Akasha @ 11.01.2026 13:00Neviens Miu no ģimenes laukā neņems, būsim nu reāli. Kivis var vilku no meža izmelot, ja vajag. Un par to, ka lievenīši beigsies... nu nebeigsies, sawlju mūsu zemē nav mazāk par nesawlju. Un, ja arī vienas sawljes pazūd, citas nāk vietā.
Tā jau likās, ka attiecīgās iestādes uzaicinājuši uz pārrunām dzērājvecākus. Maza bērna regulāra vadāšana par nakts dzerstiņiem nevar palikt bez attiecīgo iestāžu reaģēšanas.fuzzypants @ 11.01.2026 17:28Sveikas!
Es piektdien saņēmu ļoti “interesantu” e-pastu no iestādēm, visdrīzāk vini ir pasaukti pie psihologa ar visu bērnu, jo es (nezinu, vai vēl kāda no jums) noziņoja. Vairāk neko stāstīt nedrīkstu, vai atklāt e-pasta saturu.
Paldies, ka iesaistījies!fuzzypants @ 11.01.2026 17:28Sveikas!
Es piektdien saņēmu ļoti “interesantu” e-pastu no iestādēm, visdrīzāk vini ir pasaukti pie psihologa ar visu bērnu, jo es (nezinu, vai vēl kāda no jums) noziņoja. Vairāk neko stāstīt nedrīkstu, vai atklāt e-pasta saturu.
Psihologam neaizmālēt acis ar tādu h.... To pat nespeciālists redz, kā tas bērns izskatās un uzvedās.Akasha @ 11.01.2026 16:29Vecākās meitas viņš pakāsa, jo Madara kā mūris, i tad Keitija vēl pavisam nesen taču bija ciemos, ja nemaldos. Miu nekāda dzelžaina māte neaizstāvēs un pie sevis neņems.
Aizies pie psihologa, izstāstīs, cik viņš superīgākais tēvs ever (tikai Siguldas ļaunums ir neaptverams), parādīs bildes ar batutiem, saldējumiem un baseiniem, un saiģot.
Hermiine89 @ 11.01.2026 17:36Tā jau likās, ka attiecīgās iestādes uzaicinājuši uz pārrunām dzērājvecākus. Maza bērna regulāra vadāšana par nakts dzerstiņiem nevar palikt bez attiecīgo iestāžu reaģēšanas.
loija @ 11.01.2026 18:15
Šoks par mūsu sabiedrību, kuri takš redz, ka mazs bērns regulāri tiek vazāts pa nakts dzerstiņiem, dejo tur, kamēr tēvs dzied. Tā pati bāriņtiesa? Vai neseko līdzi ģimenes gaitām, ja ģimene ir uzskaitē? Pieauguši cilvēki aicina kopā ar mazu bērnu uz privātām pieaugušo ballītēm. Tur viņi visi galvu saspieduši vai kas notiek? Kāpēc mūziķis brauc ar visu ģimeni un savu nepilngadīgo mazo bērnu uz lievenīšiem, kur līst alkohols un ir troksnis, kad bērnam jau būtu jāguļ mierā savā gultā? Kas notiek ar visiem, kuri to redz, bet piever acis? Kā var savam bērnam ko tādu nodarīt?
Dizzy @ 11.01.2026 18:03Psihologam neaizmālēt acis ar tādu h.... To pat nespeciālists redz, kā tas bērns izskatās un uzvedās.
fuzzypants @ 11.01.2026 17:28Sveikas!
smūtijs @ 11.01.2026 14:12
Es nerakstīju par bērna izņemšanu no ģimenes, bet tīri teorētiski, ja bērns ģimenē ir pie vienas vietas, ar sliktu veselību (zobi), braukāšanu nakts stundās (5 gadu vecumā) pa bāriem un lieveņiem un, kā redzams ar nepilnvērtīgu uzturu, ir ok un atbildīgajām iestādēm nevajag tam pievērsties?
LabaDabaDa @ 11.01.2026 15:25
Un cik daudziem no tiem bērnunama bērniem vecāki reāli atnāca pakaļ?
Protams, ka bērni grib pie mammas un tēta, lai vai kādi viņi nebūtu. Un, protams, ka bērni vienmēr sapņos, ka vecāki piepeši "labosies" un viss atrisināsies pats no sevis.
Bet ja vecāki negrib bērnus un par bērniem nerūpējas, tad nav citu variantu.
Nu Ļenkai tagad pienāktos ar sīko palikt mājās. Lai tik pamēģina vēl pa naktīm Miu kaut kur vazāt. Rozà lezbes to nepieļaus!Adele4 @ 11.01.2026 20:17Vepris izmisis reklamē tos savus koncertus. Līdz pirmajam vēl 20 dienas. Neticu, ka pēkšņi notiks brīnums un kāds sāks pirkt biļetes.
Cerams vismaz bērnu nevazās līdz.