qwe @ 28.03.2026 21:44sunītis izskatās iebiedets, nelaimīgs, izmocits. Gan jau Mia moka šo ne pa knapi arī ... Varbūt viņš stāv uz pakaļkājām jo ir badā un tādējādi prasa ēst?
man bija suns, jauktenis. Baseta takša krustojums, viņš tā visu laiku sēdēja, kad gribēja kko garšīgu nodiedelēt un vēl ar kepām vicinājās.Harpūna @ 28.03.2026 20:36Satraukums par Džimi....🙄
Var jau būt,ka pārspīlēju...bet ja nu nē...🫣
Lienes tante slavē savu suņuku,par to,ka viņš stāv un tādā pozā ir biežāk ,nekā guļus utt.,
Man pašai ir 10 gadus vecs mazais klēpju šunelis,un cik zinu,tad nevienmēr tas ir labi...Es ļoti ceru,ka tie ir tikai mani,murgainie pieņēmumi par to,ka sunītis tiek fiziski ietekmēts(iespējams ne tikai no pieaugušā puses,tik pat labi no bērna puses),un viņam ir sāpes priekšējās ķepiņās,tāpēc šī poza viņam ir ērtāka...Pajautāju protams arī MI par šo,iesūtot bildi-lūk atbilde par doto attēlu un aprakstu:
Tas nav normāli, ja tas tiešām notiek tik bieži.
Šāda uzvedība var nozīmēt:
Iemācīts un pastiprināts ieradums
(suns sapratis, ka tā dabū uzmanību)
❗ Iespējams diskomforts uz 4 kājām
– dažreiz suņi “izvēlas” šo pozu, jo:
sāp ceļi vai gūžas
ir nestabilitāte aizmugurējās kājās
sākas problēmas ar muguru
Pārslogota mugura ilgtermiņā
Šī poza NAV domāta ilgstošai uzturēšanai.
🚩 Kas šeit īpaši nepatīk
Īpašniece lepojas ar to kā normu, nevis kā triku.
Ja suns tiešām biežāk ir šādi nekā normāli pārvietojas, tas jau ir potenciāli kaitīgi...
Es ļoti ceru,ka šis suncītis necieš jelkādas sāpes,un ja tomēr cieš....tad ceru,ka viņš tiks atrādīts ārstam tuvākajā laikā🙄
Harpūna @ 28.03.2026 20:36Satraukums par Džimi....🙄
Var jau būt,ka pārspīlēju...bet ja nu nē...🫣
Lienes tante slavē savu suņuku,par to,ka viņš stāv un tādā pozā ir biežāk ,nekā guļus utt.,
Man pašai ir 10 gadus vecs mazais klēpju šunelis,un cik zinu,tad nevienmēr tas ir labi...Es ļoti ceru,ka tie ir tikai mani,murgainie pieņēmumi par to,ka sunītis tiek fiziski ietekmēts(iespējams ne tikai no pieaugušā puses,tik pat labi no bērna puses),un viņam ir sāpes priekšējās ķepiņās,tāpēc šī poza viņam ir ērtāka...Pajautāju protams arī MI par šo,iesūtot bildi-lūk atbilde par doto attēlu un aprakstu:
Tas nav normāli, ja tas tiešām notiek tik bieži.
Šāda uzvedība var nozīmēt:
Iemācīts un pastiprināts ieradums
(suns sapratis, ka tā dabū uzmanību)
❗ Iespējams diskomforts uz 4 kājām
– dažreiz suņi “izvēlas” šo pozu, jo:
sāp ceļi vai gūžas
ir nestabilitāte aizmugurējās kājās
sākas problēmas ar muguru
Pārslogota mugura ilgtermiņā
Šī poza NAV domāta ilgstošai uzturēšanai.
🚩 Kas šeit īpaši nepatīk
Īpašniece lepojas ar to kā normu, nevis kā triku.
Ja suns tiešām biežāk ir šādi nekā normāli pārvietojas, tas jau ir potenciāli kaitīgi...
Es ļoti ceru,ka šis suncītis necieš jelkādas sāpes,un ja tomēr cieš....tad ceru,ka viņš tiks atrādīts ārstam tuvākajā laikā🙄
Plosto un vēl kā. To apliecina viņas IG saturs. Kad ir uz plosta, tad spļauj indi uz dažādām sievietēm. Vienmēr naida runa ir vērsta pret sievietēm. Tā viņai rāda vājā vieta pālī.Gabriellla @ 28.03.2026 19:43Meitenes es baigi Ļenkai nesekoju, jūs tiešām domājat ka viņa plosto? Visur jau sen saka, ka nelietojot, šoferē savu vali. Varbūt kko palaidu garām. 😀
Un viņa montējot video 😀 Kādus video? Tos ig story, kas izskatās kā ar kartupeli filmēti? 😀😀😀Kriiva @ 28.03.2026 18:36Kā tas var būt - Liene ir profesionāla Z-scars koncerta fotogrāfe, bet labākie kadri sanāk koncerta apmeklētājiem?
Euclid @ 29.03.2026 08:05Es kaut 1x gribētu redzēt, kā Džimītis tiek vests pastaigā 😒
Citādi ir liela aizdoma, ka sēž tikai tajā piepirstajā dzīvoklī.
Tā kā ļenka katru sū atrāda, arī, kad ārā kur iet, suns līdzi nav redzēts NE REIZI.
Un pēc kivja formām spriežot, pēc koncertiem viņš no dīvāna neizkāpj vispār.
tu tiešām domā, ka tas suns tiek vests 3x dienā ārā??? Kas pat naivumu. Paladziņš izklāts stūrī un tur kārtojas. Labi ja reizi nedēļā nomaina to.Biezlape @ 29.03.2026 13:20Kur tāds mazs sunītis kārtojās ja netiek vests ārā?
Rozāforums @ 29.03.2026 14:06tas jau tipiski alkāniem, taisnoties ka nedzer kaut realitātē visi tāpat zina ka viņi dzer un plosto....+ LV nav tik liela, ziemā ''mākslinieki'' ir bijuši uz lieveni manu lauku pusē un taraliene visu vakaru malkojusi vīnu & šampi, beigās kviecējs nav gribējis doties projām, bet tad iemānīta pudele līdzņemšanai un aiztinušies... ā un sīkais protams visu vakaru skraidījis nepieskatīts...domāju ka visi lieveņi ir tādi (izņemot kad neielaiž iekšā lenķī ar sīko)