Sancto @ 25.03.2026 10:17
Es arī tāpat domāju. Kaut kas tur ir neīsts, jo kādēļ gan, pa starpu uzbraucieniem, Kiviča savā story pāršēroja to Kerkiras miljons projektu?
Koncerti švaki apmeklēti, paši viņi ir mediju aizmirsti, visas šķiršanās drāmas jau sen noklusušas, neviens par viņiem nerunā, nu tad kaut ko uzcepa.
Adele4 @ 25.03.2026 09:54Skatos, kivis salicia storijus no leņķa safilmētā. Ar kādu kartupeli viņa filmē? Kvalitāte vnk graujoši slikta..kāda jēga tam visam?
Un pēc tā, ko savulaik redzējām, tās noteikti nebija tikai 3x gadā. Sajūta bija, ka Mia tur gandrīz katru otro vai trešo nedēļas nogali tiek nomestaAsā Ķepa @ 25.03.2026 11:40Pati raksta, ka 3x gadā atstāj Miu, un divas reizes no tām atbrauc pakaļ DIENU vēlāk. Nestrādājošiem, kam visas dienas vienādas, jau varbūt nav starpība, bet cilvēkiem ar REĀLU darbu, tad jāizdomā kur to mazo, vecāku aizmirsto, bērnu likt.... tas tā kivičprāt normāli....
Tonya @ 25.03.2026 09:38Andrim vēl divi storiji palikuši no sērijas "akdievs, Tev krustmeita atstāta pieskatīt, nu kas tad notika, ka citreiz sanāca dienu ilgāk". DIENU?! Wtf, varbūt es ko nesaprotu, bet ja man atved pieskatīt bērnu un viņu vnk atstāj uz dienu vēl, vnk tāpat, kā tas ir? Tas nav stundu vai divas, bet vēl vesela diena, vnk nogrūž savu bērnu. Bezmaksas bērnudārzs vai kas?
TinceD @ 25.03.2026 11:39
Tu zini, šeit gan nav viennozīmīgi. Jo Instagrams PATS bojā video kvalitāti! Man nav ne jausmas no kā tas atkarīgs, bet ir reizes, kad mani video Instagramā ir labas kvalitātes, bet ir reizes, kur es pati esmu šokā, cik ļoti visu sabojā. Saturs labs, bet kvalitāte slikta.
Un man droidam ir ļoti laba kamera ar daudz funkcijām.
Tāpēc nu nevajag spriest, ka uzreiz ar kartupeli filmē. Mobīliem šodien tās kameras ir ļoti labas, bet Instagrams gan sapresē videofailus nezināmos formātos, tāpēc sanāk tā s|da kvalitāte.
Adele4 @ 25.03.2026 12:25To, ka draudzība ar Kerkiru bija paputējusi, mēs jau piefiksējām, jo ļotu ilgu laiku neciemojās kiviči pie kerkiras utt. Gan jau bija iepriekš Kerkira skaidru NĒ pateikusi.
Bet nu šoreiz atkal kiviči gribēja kerkiru izmantot, spiežot uz jūtām, jo taču mazu bērnu, krustmeitiņu uzmet. Un kerkiru tas sadusmoja pa īstam. Un kvieči aizsvilās un paši sevi atkal publiski par idiotiem padarija. Un kerkira malacis! Kā var 2 bezdarbniekiem nebūt laika savu bērnu pieskatīt. Un kāds ir iemesls atstāt vairākkārt dienu ilgāk kā sakumā runāts? Pohas?
Ne jau visi krusrvecāki tur rūpi par krustbērniem. Citiem vnk neinteresē. Var dzīves laikā cilvēku ceļi pašķirties un tādam krustvecākam tas bērns bijis nebijis.
smūtijs @ 25.03.2026 12:49
Nākamjā Q&A varētu pajautāt vai viņas krustbērns neraud, ka Liene par viņu neliekas ne zinis, vai meitas neraud, ka miesīga māte labāk izvēlējās mini cīsiņu. Fuj pretekļi.