Adele4 @ 07.06.2026 07:07atkal viss tabors svešās kāzās. Liene to sauc par darbu!
Varbūt atkal šim zobus izsita?qwe @ 04.06.2026 06:39agha, būs sadzēries un lidis virsū kādām ķinietēm. Tad dabūja pa mizu resnais vēders
ieskrēja te, izpļūtījās un pazuda lielā patiesības teicēja.Skaistsceļš @ 07.06.2026 16:12Da kas viņa par žurnālisti? Un vēl cienijama? Klauns, nekas vairāk. Atnāk uz forumu, sagrābsta kaut ko u tipa uzcepa rakstu. Par Jāni viņa teikšot, abi ar Kiviču kopā tukšus salmus tik spēj kult.
qwe, vai tik tu nebiji tā, kas te ir varone, bet realitātē neizsauca policiju, kad Mia raudādama pa krogu staigāja? ;) (vai tā otra ar trim burtiem, ja tā, tad atvainojos).qwe @ 07.06.2026 16:43ieskrēja te, izpļūtījās un pazuda lielā patiesības teicēja.
“ Jebio maķ, bļaģ ar ārā” - viss, kas jāzin par abiem ambāļiem. Un Ļenka blakus sajūsmā.. Cik tās dienas pēc bērēm pagājušas..? Tīrās šausmas, kas tajās galvās darās. Baisi.Ariete @ 07.06.2026 20:11Ļenka ielikusi reels, pivičs tā lamājās. Fu, deģenerātu pāris. Māte nomirusi tai kucei saucas...
Nabaga meita Mia , nav brīnums ka liek agresīvus Tik Tokus 😐
Rumblerx @ 07.06.2026 21:16“ Jebio maķ, bļaģ ar ārā” - viss, kas jāzin par abiem ambāļiem. Un Ļenka blakus sajūsmā.. Cik tās dienas pēc bērēm pagājušas..? Tīrās šausmas, kas tajās galvās darās. Baisi.
Ariete @ 07.06.2026 20:11Ļenka ielikusi reels, pivičs tā lamājās. Fu, deģenerātu pāris. Māte nomirusi tai kucei saucas...
Nabaga meita Mia , nav brīnums ka liek agresīvus Tik Tokus 😐

Maple @ 08.06.2026 08:22
Man nesanāk normāla Lieluma bildi ielikt, Nesaprotu, kāpēc, bet tur apraksts tai bildei no abiem “ komentē mans vīrs Andris kivičs- profesionāls basketbolists , pasaules čempions 3x3 disciplīnā 1994. Gadā.
Helga Andersson @ 08.06.2026 02:05Es biju pārsteigta, ka vepris neiepina savus pagājuša gadsimta kedu čenpiona laurus basketbolistu uzvaras sakarā, bet bija tikai mazliet jāpagaida 🤣🤣🤣🤣
Vēl storijā ielikusi, komentē mans vīrs. 🫣🫣🫣 Lepojas. 🫣 Tur smadzenēs riktīgi tarakāni dzīvo.Gaby Moreno @ 08.06.2026 08:35
Dīvaini, ka tas "bļeğ ibiomaķ" ticis izlikts vispārējai apskatei. Abi tak cenšas pārliecināt, ka tādi inteliģenti cilvēki esot😏
Protams, ka Mia zina, tā taču tēta ikdienas sarunvaloda. Tā mazā meitene vispār pārāk saudz ko zina savam vecumam. Jo īpaši plosta laikā izpaužas pilnībā vecāku “daiļās” dvēseles.Minelūše @ 08.06.2026 01:20
Ai ai ai, cik skaista valodiņa. Uzreiz var dzirdēt, ka mākslinieks runā. Un bērns to visu klausās. Es nemaz nebūtu pārsteigta, ja visus tos no krievu valodas aizlienētos epitetus, ko zina ruksis, zina arī Mia.
Ariete @ 08.06.2026 08:58Vēl storijā ielikusi, komentē mans vīrs. 🫣🫣🫣 Lepojas. 🫣 Tur smadzenēs riktīgi tarakāni dzīvo.
Nu tas ir skaidrs, bet kā sieva var publicēt video ar tik rupjiem vārdiem un lepoties ar to? Šausmas. 🫣Pata @ 08.06.2026 09:42
Abi dzīvo uz veciem lauriem. Liene par misis konkursiem, Andris par 3x3 basīti un grupas Zscars ziedu laikiem. Tas viņus notur pie dzīvības. Jo tagadnē nekā nav. Tikai kaut kāda eksistēšana, lievenīši, iedomātie darbi. Cik nožēlojami!!!
vari ielikt atsauci? Es atradu tikai to, ka Adidas mārketinga kampaņā rīkoja strītbola čempionatus, Latvijā tie bija pagājušā gadsimta beigās ļoti populāriAstarte @ 08.06.2026 08:34
Pagooglèju un izrādās, ka tā ir taisnība un Kviecis 1994. gadā Farnfukrtē vinnēja pasaules kausu strītbolā.