KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 570
Reģ: 07.04.2025
missixty krista @ 25.03.2026 22:39
Viņi tak abi ir debīli. Lai vispār iepazīstās ko nozīmē Krustvecāki... Andris pats tur putrojas tekstos 3x pieskatijusi, nav bijusi jubilejas un nav davinajusi davanas... nu sviests.
Paši publiski iesāka tēmu un tagad aizstāv savu ģimeni, jo nepatiesi apmelo...jo talak jo trakak.
Ļenka vienā postā fano ka viņai Zskars koncertā dāvina skatītājs puķes un kāda viņa dieviete, otra vnk nodirš cilvēku kas sapratis ka nepieskatis bernu, lai senči var dzert..
Man kauns viņu vietā

Šiem, ka tik dāvanas un haļava par velti. Principā brēc tagad, jo bija sasapņojušies, ka atraduši bezmaksas aukli , bet aukle saprata, ka tiek izmantota. Nu krustmāte, bet vai tad tāpēc automātiski arī aukle? Un cik dāvanas jubilejās paši saviem pamestajiem bērniem ir uzdāvinājuši? Tieši liene savām meitēm? Liene, cik? Pati kā māte savām trīs meitām ir uzlikusi mīksto, tagad bļauj pilnu internetu, ka viņa bērna krustmāte neuzņemas aukles lomu.
25.03.2026 23:13 |

10 gadi
Reitings 2611
Reģ: 11.04.2010
Nu slima tā kaza ir, es varu noticēt dzeršanai un visam kam, bet ne jau tam, ka Kerkira iekāroja viņas sešzobaino minicīsiņu.. Bet nebrīnos, ka viņa šo sludina kā faktu, jo pat sievietes pienākšana 100 m rādiusā ir uzmākšanās viņas valim, tāpēc jau arī šunelis skraida līdzi pa lieveņiem. Katrs jau spriež pēc sevis - tā kā Ļena labprāt guļas apakšā jebkuram vīrietim, viņa automātiski pieņem, ka citas arī to taisās darīt.
25.03.2026 23:25 |

Reitings 40749
Reģ: 21.08.2023
Brante taču arī esot gribējusi viņas ģimenes laimi izjaukt 😀, nu nav Latvijā iekārojamāks vīrietis par šo sešzobi..visas viņu gribot.
25.03.2026 23:59 |

10 gadi
Reitings 13792
Reģ: 29.01.2009
Adele4 @ 25.03.2026 22:12
Liene: "Kerkira nekad nav bijusi Eiropā!"
Padomā tik :D

Liene nezina, ka arī Latvija ir Europā.😀
26.03.2026 00:07 |

Reitings 1853
Reģ: 04.07.2024
Smieklīgi tie Kiviči, abi tādi zābaki. Gan Kivičs, kas nav pat mūzikas skolā gājis, bet pārmet Kerkirai, ka nav diploma, gan Liene, kas grib vēstīt, ka Kerkira, lūk, nekas nav. Bet atšķirībā no Lienes, kas pat Latvijas misiseņu konkursā nepiedalījās (tur exdraudzene Lindenblate, tā pati, kam Liene blieza ar iepriekšējo sūdu spaini) viņu vienkārši ielika kā Latvijas pārstāvi , Kerkira taču laikam vismaz kaut kādā konkursā startēja?
26.03.2026 00:15 |

Reitings 53519
Reģ: 10.11.2022
Vislielākā vērtība ir laba sirds, nedarīsim viens otram pāri, mīlēsi un cienīsim cits citu, bla, bla, bla- sludina liene, novēlot visiem arlabunakti, pirms tam uzlejot spaini ar sūdiem citai sievietei, tikai tapēc, ka viņa stsakās pieskatīt viņas bērnu, nedāvina tam dāvanas. Tie divi alkonauti tak pēdejās smadzeņu paliekas nodzēruši.
26.03.2026 05:48 |

Patīk
Reitings 1631
Reģ: 16.07.2021
Kiviči tiešām uztaisīja sūdu ventilatoru tāpēc, ka krustvecāks nepieskatīja bērnu? Nopietni? Maniem bērniem ir krustvecāki. Nav sanācis prasīt pieskatīt. Bet tiekamies bieži jo esam labi draugi.
Bet lai taisītu drāmu par kaut ko tādu.
Nez, kaut kas dīvains tur apakšā visam.
26.03.2026 06:08 |

