Helga Andersson @ 16.06.2022 22:05Baigais klusums storijos - tak it kā jau bija jābūt klāt, ne?
LaikamGarlaicigi @ 16.06.2022 23:22Kiviči. Atvadīšanās no vannenes un Kiviču favorītmirkļi šai sezonā.
Fināls: https://www.youtube.com/watch?v=EWnFNIM5Sd8
Scandinavian @ 16.06.2022 23:34Kāpēc viņi tik īsu mirkli bija šovā?
Cocococonut @ 16.06.2022 23:09Tie karogu emoji pie Kiviča pēdējā posta? Vai nu tiešām galīgā vafelē vai arī vienkārši stulbs.
LilyLady @ 17.06.2022 00:01
Iespējams, STV pamēģināja šos idiņus, lai paskatītos, kādi būs reitingi, bet Kiviči bija tik šausmīgi neinteresanti un garlaicīgi, ka, domājams, rudenī vairs šovā nebūs redzami.
LaikamGarlaicigi @ 17.06.2022 00:07Kivičšova sezonas apskats.
1. epizode: Te ir vanna, te pods, šis ir ledusskapis, šādi mēs guļam.
2. epizode. Kivičs iet atpazīt 'spiczodi', kas sadeva pa muti gadu atpakaļ
3. epizode. Kiviči taisa auksto zupu
4. epizode. Kivičs taisa pārsteigumbrokastis Lienei māmiņdienā.... 4 pēcpusdienā
5. epizode. Kivičs ieraksta, iespējams, pretīgāko, ar bērnu jūtām manipulējošāko dziesmu ever. Plus, Dievietes nobano dziesmas pedo-videoklipu Youtubā vismaz 3 reizes.
6. epizode. Lauku viensētu baļļuku muzikanta ikdiena
7. epizode. Kivičs stalko un mēģina satikt vienu no 2 savām meitām.
8. epizode. Kiviči ciemojās pie Magones. 1. daļa ar Nātru zupu. Plus, Saldābolu kabrioletu reklāma.
9. epizode. Kiviči ciemojās pie Magones. 2. daļa. Tizlošanās kartupeļu vagā ar urbi.
10. epizode. Kiviči ciemojās pie Magones. 3. daļa. Kivičs NEpārsteidz Magoni ar kabrioletu un tizlojas ar zāģi
11. epizode. Kiviči Jelgavas "Kreklos" ar Saldāboliem
12. epizode. Liene un ex-NL Līga iet uz masāžu
13. epizode. Kiviči kublu kempingā.
14. epizode. Andra Kiviča dzimšanas diena. 1. daļa - brauc ar vecākiem uz kupolu
15. epizode. Andra Kiviča dzimšanas diena. 2. daļa - Kiviči bauda vardes un gliemežus Kupolā.
Ja Kivičs Finālā teica, ka galvenais nav dzīvot labi, bet interesanti... tad te nav ne labi, ne interesanti, manuprāt. Cerams, ka neatjaunos uz nākamo sezonu. Baigi Cringe skatīties tos samākslotos iestudējumus. Katru nedēļu.
LaikamGarlaicigi @ 16.06.2022 23:22Kiviči. Atvadīšanās no vannenes un Kiviču favorītmirkļi šai sezonā.
Fināls: https://www.youtube.com/watch?v=EWnFNIM5Sd8
LaikamGarlaicigi @ 16.06.2022 22:08
Spekulatīvi, skatoties lidojumus no Frankfurtes uz Orlando, tad šobrīd ir pusceļā.
Helga Andersson @ 17.06.2022 02:48
Nez nez - paskatījos - nav direct flight no Frankfurtes uz Orlando - visur konekšens - domā šie abi social media whores būtu izturējuši neko neieliekot ? ? doubt it. Man izskaitlojas ka šiem te bija jābūt 2+ stundas atpakaļ un arī klusums. Bet maybe no ilgas lidošanas tāda tūska ka nevar neko likt ?
LaikamGarlaicigi @ 17.06.2022 03:04
Es domāju šo, kas nesen nolaidās (laiki vietējie).
Bet, vēl protams jāierēķina
+1h imigrācijai
+ varbūt problēmas pieslēgties wifi
+ nez vai kāds "mīļais draugs" būs sagatavojis priekšapmaksas SIM karti māksliniekam
+ 2 dienas negulējuši normāli un izburzīti ļotenēs, diez vai būs luste storijot
Ja man 'mīļotais vīrs' būtu noorganizējis šādu interesantu ceļojumu ar 2 gadīgu bērnu un 2 dienu nīkšanu lidostā bez viesnīcas un gultas, ... es tādu kapeikpisēju, kas it kā pelna 9 štukas mēnesī, iespējams, nožmiegtu.
MeltedCheese @ 17.06.2022 04:10Es iedomājos šādu scenāriju redzot, kādus kausus ar alu viņš tur pumpēja, tad tālāk par Frankfurti nekur tālāk nav tikuši.. ?