KristineiVissLieliski @ 03.06.2022 19:15Ir jauns posts Floridas latviešu saitē. Un ir vēl vecais posts saglabājies... AR VISU POSTU VĒSTURI.
Andris Kivičs ---> Īpašais viesis ---> ?
KristineiVissLieliski @ 03.06.2022 19:15Ir jauns posts Floridas latviešu saitē. Un ir vēl vecais posts saglabājies... AR VISU POSTU VĒSTURI.
Andris Kivičs ---> Īpašais viesis ---> ?
Krizdole @ 03.06.2022 20:33Sirsnīgs paldies Maigai Krādziņai par bildēm, par video, par komentāriem, nu burvīgi! ?? Zem Latviešu biedrības St. Petersburg 4. maija Līgo pasākuma posta. Un nu jau pasākuma afiša bez viessmākslinieka ?
Krizdole @ 03.06.2022 20:33Sirsnīgs paldies Maigai Krādziņai par bildēm, par video, par komentāriem, nu burvīgi! ?? Zem Latviešu biedrības St. Petersburg 4. maija Līgo pasākuma posta. Un nu jau pasākuma afiša bez viessmākslinieka ?
Ceru, ka Kivičus nokancelēja, gan jau biļešu naudu var atgūt atpakaļ.
LaikamGarlaicigi @ 03.06.2022 20:51
Bez Free Cancellation optiona ir jāsamaksā kaut kāds 200-300$ Cancellation fee. ? Bet tas nav ļoti daudz salīdzinoši ar biļetes cenu + viesnīcām (kuras bieži var kancelēt pat ļoti tuvu rezervētajai dienai).
Dzidra Zupa @ 03.06.2022 20:46
Maigas Krādziņa vārdā saku - vienmēr laipni! ?
Starpcitu, es tai biedrībai uzrakstīju garu un pieklājīgu vēstuli un apjautājos vai slepenais viesis ir Kiviču Andris, tad kurš dzērājs, sievu sitējs, alimentu nemaksātājs (pieliku linkus uz mediju ziņām). Vaicāju ar tādu mērķi, ka vēlos apmeklēt šo pasākumu, bet, ja tur uzstāsies šis skandalozais dzērājs, tad es šo pasākumu nevēlos apmeklēt.
Baigi žēl, ka manu vēstuli izlasīja, bet līdz šai dienai neko nav atbildējuši. Ceru, ka Kivičus nokancelēja, gan jau biļešu naudu var atgūt atpakaļ.
Dzidra Zupa teksts @ 03.06.2022 20:46
Maigas Krādziņa vārdā saku - vienmēr laipni! ?
teberebe @ 03.06.2022 21:04
nē, nē, tā noteikti bija ļaunā Madara
LaikamGarlaicigi @ 03.06.2022 21:11Es arī vakar aizrakstīju savu Letter of Concern. Diemžēl pārāk daudz reižu izklaidējos ar ļevajiem kontiem FB, tā ka man tūlītējs bans, kad mēģināju uztaisīt.
Pieminēju, ka ir baigi skandaloza personība (ar referencēm), bet arī kā mūziķis ir bieži ļoti neprofesionāls - velk līdzi famīliju, apkārt klīst nepieskatīts mazs bērns, filmē privātus pasākumus, dzer, apčurājas u.t.t. u.t.j.p.
Šodien pamostos un pasākuma apraksts mainījies. Bet nez, man 90% liekas, ka tik un tā brauks un uzstāsies, tikai vairs neafišē neko.