Pagājušo vasaru, kad dēļ Covid nebija iespēja strādāt vecajā darbā, pamēģināju Drogas.
Pirmos trīs mēnešus ir pārbaudes laiks, kur vairāk par 350eur (tas ir maksimums, strādājot +/- 160h) tu nenopelnīsi. Ja labi strādāsi, tad tevi paaugstinās par vecāko pārdevēju/konsultanti, tad alga ir +/- 600 eur, bet tikai ja tevi paaugstina.
Personīgi man tas darbs riebās, un nevis atkārtot 100x pie kases vai maisiņu vajag un vai ir Drogas kartiņa, bet lielākoties tā bezdarbība. Pa lielam, kad atvestā prece ir izkrāmēta, visi plaukti papildināti, tu vnk kā pajols stāvi un VISU LAIKU kārto preces plauktos. Pat tad, kad tiešām viss ir smuki sakārtots, tu nevari stāvēt bez darba - es vnk stāvēju pie nagu laku stenda un grozīju pa krāsām nagu lakas un juku prātā. Mana priekšniece bija ok, kolēģes bija ok, bet darbs man likās garlaicīgs, vienveidīgs, un protams arī gaidīt nezinu cik mēnešus, lai tiktu līdz 600 eur man nebija izdevīgi, jo ar 300eur algu rēķinus samaksāt un vēl dzīvot mēnesi nav reāli, tāpēc pēc 2 mēnešiem aizgāju.