Castorella @ 08.09.2025 16:43Lienes izstāde atgādināja par Karlsonu, kas dzīvoja uz jumta un viņa brīnumainajām gleznām?bet no Lienes varētu mācīties, kā sevi pasniegt.sagatavošanās kursi pārvēršas par mācībām Mākslas akadēmijā, no interneta pārzīmētās bildītes, kas atrādītas radiem un paziņām vai labdarības izstādē kļūst par izstāžu pieredzi . Zelta folija, kas uztriepta uz akrila klekšiem, kļūst par “augstvērtīgiem materiāliem”. Un tā “persona “bez noteiktas nodarbošanās” sevi visā nopietnībā jau dēvē par mākslinieci. Skaidrs, ka galerijas saimnieki nav bijuši pietiekami zinoši, lai spētu pārbaudīt elementārus faktus, bet ceru, ka viņi vismaz iekasēja īres maksu. Patiesībā varētu viņiem ieteikt lielisku biznesu- piedāvāt izstādīties šādiem vannabe māksliniekiem. Instagramšķes varētu saražot gleznas, dzejnieki grafomāni lasīt dzejas, fonā kāds dziedātu Mākslas darbi rodas mokás, ak, kā mākslu mīl mans prāts. Un galerijas nosaukums - mākslai punkts. Varu derēt, ka šādiem pasākumiem būtu piekrišana?
LilyLady @ 08.09.2025 19:25
Tik labi pateikts! Mākslai punkts - kā kulaks uz acs.?
bumbuliiic @ 08.09.2025 21:44Dāmas, Dievietes, labvakar!
Ierakstos, lai attaisnotos.
Es esmu cāļa bebrene/pagraba iemītniece. Biju Lienes izstādē, tiku pat viņas kadrējumā.
Centos izvairīties, nesanāca.
Ko varu teikt?
Izstāde bija super mazapmeklēta, māksliniece malkojot Mežezeru, man veltīja 25 min., sarunas bija par viņas tēmām saraustītas, bet viņai patīk, ka glaimu jautājumi.
Paskats? Nu...kā lai saka. Neejiet pie lipofkiss, nodzerties nav labi, īpaši 40+, pati redzu, ka vīna glāze vakarā pie 40 ir kā degvīna pudele 20 gadīgām.
Ce as 350-1300 eiro. Kā redzams, tad nebija liels pieprasījums...
Trešā Gailene 🤣 biju par šo pērli piemirsusi 🤣 labs 😎Zapte @ 08.09.2025 19:52
Skatot Trešās Gailenes ņemšanos ap šo visu, kā daudzkārt mūslaikos sāk skanēt galvā lieliskā "Jūas Grašu" dziesma.... :) ?si=eL8a6k1ZO74BbYBu
šis vēl neko, bet tā bilde, kur šī ar vairākām citām beibēm, ir mega strāšna 😖BugsPony @ 08.09.2025 23:16
Lienei no sāna nevajadzētu fotogrāfēties. Neglaimo. Neizskatās, ka ēstu kā kāmītis vai savu pakaļu vairs varētu iestūķēt trīsgadnieces ragavās. Branga māmulīte uz gadiem 50. No vecuma neaizmuksi, liene.
bumbuliiic @ 08.09.2025 21:44Dāmas, Dievietes, labvakar!
Es esmu cāļa bebrene/pagraba iemītniece. Biju Lienes izstādē, tiku pat viņas kadrējumā.
Ko varu teikt?
Izstāde bija super mazapmeklēta, māksliniece malkojot Mežezeru, man veltīja 25 min., sarunas bija par viņas tēmām saraustītas, bet viņai patīk, ka glaimu jautājumi.
Paskats? Nu...kā lai saka. Neejiet pie lipofkiss, nodzerties nav labi, īpaši 40+, pati redzu, ka vīna glāze vakarā pie 40 ir kā degvīna pudele 20 gadīgām.
Tiki kadrējumā? Biji baltās biksēs un puķainā blūzē? Ja arī ne, tad tā tomēr izskatās kā normāla sieviete, ne no Kiviču loka...bumbuliiic @ 08.09.2025 21:44Dāmas, Dievietes, labvakar!
Ko varu teikt?
BugsPony @ 08.09.2025 23:16
Lienei no sāna nevajadzētu fotogrāfēties. Neglaimo. Neizskatās, ka ēstu kā kāmītis vai savu pakaļu vairs varētu iestūķēt trīsgadnieces ragavās. Branga māmulīte uz gadiem 50. No vecuma neaizmuksi, liene.
BugsPony @ 08.09.2025 23:16
LilyLady @ 09.09.2025 10:25
Jā, vēl vienā Kiviča vasaras ballīšu bildē Liene izskatās mollīga kundzīte, uzblīdusi, uzpampusi. Klimakss strauji tuvojas. Sievietēm, kuras daudz dzer "Mežezeru", visi šie procesi notiekot ātrāk un smagāk.
Asā Ķepa @ 09.09.2025 11:52Kā ir tādus padusessunīšus, kā Džimis, neviens ārā neved? Vai tikai Kiviči neved? Nav neviena pastaiga atrādīta.
LabaDabaDa @ 09.09.2025 11:31
No priekšas jau arī nav daudz labāk. Deguns liels un plakans, ausu ļipiņas izstaipītas, acis kā zvaigznes - katra savā izmērā un augstumā...
Un tas viss vēl būtu sīkums, ja viņa būtu labs cilvēks. Bet viņa nav.