jāorganizē un sevi tā jāpopularizē. Saģērbušies kā klauni, izkrāsojušies kā mau**. Ko viņi popularizē? Savu slimību, savas noslieces.
Es nenoliedzu, ir daudz "normālu" geju, kuri skaļi nebļaustās, nebāž visiem savus krānus sejās. Kāpēc viņi visi nevar dzīvot mierīgi?
11.08.2021 09:35 |
 
Reitings 226
Reģ: 12.10.2015
Viņus ko, sit uz ielas? Rāda ar pirkstu uz ielas?

Tad mēs te izliksimies, ka naida noziegumi pret šiem cilvēkiem netiek pastrādāti? Latvijā maz dzirdams par to, jo šie cilvēki tup ''skapī''. Mūsu tauta ļoti konservatīva. Tas ir redzams.
Un tev sirdi plēstu, ja viņi varētu laulāties? Kā tevi tas ietekmē personīgi, ja jau tā esi pret?
11.08.2021 09:37 |
 
Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Reeceejpele @ 11.08.2021 09:37

Tad mēs te izliksimies, ka naida noziegumi pret šiem cilvēkiem netiek pastrādāti? Latvijā maz dzirdams par to, jo šie cilvēki tup ''skapī''. Mūsu tauta ļoti konservatīva. Tas ir redzams.
Un tev sirdi plēstu, ja viņi varētu laulāties? Kā tevi tas ietekmē personīgi, ja jau tā esi pret?

Naida noziegumi ir arī pret sievietēm, vīriešiem, bērniem, pensionāriem, dzīvniekiem, ne tikai pret gejiem, lesbietēm un transvestītiem.
Uz naidu noskaņotam cilvēkam būs vienalga kam iespērt.
11.08.2021 09:42 |
 
Patīk
Reitings 335
Reģ: 12.10.2018
Bērnam augot ir nepieciešami abi dzimumi, tā tas vienmēr ir bijis un būs.

Ir daudz ģimeņu kur viens vecāks audzina bērnu. Protams tas atstāj iespaidu uz bērnu, bet nav tā ka visa dzīve būs sabojāta. Domāju ka homoseksuālā ģimenē mierīgi var uzaugt heteroseksuāls bērns. Jo bērni visu uztver vienkārši un dabiski, drīzāk pieaugušie ar savu negatīvo attieksmi pret savādākiem var sajaukt galvu.
Cik atceros ka pirmie Mozaīkas praidi Rīgā pagāja bez skandāliem un problēmām. Lielākā sabiedrības daļa pat nepamanīja ka kaut kas notiek.
Tad pamodās "jaunā paaudze" ar savu demagoģisko līderi, kuri lai pievērstu uzmanību sev, sāka mētāties ar sūdiem. Un sākās....
Ja nepatīk vai neapmierina kāds cilvēks vai sabiedrības daļa, nevajag tiem pievērst uzmanību. Un viss būs kārtībā.
11.08.2021 09:43 |
 
Reitings 226
Reģ: 12.10.2015
Naida noziegumi ir arī pret sievietēm, vīriešiem, bērniem, pensionāriem, dzīvniekiem, ne tikai pret gejiem, lesbietēm un transvestītiem.

Tādi pati enerģija kā vīriešiem, kuri, kad sievietes ziņo par seksuālu uzmākšanos, kliedz : ''Vīrieši arī no tā cieš!!!''. Kliedz ne jau, lai vērstu uz to uzmanību un labotu, bet lai minimizētu problēmu par ko sievietes ceļ traci.
11.08.2021 09:51 |
 
Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Cik atceros ka pirmie Mozaīkas praidi Rīgā pagāja bez skandāliem un problēmām. Lielākā sabiedrības daļa pat nepamanīja ka kaut kas notiek.

