Kaut kādus trendīgus izteicienus saklausījusies. Klauns gatavais.VissIrSlikti @ 28.05.2025 10:58"Apzinātība ir mans greznums"
LOL. Tukša muca tālu skan
Es arī šo nesaprotu, kā viņa var nosēdēt bezdarbībā caurām dienām, brīvdienām. Bērns bērnudārzā caurām dienām. Tak ej strādā kaut pusslodzi, tīri sev. Matus var audzēt pa vakariem, brīvdienām. Es nesaprotu.Pata @ 28.05.2025 10:56Noteikti Jānis un Madara auto iegādājušies līzingā kā vairums cilvēku, kuri var daudz maz atļauties mēneša maksu par auto.
Kivičs ar Lieni bez stabiliem ienākumiem to nevar. Tāpēc brauc ar tādu kādu var. Un, jebkāds auto prasa tēriņus...remonti, apkopes un degviela. Tad viņi tur droši vien knapinās. Arī dzīvoklis...tur īre ar komunālajiem aiziet stabili 500 un vairāk. Kivičam ir ko rauties un rauties.
Būtu Liene sākusi strādāt, nevis caurām dienām audzējusi matus, virpinājusi pirkstus ar lētiem gredzeniem un bildēt nesaprotamas bildes ar pussprāgušām zivīm.
Vai tiešām šī sieviete negrib strādāt, izmantot to, ko prot utt? Kā var caurām dienām neko nedarīt? Vai negrib savu naudiņu kontā? Viņai drīz 50 būs, un kas ir tāds, ko lepoties? Kivis? Izaudzēti mati? Pamesti bērni? Kaut kādi projekti, kuros viņu uzaicināja pārpratuma dēļ, pārskatījās?
VissIrSlikti @ 28.05.2025 10:58"Apzinātība ir mans greznums"
LOL. Tukša muca tālu skan
Rumblerx @ 28.05.2025 11:13Es arī šo nesaprotu, kā viņa var nosēdēt bezdarbībā caurām dienām, brīvdienām. Bērns bērnudārzā caurām dienām. Tak ej strādā kaut pusslodzi, tīri sev. Matus var audzēt pa vakariem, brīvdienām. Es nesaprotu.
Pata @ 28.05.2025 10:56Noteikti Jānis un Madara auto iegādājušies līzingā kā vairums cilvēku, kuri var daudz maz atļauties mēneša maksu par auto.
Kivičs ar Lieni bez stabiliem ienākumiem to nevar. Tāpēc brauc ar tādu kādu var. Un, jebkāds auto prasa tēriņus...remonti, apkopes un degviela. Tad viņi tur droši vien knapinās. Arī dzīvoklis...tur īre ar komunālajiem aiziet stabili 500 un vairāk. Kivičam ir ko rauties un rauties.
Būtu Liene sākusi strādāt, nevis caurām dienām audzējusi matus, virpinājusi pirkstus ar lētiem gredzeniem un bildēt nesaprotamas bildes ar pussprāgušām zivīm.
Vai tiešām šī sieviete negrib strādāt, izmantot to, ko prot utt? Kā var caurām dienām neko nedarīt? Vai negrib savu naudiņu kontā? Viņai drīz 50 būs, un kas ir tāds, ko lepoties? Kivis? Izaudzēti mati? Pamesti bērni? Kaut kādi projekti, kuros viņu uzaicināja pārpratuma dēļ, pārskatījās?
MarieAntoinette @ 28.05.2025 12:18
Bet kas tad ir tas, ko Liene prot? Es nevaru nosaukt nevienu lietu, ko viņa tiešām prot, ja nu neskaitās svešu vīru zagšana.
MarieAntoinette @ 28.05.2025 12:18
Bet kas tad ir tas, ko Liene prot? Es nevaru nosaukt nevienu lietu, ko viņa tiešām prot, ja nu neskaitās svešu vīru zagšana.
Pata @ 28.05.2025 12:22
Veikalā plauktus krāmēt viņa prastu? ?
Pie kases?
Sētniece?
Profesijas, kur nevajag baigās iemaņas, bet kur vismaz kapeiku nopelnīs un būs pienesums ģimenes budžetam.
Tužurka @ 28.05.2025 12:53
Ir tiešām kāds dzīvs cilvēks, kurš tic, ka pašpasludinātā karaliene ies plauktus krāmēt vai ielu slaucīt? Da viņa nestrādās vairs nemūžam!
Ja viņa tiešām būtu motivēta atrast darbu, gan jau iemācītos ko vajag, skaidrs, ka par sētnieci un plauktus krāmēt neies, bet nu kādā skaistumkopšanas salonā par administratori gan jau iemācītos darāmo. Viņai pēdējais laiks saprast, kā spētu sevi un bērnu nodrošināt viena, nevis bezrūpīgi plivināties apkārt ar ne kapeiku pie dvēseles.MarieAntoinette @ 28.05.2025 12:18
Rumblerx @ 28.05.2025 11:13Es arī šo nesaprotu, kā viņa var nosēdēt bezdarbībā caurām dienām, brīvdienām. Bērns bērnudārzā caurām dienām. Tak ej strādā kaut pusslodzi, tīri sev. Matus var audzēt pa vakariem, brīvdienām. Es nesaprotu.
LabaDabaDa @ 28.05.2025 12:21
Ja viņa prastu zagt vīrus, tad nebūtu palikusi pie sasistas siles ar Resno sievu sitēju. :D
Incognito @ 28.05.2025 14:51Labi, Lieņuks pati noteikti roku necels un neies brīvprātīgi strādāt. Bet es nesaprotu kā Kivičš, kas viens pats raujās, lai nodrošinātu elementāras vajadzības, neņem un nedzen Lieni strādāt. Baigais alfa tēviņš apgādnieks jūtas? Plikdirsis, kas tikai pats sevi nodrošina, bet sieva un bērns vnk līdzpastāv.
liene tiešām varētu iet uz skaistumkopšanas salonu- varētu tur starp darbiem hihināt, spoguļoties un matus virpināt. Bet nu tik vien nieks kā jāierodas laikā darbā KATRU dienu un arī nesalaist dēlī pierakstus un kases aparātu. Nez vai nebūs tomēr par grūtu
TikiTaki @ 28.05.2025 15:02
Gan jau dzen. Domāju, ka ar prasmju neesamību un sabojātu reputāciju viņu vnk neviens neņem darbā. Varbūt pati apzinās un nemaz nekur nepiesakās.
Un lai strādātu skaistumkopšanas salonā par administratori, tur tomēr ir labi jāizskatās arī bez filtriem. Administrators/e ir vizītkarte - pirmais, ko cilvēks ierauga ieejot.
Vinai jaiet uz to kiss for lips vai kā to briesmu kantori sauca, par administratori, būs īstā procedūru seja 😄TikiTaki @ 28.05.2025 15:02
Gan jau dzen. Domāju, ka ar prasmju neesamību un sabojātu reputāciju viņu vnk neviens neņem darbā. Varbūt pati apzinās un nemaz nekur nepiesakās.
Un lai strādātu skaistumkopšanas salonā par administratori, tur tomēr ir labi jāizskatās arī bez filtriem. Administrators/e ir vizītkarte - pirmais, ko cilvēks ierauga ieejot.