Tagad ceļojot ar automašīnu pa Latviju, palieku tikai uz vienīgi viesu namos vai viesnīcās. Esmu sapratusi, ka man tomēr vajag komfortu, dušu, virtuvi un labi izgulēties.
Trīs gadus ceļoju pa Latviju ar auto, gulēju automašīnā vai teltī. Nu tur jābūt baigam entuziastam, lai šo mīlētu. Diskomforts tomēr ir mega liels. Pirmajos braucienos ņēmu līdzi piepūšamo matraci, neērti, čakars, bieži kaut kur uzplēš, lai vai cik kvalitatīvs. Visvairāk besīja, ka pēc pirmās izņemšanas no iepakojuma, pēc tam vairs nevar salikt atpakaļ tik pat mazā izmērā, par ievietošanu kastē nemaz nerunājot. Tad vienā naktspalikšanā pie radiniekiem, sanāca gulēt uz Dormeo virsmatrača. Lūk tas bija mans atklājums. Nopirku pati, ņēmu līdzi visos ceļojumos. Daudz ērtāk. Nu labi, jāiegulda mazliet vairāk sākumā naudas ziņā, bet tā cena ir to vērta. Sarullē, ieliec maisā. Toties komforts uz šiem matračiem ir daudz labāks nekā uz piepūšamajiem. Un noder arī mājās, bērniem kā rotaļlaukums, ja kādam viesim nav gultas vieta, var uz viņa vingrot. Dormeo virsmatracis ir mans vislabākais atklājums.