"ILGA Latvija" kura 2005. g. vasarā rīkoja pirmo Rīgas praidu. Rīgas ielās praidu sagaidīja ievērojams skaits skatītāju, tajā skaitā nelielas mobilas protestētāju grupiņas (2 līdz 8 cilvēku sastāvā), kuras mēģināja izraisīt masu nekārtības taču viņiem tas neizdevās, un gājiena dalībnieki kustējās policijas aizsardzībā. Seminārā par seksuālajām minoritātēm piedalījās ap 100 cilvēku un gājienā ap 150. Tika aizturēti astoņi protestētāji.
2006. g. jūlijā tika plānots otrais Rīgas praids. Tā ieplānotais centrālais pasākums bija 22. jūlija gājiens Vērmaņdārza apkārtnē. Iespējamo gājienu nosodīja daudzas kristiešu draudzes, Latvijas Pirmā partija, Nacionālā Spēka Savienība (NSS) un vairākas nevalstiskās organizācijas. Biedrība "Pret straumi" dažu nedēļu laikā savāca vairāk nekā 10 000 iedzīvotāju parakstus ar prasību neatļaut gājienu. 22. jūlijā uz ielām pulcējās vairāk par simtu protestētāju. Preses konferencē tika paziņots, ka nesankcionētos gājienos praida rīkotāji nedošoties, bet tikai organizēšot konferenci viesnīcas Reval Hotel Latvia telpās. Pirms tam daži homoseksuāļi piedalījās dievkalpojumā Anglikāņu baznīcā. Visās pasākumu vietās praida dalībniekiem uzbruka oponenti. Kopumā policija aizturēja 14 cilvēkus no pēdējo vidus.
2007. g. no 31. maija līdz 3. jūnijam biedrība "Mozaīka" rīkoja "Draudzības dienas" un gājienu par vienlīdzību ar ES un LR finansiālo atbalstu. Gājiens (aptuveni 800 dalībnieku) notika norobežotā un apsargātā teritorijā Rīgas centrā, Vērmaņa dārzā. Gājiena drošību garantēja Latvijas Valsts policijas spēku klātbūtne. Gājiena noslēgumā Vērmanes dārzā izskanēja divi petaržu sprādzieni. Sprādziena rīkotāji- aizturēti. Pret gājienu protestēja "Jaunā paaudze" ar Alekseju Ļedjajevu priekšgalā.
2005. un 2006. g. gājienu rīkotāji "ILGA Latvija" 2007. g. iebilda pret pasākumu, atsaucoties uz pašu veikto seksuālo minoritāšu aptauju, kurā 82% aptaujāto praidu nevēlējās.
Jo vairāk praida gājēju, jo lielāka pretestība. Jo vairāk attīstās sociālie tīkli, jo vairāk pretinieku. Tik vienkārši.
11.08.2021 09:56 |
 
Reitings 9
Reģ: 11.08.2021
Nu jā C00L Dzipsy Pirms gada pustora likās normāls sakarīgs lietotājs, bet kaut kas mainījās un palika par tanti ar PSRS laika domāšanu.
Tas, ko es vai kāds cits dara guļamistabā, tam tur arī ir jāpaliek, nevis jābazūnē visai pasaulei kādās pozās, ar locekļiem vai bez locekļiem, vagīnā vai anālajā atverē kur un ko es bāžu.

Es gan īsti neredzu nevienu geju vai lesbieti kas iet un stāsta kā nodarboties ar seksu .
aitē cilvēku sabiedrības un ģimenes veselīgu attīstību, rada risku seksuāli transmisīvo slimību, tai skaitā HIV/AIDS izplatībai, nolaupa tēvus un mātes potenciāliem bērniem un tādējādi aizkavē cilvēku sabiedrības „atražošanu”.

Nedomāju ka Latvijā trūkst tēvu dzērāju, pamestu bērnu un augušu nelabvēlīgās ģimenēs.
Par kādu veselīgu attīstību ir runa?
Ja sieviešu pāris grib kļūt par mātem tad pastāv mākslīgā apaugļošanas, kas tieši palīdz ražot vairāk bērnu.
Kas ir sliktāk uzaug ģimenē kur ir strīdi dzeršana vai laimīgā viendzimuma pāra ģimenē. es domāju liela daļa izvēlētos otru. Protams, tie kas nav homofobi.
11.08.2021 10:06 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits