Dižais bērnu mīlētājs, kura praktiskais pienesums ir spermas donora līmenī. Un ironiski, ka PATS sev un savai bezdarbniecei nevar atļauties ne kafiju, ne jaunas lupatas, ne ceļojumu. Tik vien kā citu atmestais. Staigā pa tirdziņu un siekala līdz zemei, lūr skatlogos un viss, jo naudas nav!yay @ 09.01.2026 11:32
Dizzy @ 09.01.2026 12:06Dižais bērnu mīlētājs, kura praktiskais pienesums ir spermas donora līmenī. Un ironiski, ka PATS sev un savai bezdarbniecei nevar atļauties ne kafiju, ne jaunas lupatas, ne ceļojumu. Tik vien kā citu atmestais. Staigā pa tirdziņu un siekala līdz zemei, lūr skatlogos un viss, jo naudas nav!
Adele4 @ 08.01.2026 20:32Resnis atklājis jaunu platformu kur plosīties?
Thredos ik pa 2 h reklamē koncerttūti.
Tāds izmisums!
Gan jau drīz būs rīta panorāmā un vēl šur tur
Japānas princese @ 09.01.2026 13:33
Thredos laikam neredz, ja instagramā bliķēta esmu, ne. Jo es neredzu Kiviča murgus.
Rozāforums @ 09.01.2026 12:31
amēba arī 24h neēd (jo nav ko ēst) + visu dienu neko nedarot un uz dīvāna lūrot netflix, jebkurš varētu izvilkt ar tējiņu un ūdeni
yay @ 09.01.2026 14:02
Threados galīgi nav viņa publika. Ēd nost bez sāls
varbūt no dzeršanas jau akna palielinājusies tik tālu, ka vairs nevar ieēst. Hi hi hu hu Rozā lezbes mācieties, kā bērni jādzemdē un jāaudzina 😏ņemat piemēru no gada ģimenes goda saņēmējiem hi hi hu hu 👍Rozāforums @ 09.01.2026 12:31
amēba arī 24h neēd (jo nav ko ēst) + visu dienu neko nedarot un uz dīvāna lūrot netflix, jebkurš varētu izvilkt ar tējiņu un ūdeni
MeltedCheese @ 09.01.2026 17:2424h nav ēdusi, jo veprim piķa vairs nav. Pat olīvām nevar sagrabināt. Koncertiņus izmisumā reklamē. Nestāsti pasakas Lien, ka pēc 24h no food tu jūties lieliski. Nevajag, ja. ??
akul12 @ 09.01.2026 10:55
Tad ko gribat no 50 gadnieka, viņš pat ar savu ēšanu un dzeršanu labi izskatās. Apskataties, kā izskatās vidējais 50 gadnieks.
LilyLady @ 09.01.2026 21:10
Pat, ja vecā amēba tiešām cer šādā veidā notievēt, jo sapratot, ka ir uzblīdusi, visu decembri šņakarējot pa svešiem svētku galdiem - šāda metode ir vecmodīga un neefektīva. Svars atgriezīsies ar uzviju, arī tāpēc, ka Lienīte tuvojas menopauzei. Šajā vecumā darbojas pavisam citi svara kontroles veidi, nevis tupa badošanās.
man šķiet, ka threads nevar izdzēst komentārus. Var dzēst pašu ierakstu, bet komentārus nē. Tā nebūs īstā platforma Kivičiem. Man šķiet, ka Liene savā laikā arī mēģināja kaut ko tur rakstīt. Bet nesanāca. Jebšu dvēsele par mīkstu visu izlasīt un sagremot.smūtijs @ 09.01.2026 15:141-2 dienu laikā therdos ir ielicis 3 ierakstus par koncertiem. Neviena sirsniņa nav uzspiesta, bet pie pēdejā tikai uzbraucoši komentāri.