kuranavliene @ 20.06.2022 18:37Tikko atnācu no dārza,ravēju! Sutīgs,jau liekas traki.Un tad sāku fantazēt,kā jūtas Mia tajā trakajā karstumā.Liene teica ka esot ragana? Tas varbūt ne,bet kaut kāds darījums ar nelabo iespējams.?Nu kā tā var būt,lēkā kā sienāzīši un viss pie kājas un ne par saviem darbiem ne vārdiem nav jāatbild? Es savus bērnus staipītu tādā karstumā,ticiet man, bērns dabūtu karstuma dūrienu.Dažas dienas atpakaļ TIKTOK skatijos vienas sievietes tiešraidi,un viņa tajā tiešraidē uzkliedza bērnam 5gadīgam.Un otrā dienā,atkal tiešraides laikā kā jūs domājat,kas atskrēja pie viņas?BĀRIŅTIESAS DARBINIECE,jo kāds bija uzrakstījis sūdzību.Un tā sieviete dzīvo privātmājā,super kārtība un viņa strādā.Te raksti cik gribi,visiem pajāt.Kas par huiņu?
Skaistslaiks @ 21.06.2022 19:37Lienīte toties piepildīja savu sapni, pastaigāt pa USA ielām. Tādā ziņā Andris var priecāties, beidzot dabūjis sievieti kurai tik maz vajag pilnai laimei, redz ielas, mājas un ir pasakaini, kolosāli, cik skaisti hihi. Nu ļoti izdevies ceļojums, Lienīte visiem to iesaka, tā ir īsta laime, entās stundas nīkt lidostās, nez cik reisus nolidot, lai tik redzētu pasakainās Amerikas ielas un mājas.
MeltedCheese @ 21.06.2022 21:02Tā arī nesapratu, kas viņiem to sponsorē?
Nu ilgi krokodīlam pakaļ viņa toč neskrietu.Vaidēt gan stipri nāktos.😂😂😂kuranavliene @ 21.06.2022 20:07Man pa brīžam ir tāda sajūta ,ka Liene visu laiku ir atradusies un dzīvojusi kaut kur tundrā.Un tagat izvesta,un katrs stabs viņai liekas woow,kas neredzēts.Es nenoliedzu,ka Miami un katra cita pilsēta ir fantastiska.Bet ja sten par katru māju,palmu un vitrīnu,nu atvainojiet? Un ko viņa darītu,ja aizbrauktu uz Amazones fastastiskajiem džungļiem? Skrietu pakaļ katram krokodīlam,anakondai un vaidētu no sajūsmas?
MeltedCheese @ 21.06.2022 23:20Ļoti negribētos to teikt, bet viņi abi tik ļoti izskatās pēc white trash :/
Skaistslaiks @ 21.06.2022 12:31Smart_ass, esmu pārliecināta, ka man ir vairāk bērnu kā Tev? Un nav bijis man slinkums visus iemācīt ēst pie galda ar galda piederumiem, uztaisīt normālu ēdienu, ielikt visus gulēt, kad bērnam ir jāguļ, un uztaisīt visiem uzkodas līdz, ja dodamies ārpus mājas. Tas nav nekas pārdabisks vai nereāls vai super spējas rūpēties par saviem bērniem, ja bērns Tev rūp. Jautājums ir, cik Tev pašai gadi, jo Tavas audzināšanas metodes es pieļauju ir vai nu kā galīgi jaunām mammām, kurām nav pieredze, vai arī tāda kā Liene, kurai vienkārši bērns ir ciemiņš viņas dzīvē, tā pat kādu dienu aizies, priekš kam iespringt,!
Man tas pats,un ieteica ja kas nepatīk lai bloķējot Lienes profiju un nelupijot.😂HaileyBerry @ 21.06.2022 23:34Par to bildi ar puskailajām Madaras meitenēm Lienes profilā. Man tikai tagad ir atbilde no FB un atbildē rakstīts, ka viņiem šķiet, ka tur viss ir ok.