DamnFine @ 16.06.2022 00:30Es 2x pàrtinu kā Liene pasauc Miu pagaršot ēdienu. Kā suni pasauca, tiešām, kā suni.
Vai tad bērns viņiem ir līdzi??? Man izskatās,ka nav.. Tas pat būtu apsveicami ka to nabaga mazo cilvēciņu atstātu mājās.. Zinu ka mazajam nav viegli ceļot ar vecākiem, jo nevar normāli pagulēt,paēst.. Ļoti ceru ka bērns nav viņiem līdzi..vivii @ 16.06.2022 01:45Es vēl tā aizdomājos, nedod Dievs Mia pieaugs (paaugsies) un paliks tik pat “nepateicīga” kā Kivja citi bērni… Kivis pēc tam, viņai visu mūžu bāzīs acīs, cik viņš ir “labs vecais”, jo nepilnos divos gadus jau bija aizvedis uz Ameriku…
Šitas varētu būt tīri Kivja stilā…
Ir līdzi.Good girl @ 16.06.2022 10:05Vai tad bērns viņiem ir līdzi??? Man izskatās,ka nav.. Tas pat būtu apsveicami ka to nabaga mazo cilvēciņu atstātu mājās.. Zinu ka mazajam nav viegli ceļot ar vecākiem, jo nevar normāli pagulēt,paēst.. Ļoti ceru ka bērns nav viņiem līdzi..
Good girl @ 16.06.2022 10:05Vai tad bērns viņiem ir līdzi??? Man izskatās,ka nav.. Tas pat būtu apsveicami ka to nabaga mazo cilvēciņu atstātu mājās.. Zinu ka mazajam nav viegli ceļot ar vecākiem, jo nevar normāli pagulēt,paēst.. Ļoti ceru ka bērns nav viņiem līdzi..
Good girl @ 16.06.2022 10:05Vai tad bērns viņiem ir līdzi??? Man izskatās,ka nav.. Tas pat būtu apsveicami ka to nabaga mazo cilvēciņu atstātu mājās.. Zinu ka mazajam nav viegli ceļot ar vecākiem, jo nevar normāli pagulēt,paēst.. Ļoti ceru ka bērns nav viņiem līdzi..
Vienkārši neredzēju to bērnu nekur viņai storijos.. viņi tomēr lido uz Ameriku ne uz Angliju.. Kāpēc jamoka tas nabaga bērns, es nesaprotu?! Bet nu ko nu tur saprast no tādiem idiotiem kam rūp tikai pašu labklājība, ne bērna.LilyLady @ 16.06.2022 10:35
Ir, ir tas nabaga bērns viņiem līdzi. Liene jau nosmirdēja Q&A, ka lidostās nevienam tas neliekoties nekas īpašs, ka kāds nav savā gultiņā. Ar to noteikti bija domāts attaisnot Mias mocīšanu lidostā uz soliņa visu nakti. Deģenerātu pāris.
Mathilde @ 16.06.2022 12:21Paskatījos lidojumus no Frankfurtes. Nu nav tur no agra rīta lidojumi uz Štatiem. Acīmredzot būs vēlviens stopps. Varbūt vairāki. Jesus Maria.