Reitings 5077
Reģ: 27.03.2023
Tie, kas saka, ka tas viss speciāli priekš mārketinga, tad es Kerkiras vietā par šādu mārketingu ļoti apvainotos! Salīdziniet ko ir pateikusi Kerkira un ko ir pateikušas mēslu vaboles Kiviči attiecībā uz viņu darbības sfērām.
Pēc tāda sūdu lietus kaut kā negribētos steigties iegādāties miljons projektu 😀😀
26.03.2026 06:28 |

10 gadi
Reitings 20924
Reģ: 21.03.2014
Liene:

Arī Liene: nolej Kerkiru ar sūdu spaini.
26.03.2026 07:56 |

Patīk
Reitings 28196
Reģ: 09.12.2015
Nav, nav mārketings. Tas jau labu laiku bija skaidrs, ka Kerkira vairs netusē ar Kivičiem un neņem Miu pie sevis, tātad kaut kāds kašķis jau bija bijis aizkadrā.
Un ir acīmredzams, ka Kivičiem kļūst aizvien grūtāk pašiem pieskatīt savu sīko - parādījās info, ka bērns klīst noraudājies, nepieskatīts, prasa svešiem cilvēkiem paēst, vai izlien publikā nakts ballītē, plus visi tie Mias tiktoki Andirša profilā. Mia jau vairs nav zīdainis, ko var autokrēslā piesietu atstāt mašīnā vai nomest kaut kur lieveņa stūrī. Liels bērns, kas jau konkrēti maisās pa kājām senčiem tusētājiem, kad tie grib dzerstīties un tēlot slavenības. Noteikti cerēja pielabināties Kerkirai ar tām sūda biļetēm, lai tiktu vaļā no savas sīkās, bet plāns izgāzās un sākās caureja abiem.
26.03.2026 07:59 |

10 gadi
Reitings 11348
Reģ: 17.09.2009
Man tikai šķiet dīvaini, ka piviči nebaidās Kerkiru pazemot, zinot ka daudz lietas par viņiem pašiem var nākt gaismā.
26.03.2026 08:06 |

Reitings 2157
Reģ: 17.06.2024
Adele4 @ 26.03.2026 07:56
Liene:
Arī Liene: nolej Kerkiru ar sūdu spaini.

Viņai ir bijuši tik lieli uzliesmojumi?
Kerkika ielika, ka process ir uzsākts un cerams, ka tie mentāli slimie cilvēki dabūs pēc nopelniem.
26.03.2026 08:06 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 47250
Reģ: 06.11.2022
Turklāt jāatceras, ka viņi abi ir toksiski, agresīvi lūzeri. Katru minūti, kad lietas nenotiek saskaņā ar viņu iedomām, viņos krājas drausmīgs niknums, skaudība un naids pret visu pasauli. Un vienu brīdi tas viss eksplodē...
Klasiski narcisi. Savtīgi, egoistiski, ļaunatminīgi, sīkumaini un atriebīgi.
26.03.2026 08:26 |

Reitings 47250
Annie @ 26.03.2026 00:07

Liene nezina, ka arī Latvija ir Europā.😀

Viņa gan jau domā, ka Latvija joprojām ir Padomju Savienībā. Kad robežās bija ciet, un tikt uz ārzemēm bija liels sasniegums. Ja jau Valim liekas, ka ir jāprecas ar rīdzinieku, lai tiktu uz Rīgu. Retārdi. :D
26.03.2026 08:31 |

Reitings 47250
Klau, dievietes, bet ko Lupatlase domā ar šo teikumu:
"Kaut arī savulaik mēdza privātas lietas atstāstīt draugiem un paziņām, kā arī apspriest ar svešiem cilvēkiem forumos".
Tad jau sanāk, ka atkal forums pie visa vainīgs? Vispirms abi par forumu kliedza, ka tā esot Madara, tad Sendija, tagad atrasta jauna "Dieviete" - Kerkira?
Kad tie divi klauni sapratīs, ka tautas balss ir Dieva balss? Nav jābūt ne Madarai, ne Sendijai, ne Kerkirai, lai redzētu, ka šie divi kivi izstrādājumi ir galīgi sapuvuši.
Viss, kafiju esmu izdzērusi, jāsāk strādāt. Visām skaistu dieniņu! :D #sarkasms
26.03.2026 08:47 |

