Keitija tiešām ļoti skaista meitene. Līdzīga Madarai, tikai skaistāka. Un talantīga. Nav brīnums, ka dumā plekste jūk prātā. Kivja mīļmeitiņa.salvija @ 26.12.2025 16:00
Tikmēr Madarai skaisti un gaumīgi svētku foto, kuros tiešām redzams patiess prieks, kopā būšana un ģimeniskums.
Anette5 @ 26.12.2025 22:36Kaut kādus mālējumus tak viņai izdevās notirgot tajā atklāšanas pasākumā? Kādas naudiņas kabatā ielika? Igaunijas atpūtas vietas,SPA, baseini,viesnīcas ir ok. Viņiem ģeogrāfiski varbūt tuvāka Lietuva, tur arī ir kur relaksēties,atpūsties, bet Lienīte pati nekur nevar aizbraukt bez mīļotā vīra, jāstrādā par šoferi.
Hermiine89 @ 26.12.2025 21:41Keitija tiešām ļoti skaista meitene. Līdzīga Madarai, tikai skaistāka. Un talantīga. Nav brīnums, ka dumā plekste jūk prātā. Kivja mīļmeitiņa.
Draudzenīte @ 27.12.2025 00:31
Vienu mālējumu pasistajai Jelgavas tetovētājai. Un es neticu ka viņa maksāja, domāju Andruha iedeva lai pareklamē izstādi. Vienu super-sawļei no UK. Un trešo Lienītes pielūdzējai fotogrāfei Danai. Labi ja tur gala rezultātā atmaksājās sienu īre tajâ kaktu “galerijā”, un izķengātās krāsas…
OlgaTi @ 28.12.2025 07:40Ehh, cik nožēlojamai ir jābūt nopelniem bagāto, tautā mīlēto un atzīto māāākslinieku dzīvei, ja pārdesmit kafejnīcas apmeklētāji tiek saukti par full house ?
Adele4 @ 28.12.2025 08:46Cik nožēlojami, ka leņkim nav nekā ko atrādīt no ģimenes Ziemassvētkiem. Ne galds, ne dāvanas, nekas...
Laikam personīgi un privāti tas viss.
Bet savas brokastis mums atrādīja teju katru rītu veselu nedēļu... njaaa...
Adele4 @ 27.12.2025 21:55Ja es liktu tādus storijus IG kā ļenoks, tad mani sekotāji- draugi,paziņas utt. 100punkt nodomātu, ka man ar galvu nav viss labi.
Adele4 @ 28.12.2025 08:46Cik nožēlojami, ka leņkim nav nekā ko atrādīt no ģimenes Ziemassvētkiem. Ne galds, ne dāvanas, nekas...
Laikam personīgi un privāti tas viss.
Bet savas brokastis mums atrādīja teju katru rītu veselu nedēļu... njaaa...
LabaDabaDa @ 28.12.2025 16:41
Vēl jau VS apenes no lidostas nav sairušās pa vīlēm. Resnais neies tērēties pa tukšo!
Starp citu, jocīgi, ka apakšveļa kautrīgajai sedzacītei Lienei neliekas nekas pārāk privāts publiskošanai. Un ne tikai brendu lietiņas. Atcerieties, kā Resnais pirmo reizi dzīvē atklāja, ka krūšturos liek iekšā stīpiņas? Jo viņu TV šovā Dzeguze valkāja saplīsušu pupturi, kam stieples līda ārā. Un abi plānprātiņi to izrādīja un komentēja. ?
Rozāforums @ 28.12.2025 16:47
Buļa apenes jau viņa arī plivināja dzeltenajai presei :D
Tusnelda @ 28.12.2025 19:25
Un tad vēl neaizmirstamā suņu poza, kur resnais vecajai čībai uzgāzies virsū! Abi plānprātiņi uzskatīja, ka ir dabiski to publicēt ne tikai soctīklos, bet pat grāmatā, lai arī viņu bērni var redzēt īstu un patiesu mīlēšanu.
salvija @ 28.12.2025 20:39
Kopošanās suņu pozā Ļenkas ieskatā nav nekas privāts un ar to var publiski dalīties.
Privāts Ļenkas ieskatā ir paša klāts Ziemassvētku galds.
Pēc mūsu tiklās saimniecītes loģikas jānokaunās ir visai pasaulei, kas pa svētkiem dalījušies ar saviem skaistajiem galda klājumiem?
Jeb citiem vārdiem sakot- Ļenkai pašai šogad nebija pat Maximas desu un nemizotu kartupeļu, ko atrādīt. ?
Tusnelda @ 28.12.2025 21:10
Varbūt Lienesprāt, svētku galda klāšana ir atkarība no ēdiena un vergošana savam kuņģim.
man nav saprashanas- kaa vinji maksaa iiri, komunaalos? no kaa?LabaDabaDa @ 28.12.2025 10:25
Lieliski pateikts! Nemaz nerunājot par kolēģiem, priekšniekiem vai padotajiem.
Bet - kas bez biksēm, tas bez bēdām. Lienei nav ne ģimenes, ne draugu, ne karjeras. Tas viss ir nolaists tualetes podā. Tad nu var droši publicēt visādus bezgaumīgus "brīnumus" un pati sev sajūsmā aplaudēt. Un brīnīties, kāpēc viņa nevar atrast neko labāku par Vali.