LabaDabaDa @ 27.06.2026 10:42Resnais tā ieplētis kājas, it kā bildētos uz kuģa bangojošā jūrā, nevis stāvot krastā. :D
Un kāpēc viņš atkal piespiedis savu masīvo krūti kaut kādam vīrišķim? :D
qwe @ 27.06.2026 11:22jā paplašinātajā kalendārā. Cik izdevīgi. Uz dz d gan jau parazīteļi kko papūlēsies
Draudzenīte @ 27.06.2026 12:04
Oho, Lieņuks pēc gadiem atkal satiek savu Madarai nozagto jaku 😛 Priekā!
Ariete @ 27.06.2026 14:30Vecā pojene svētlaimē gozējas uz jahtas. 🤣
Kiviča māte un tēvs savos 80 izskatās labāk par noresnējušo izlsisteni dēlu, kas savos knapi 50 ar aizdusu un virssvaru + 40 kgVistaVita @ 27.06.2026 11:44Kiviča mamma savos 80 gados forši izskatās.
LilyLady @ 27.06.2026 14:37
Tā jaka tā arī palika pie Lienes, ir vilkusi vēl pat kaut kad nesen. Un tas, ka no visām savām bomžu jakām viņa Keitijai aizdeva tieši šo, ir klasisks pretīgas čūskas izgājiens. Ja meitene zinātu stāstu, kas saistīts ar šo jaku, vai viņa gribētu vilkt to mugurā? 🤔
Un vēl iespiedusi Keitijai rokās savu pretīgi spīdīgo pufeni. Dikti rūpīga pamātīte.🤢
Helga Andersson @ 27.06.2026 14:58Es tā mazliet nesapratu - ja uzkodas “sagādāja” tas dzīvokli, kam tad Lienīte tik ļoti gatavojās un bija darba pilnām rokām Dainas omes dzimenes sakarā 🤔
Helga Andersson @ 27.06.2026 14:58Es tā mazliet nesapratu - ja uzkodas “sagādāja” tas dzīvokli, kam tad Lienīte tik ļoti gatavojās un bija darba pilnām rokām Dainas omes dzimenes sakarā 🤔
Pēc bildēm spriežot, Keitijai mugurā ir tas pakaļdarinājums, kas Lienei vēlāk parādījās. Bet pirmsākumos Lieņuks 100% valkāja Madaras jaku - nav iespējams atrast pēkšņi un nopirkt pilnīgi identisku, kā Kivis mēğināja gvelzt...yay @ 27.06.2026 18:12paga, man jāatgriežas pie tās slavenās Jakas..
vienu brīdi viņai figurēja "ļevā" tāda jaciņa.. kas ir šī par jaku? Orģinālā (lasīt- Madaras) vai tā, kura uzpeldeja pēc tam, kad orģināls vairs netika redzēts? 😂 Varbūt bija spiesta atdot M. un meita uzvilka uz jubileju? 😂
Erna @ 27.06.2026 19:19Pēc bildēm spriežot, Keitijai mugurā ir tas pakaļdarinājums, kas Lienei vēlāk parādījās. Bet pirmsākumos Lieņuks 100% valkāja Madaras jaku - nav iespējams atrast pēkšņi un nopirkt pilnīgi identisku, kā Kivis mēğināja gvelzt...
Erna @ 27.06.2026 19:19Pēc bildēm spriežot, Keitijai mugurā ir tas pakaļdarinājums, kas Lienei vēlāk parādījās. Bet pirmsākumos Lieņuks 100% valkāja Madaras jaku - nav iespējams atrast pēkšņi un nopirkt pilnīgi identisku, kā Kivis mēğināja gvelzt...
spa day tak, mati jāmazgā, kājas jāskuj, vecie kankari no skapja jāizvelk, Drogas essence melnais acu zīnulis jāpērk utt 😂Helga Andersson @ 27.06.2026 14:58Es tā mazliet nesapratu - ja uzkodas “sagādāja” tas dzīvokli, kam tad Lienīte tik ļoti gatavojās un bija darba pilnām rokām Dainas omes dzimenes sakarā 🤔
yay @ 27.06.2026 19:53
es protams, atvainojos, ka pacēlu tik vecu tēmu kā "the jaka" 😂 Tām, kuras varbūt nezin, atgādināšu ka Lienīte leca ne tikai uz precētas desas, bet vilka arī sievas jaku. Nebrīnos ja ļauj sevi saukt par Madariņu. Tās jakas nāk tikai vienā eksemplārā. Nav divu vienādu jaku, kā leņķis visiem mēģināja ieskaidrot 😂