pepija @ 23.10.2024 22:14skatijos viena storija Madarai Kima sauc Jani par teti.Forsi.Gan jau Keita ar laiku ari sapratis,ka tas
kivis nav teva cienigs.
kapibara @ 24.10.2024 11:06
Amm, par šo runājot.
Pirms 2g. viņa teica, ka saņēmusi, bet neiešot, jo kaut kāda atruna bija. ( istenībā nebija, ko vilkt) Vai arī vispār nesaņēma, jo rādīja kkādu e-pastu, bet tas, laikam, bija visiem izsūtīts, kas iepērkas Stockmann.
Tad pagājušo gadu, esot slima bijusi. ? Un, pieņemu, ka dabūja to kopīgo ielūgumu, kuru šogad. ???
Diez, kas šoreiz kaitēs?
Labāk nesūtiet! 😄 Tādas stila “pērles” reti nākas redzēt. Gaidu fotosesiju ar apakšsvārkiemPata @ 24.10.2024 09:27Nupat IG noskatījos reel ar Pamelu Andersoni un Drū Berimoru. Tāds prieks skatīties. Tik.dabiskas. Pamela vispār, cepums. Man patīk.
Bet, mūsu Liene ar savām acuslotām, nedabiskām lūpām ne tuvu nestāv.
Tie apakšsvārki ?????.
Help, aizsūtītet Lieni pie stilista?????
Nereālā @ 24.10.2024 11:09
viņa sauca Keitiju nevis Jāni par tēti, es arī sākumā domāju, ka saka "tēti", bet tur bija "Keitij".
McSara @ 24.10.2024 15:05
Gan jau gada tētis atkal plosīsies?
Mēs taču vislabāk zinām kā viņam ar to dzirdi. Atceramies vēl nesenā pagātnē sāgu ar ministru?
Neiil @ 24.10.2024 15:13Vienmēr uzjautrina tās viņas piebildes, ka ir izaudzējusi matus PATI SAVUS?? uz zeltaināks tonis nozīmē, ka pakula būs vēl dzeltenāka??
tu domāji brendija vai konjaka krāsā? 😁😁yay @ 24.10.2024 15:40
Viņai vispār vajadzētu riktīgu karameļu, pat tumšāku toni. Beidzot cālītim pieleca!!! Gan jau bail, ka nesauks par blondīnīti vairs
Rietumusawle @ 24.10.2024 22:22Sieviete, kura ēda zivis pie tualetes poda un hihi, sieviete, kura vīra bijušo sievieti visādi lamāja un vajāja, sieviete, kura pameta savas meitas un pēdējo meitu vispār neparūpē, sieviete, kura krāpa vīru un mīļāka apenes publiski demonstrēja, sieviete, kura izrādīja sevi šova kā dzērāju un vīram atļāva ielikt vinu seksa laikā savā grāmata, sieviete, kas staigā apkārt apakšsvārkos, ar birstem, dzelteniem matiem un kilogramiem makeup nu tagad stāstīs citam sievietēm kā būt sievišķīgām. Ja nu man kādreiz liekas, ka man ir trūkumi, tad nu salīdzinot ar vinu, es un domāju vairums šeit varētu daudz labākus padomus “sievišķīguma radīšanai” dot.
Incognito @ 25.10.2024 12:15Jūs redz ko, biznesa haizivis atrodas biznesa konferencē. Pietam vēl angliski ☝️
Tad nu gaidām lielos biznesa projektus
smiekligs pats process viniem. Ierasties ar tf filmejot, lai redz, ka esi. Ja biezi iet, nemaz nepiedoma, ka vajadzetu atskaitities, jo normali, tas ir ikdienisks process, par kuru neatskaitas 😊 Ka no mucas izbegusi.Incognito @ 25.10.2024 12:15Jūs redz ko, biznesa haizivis atrodas biznesa konferencē. Pietam vēl angliski ☝️
Tad nu gaidām lielos biznesa projektus
Minelūše @ 25.10.2024 08:50Prieks apskatīt Madaras ģimenes ceļojuma bildes. Keitija smaida un priecājas, ne tā kā superpapa sapņu braucienā sēdēja pie baseina saīgusi, jo nebija ko darīt + vēl pienākums pieskatīt Miu bija uzkrauts.
McSara @ 25.10.2024 17:28
Es vairs neatceros, bet viņi vispār kaut ko darīja tur?
Man liekas beigas tur nebija ne trubas, ne arī dižās atrakcijas. Pamāte steneja: hihi kolosāli, gada tēvs mūžīgās paģirās. Keitija, ta vien liekas, bija paņemta, lai pieskatītu maziņš!