Reitings 705
Reģ: 13.01.2023
Es tik nesaprotu vienu-draudzības pārtrūkst,ja it īpaši ,kad katram sava ģimene un iespējams savādāks skats uz dzīvi ! Ļoti stulbi,ja tieši patrāpās būt radiniekam vai krustvecākiem
Bērns vēl ir mazs un es arī neuzskatu,ka man būtu jāuztur kontakts tikai tāpēc,ka viņa ir mana krustmeita
Es gan varbūt ik pa laikam aizsūtītu kādu dāvaniņu,bet bez liekas satikšanās!
Bet viņi tiešām vairāk raud,nevis par to,ka pazaudēja krustmāti-bet par to,ka dāvanas nav bijušas,pieskatījusi esot pārāk maz
Blin,Kerkirai ir bērniņš ar diezgan sāpīgu diagnozi
Viņai tā jau nav viegli ikdiena,vai Kivici kādreiz piedāvāja mazo puiku pieskatīt,lai vecāki var atpūsties? Nav bijusi ārzemes-nedomāju?ka tas ne dēļ naudas,domāju atkal maza puika dēļ!
Ja Liene,citas mates upurē savu dzīvi,un dzīvo preks saviem bērniem-nevis dēļ pip***,es ļoti atvainojos!
Gribētos redzēt,ka Tu braukātu pa koncertiem un ārzemes ,ja Tev būtu bērniņš kā Kirkirai
Ganjau meitas paaugsies un palaidīs mammu arī uz ārzemes pavisam drīz
Liene-no Jums ir aizmukusi 5 bērni,viens bērns ik pa laikam tomēr atbrauc! Nedomājat ,ka jūsos it vaina? Kāpēc Jums vienmēr visi citi vainīgi?
Lai viņa dzer līdz pārpālim,kamēr bērni ir pieskatītu,apģērbti un pabarotu-ja tas ir vienīgais veids kā mamma var atpūsties -lai!
Labāk tā,nekā Jūsu šīs dzīves modelis
26.03.2026 08:52 |

Reitings 5077
Reģ: 27.03.2023
parādījās info, ka bērns klīst noraudājies, nepieskatīts, prasa svešiem cilvēkiem paēst, vai izlien publikā nakts ballītē, plus visi tie Mias tiktoki Andirša profilā.

Tieši vakar nodomāju, kāds būs Mias vecums, kad sāks mukt prom no mājām.
Nu lūk tālu nebūs jāgaida!
26.03.2026 08:57 |

10 gadi
Reitings 43936
Reģ: 11.02.2015
Blin,Kerkirai ir bērniņš ar diezgan sāpīgu diagnozi
Viņai tā jau nav viegli ikdiena,vai Kivici kādreiz piedāvāja mazo puiku pieskatīt,lai vecāki var atpūsties? Nav bijusi ārzemes-nedomāju?ka tas ne dēļ naudas,domāju atkal maza puika dēļ!
Ja Liene,citas mates upurē savu dzīvi,un dzīvo preks saviem bērniem-nevis dēļ pip***,es ļoti atvainojos!
Gribētos redzēt,ka Tu braukātu pa koncertiem un ārzemes ,ja Tev būtu bērniņš kā Kirkirai

Protams, ka nē, jo labestība un "sieviete-sievietei" strādā tikai Kivju kā saņēmēju virzienā.
Un kā vēl dzeguze lēkātu pa koncertiem, ceļojumiem, ja tikai kāds to sponsorē, - arī ar visu slimu bērniņu.
Viņi ir sapuvusi sabiedrības daļa, kuru atbalsta un par kuru fanot var tikai tādi paši - iedzērāji, kam pārējais viss vienalga, ka tikai tusiņš labs izdevies - pa īsto un patieso.
26.03.2026 09:03 |

Reitings 2396
Reģ: 31.01.2023
Ar ko tad tā Kerkira sūkusies pa pjaņiem un grābājusies? Tiešām ar seksīgo Andirsi? Vai ar citu un tāpēc Resnim škrobe?
26.03.2026 09:04 |

Reitings 803
Reģ: 06.08.2024
Es ceru, ka Kerkira tiešām iesniegusi visu policijā, tiesā vai sazin kur, lai kivičiem kaut kāda atbildība būtu. Tad vismaz būs nākamā drāma un mums nebūs garlaicīgi. Šie abi baltie, pūkainie nevainīgie radījumi jau nekautrējas visu izbļaut internetā. To, ka abi pļērguri sevi pa izsmieklu padara visas Latvijas priekšā, to jau nesaprot.
Būtu pēdējais laiks atņemt Miu. Vienīgā iespēja bērnam puslīdz normālu nākotni nodrošināt. Kerkirai tikai vajadzētu pilnos teikumos runāt.
26.03.2026 09:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits