Es tik nesaprotu vienu-draudzības pārtrūkst,ja it īpaši ,kad katram sava ģimene un iespējams savādāks skats uz dzīvi ! Ļoti stulbi,ja tieši patrāpās būt radiniekam vai krustvecākiem
Bērns vēl ir mazs un es arī neuzskatu,ka man būtu jāuztur kontakts tikai tāpēc,ka viņa ir mana krustmeita
Es gan varbūt ik pa laikam aizsūtītu kādu dāvaniņu,bet bez liekas satikšanās!
Bet viņi tiešām vairāk raud,nevis par to,ka pazaudēja krustmāti-bet par to,ka dāvanas nav bijušas,pieskatījusi esot pārāk maz
Blin,Kerkirai ir bērniņš ar diezgan sāpīgu diagnozi
Viņai tā jau nav viegli ikdiena,vai Kivici kādreiz piedāvāja mazo puiku pieskatīt,lai vecāki var atpūsties? Nav bijusi ārzemes-nedomāju?ka tas ne dēļ naudas,domāju atkal maza puika dēļ!
Ja Liene,citas mates upurē savu dzīvi,un dzīvo preks saviem bērniem-nevis dēļ pip***,es ļoti atvainojos!
Gribētos redzēt,ka Tu braukātu pa koncertiem un ārzemes ,ja Tev būtu bērniņš kā Kirkirai
Ganjau meitas paaugsies un palaidīs mammu arī uz ārzemes pavisam drīz
Liene-no Jums ir aizmukusi 5 bērni,viens bērns ik pa laikam tomēr atbrauc! Nedomājat ,ka jūsos it vaina? Kāpēc Jums vienmēr visi citi vainīgi?
Lai viņa dzer līdz pārpālim,kamēr bērni ir pieskatītu,apģērbti un pabarotu-ja tas ir vienīgais veids kā mamma var atpūsties -lai!
Labāk tā,nekā Jūsu šīs dzīves modelis