Shayk @ 08.08.2021 12:43Es ieteiktu veikt lazerepilaciju salona, ja finanses lauj. Bus daudz atraki rezultati. Man draudzenei ir tas Philips Lumea. Teica, ka rezultats ir, bet jalieto loti biezi. Man nebutu tam pacietibas.
MjauMjau @ 08.08.2021 19:27Jamaika, pēc cik ilgi laika sanāk atkārtot epilāciju?
Esmu bijusi uz 7 lāzerepilācijas procedūrām Era Esthetic, kamēr gāju bija +/- ok, bet tad uznāca covid un uz procedūrām nevarēja tikt, var teikt matiņi aug kā pirms lāzerepilācijas, manā gadījumā izskatās, ka izmesta nauda par šo pasākumu.
engelens @ 08.08.2021 20:02Lazerepilācijai un fotoepilācijai ir dāžādi darbības principi, lai gan būtība ļoti līdzīga, bet tas nav viens un tas pats. Līdz ar to nevar salīdzināt divu dažādu procedūru rezultātus. Man piemēram ar fotoepilātoru jau pēc pirmās reizes bija jūtams rezultāts tieši uz kājām, bet padusēm pat lietojot regulāri rezultāts mani neapmierina...
man ir identiska pieredze ar Braun fotoepilatoru, labākais pēdējā laika ieguldījums.jenna @ 08.08.2021 21:22Piekritīšu, ka enegelens labi visu izskaidroja :)
Man ir Braun, varu teikt godīgi - viens no labākajiem pirkumiem! Nopirku gan vēlu, aprīlī un vasarā pārtraucu, jo atrados daudz tiešā saulē, bet fotoepilācija un saule nav savienojami.
Kopumā, pēc 4 nedēļām jau jutu uzlabojumus. Nepārspīlēšu, ja teikšu, ka agrāk nomazgājos, noskuvos un varēju skūties atkal jau izkāpjot no vannas ? izgāju 6 nedēļu kursu, matiņi ataug krietni lēnāk un retāk, līdz ar to jāskujas nav katru dienu un nav ieaugušu matiņi/pumpiņas. Man ir gaiša āda un ļoti rupji/biezi, tumši matiņi. Pati procedūra ir ātra, bikini zonā un padusēs jūtamāk, bet nav sāpīgi.
Teica, ka rezultats ir, bet jalieto loti biezi. Man nebutu tam pacietibas
Jadyn @ 25.08.2021 16:26jenna, babushka kādi tieši jums ir Braun fotoepilatoru modeļi?
sveikas! Man ir Philips Lumea Prestige lāzerepilators- garantija jau ir beigusies, bet baigi uzkarst. Ir kādai pieredze ko iesākt?AnnAjj @ 08.08.2021 12:40Sveikas! Gan jau tēma atkārtojas,bet iesakiet lāzerepilātoru. Man ir biezi tumši matiņi, ataug ļoooti ātri,principā jāskujas katru otro dienu. Būs rezulāti? Un kāds modelis ir jums? Pašlaik skatos uz kādu no Philips Lumea.