LaikamGarlaicigi @ 13.06.2022 22:49
Kiviči. 14. epizode. Kivičs ar famīliju brauc uz Kārklu muižu kamēr Felipe ar Porziņģi tusē Monako un skatās Grand Prix no jumta terases.
1. daļa: https://www.youtube.com/watch?v=m5b5IsQOPqA
2. daļa: https://www.youtube.com/watch?v=A6wAfUSxIac
14. epizodes rezumē.- Liene un Andris izliekas, ka baigais pārsteigums saorganizēts ar Kiviča vecākiem braukt uz Kārklu muižu / Boo kupolu Kiviča 45. dzimeni svinēt. Ļoti tizla izlikšanās, aktierspēle tādā pat līmenī kā Kiviču "māmiņdienas iestudējums".
- Pie Kiviču īres dzīvokļa Hruščovkas piebrauc balts limuzīns, šoferis gaida ar atvērtām durvīm, kamēr Kiviči pus minūti filozofē par limuzīniem.
- It kā reklāmīgs pasākums, bet Kivim komentāri, ka viņam vairs limuzīns nav nekas "Wow, Limuzīns!!" un limuzīnā iekāpjot "kas tas par aromātu tādu jocīgu".
- Kiviča vecāki gaida pie kaut kāda Lidiņa ar balkona puķi (Ideāla dāvana 45 gadus vecam Kivičam) un samīcītu kūkas kasti.
- Kivičs ir par tusnīgu, lai viegli izkāptu no limuzīna. Kivičs nenormāli tizli izliekas, ka nezināja, ka vecāki būs.
- Zinot, ka Andris kādu brīdi bija uzēdies Liepniekam un to, ka šis esot dzēris šampi pa 100 eiro, Liene bija parūpējusies, ka īpašajā jubilejā bija šampis Simonsig pa 13.99 Eiro.
- Andra vecāku šķiršanās stāsts, šķīrušies kopš Andrim bija 7, jo nevarēja sadzīvot. Satika tēvu katru nedēļu, "mamma nekad man viņu neliedza". Ar tēvu ir sarežģitas attiecības.
- Interesanta frāze Kivičam 2. daļā:
"Man ir sieva, kas man neļaus neiedzert"- Atbraucot uz Kārklu muižu, Kivičs: "man pirmais iespaids bija tāds, ka šī ir tāda sena vieta... kaut kāda tāda sena vieta, un īstenībā man nebija uzreiz skaidrs, kur es atrodos." Ideāla reklāma.
- Boo studijas kupola meitene reklamē "sajūtu kupolu".
- Nenormāli uzspēlēti un feiki Kivičs: "mēs tiešām būsim īstā kupolā???... WOOOOOOOW!!!!" + reti ne-instagrammīgs filmēšanas kadrs ar plasmasas kupolu un spēļlaukumu.
- Kivis vāvuļo par pravietisko sapni ar bumbu.
-
Kontrastam: Felipe ar Porziņģi, meiteni un draugiem skatās no jumta terases Monako Grand Prix. Kontrasts spēcīgs. Kivičpasākums izskatās diezgan prasts tai fonā. Varbūt Limuzīni vienkārši ir tāda izbijusi 2000. gadu Luxury pasākums. Nez.
Priekškars.