Sveikas,
Sāku saprast, ka ir vajadzīgs psihologs, par ko visu parunāt, un sakārot savu dzīvi, lieta tāda, ka netieku galā vairs ar sevi, velkās bijušās attiecības, kuras nespēju palaist vaļā, esam izšķīrušies jau vairāk kā gadu, bet es esmu palikusi jocīga, neviens cits man vairs neinteresē, esmu gājusi uz randiņiem utt. vnk neaizrauj. Šad tad satiekos ar bijušo, kad viņs ir Latvijā (Bez tuvības) vnk papļāpāt utt. Un joprojām ir grūti, jo gribētu būt kopā. Bet dēļ attāluma un raksturiem nesaderam kopā, kka iekšēji man viņš pievelk un pēc izskata ir mans gandrīz ideāls, izņemot raksturu :( . Es esmu palikusi tāda, kas stalko viņu instagram, skatos, kam viņš seko, katru dienu apskatu viņa sociālos tīklus utt. Greisirdīga šobrīd uz svešu cilvēku(Nosacīti) Katram sava dzīve šobrīd, bet viņš ari ir brīvs. Saprotu, esmu kka nojūgusies un man vajag palīdzību. Varbūt kādai ir bijis tā, ka pilnībā burbulī iegājusi, kā apsēta utt. Nevaru saprast, kā no tā tikt ārā, un tagad vēl viņš būs Latvijā Līdz oktobrim, kur bieži centrā var nejauši satikt :(
Līdz ar to visu, šis ieteikmē darbu, vairs īsti negribas strādāt tajā jomā, ko šobrīd daru. Vispār nezinu, ko gribu darīt. Mēģinu aizpildīt laiku, utt. Bet liekas, ka vajadzīgs pēc speciālista, lai man to galvu nedaudz sakārto, jo nekad neesmu bijis. Varat būt skarbas, bet tiešām, es sevi nesaprotu.
Vajadzēja man padalīties, tomēr jauna arī nēsmu jau 27 gadi, bet galvā kkas ir noticis ar to visu.