Susurrrrrs @ 17.02.2022 17:11
Madara kaut kad teica, ka shis paalii kaut ko saacis delireet, aurot un meetaat mantas, un shii naktii gaajusi ar abiem beerniem prom. Par sishanu nebij mineets, bet varbuut es kaut ko esmu palaidusi garaam.
alex48 @ 17.02.2022 17:25Agrs rīts, cilvēki dodas savás gaitās! Kāds uz darbu,kāds uz skolu.Te no daudzstāvu mājas atskan skaļa baurošana. Cilvēki apjukuši skatās un meklē ar skatu,kas tur bauro.Te ierauga vïrieti,kurš izbāzis pa logu pliku pakaļu sēž un bauro " Kurtizāņu ugunskuru"
-Vīrieti,jums kauna nav,ko jūs darāt?Te staigā arī bērni!
-Maukas,ko jūs lienat manā dzīvē? Jums savas nav?-iekviecās vīrietis!
Piecēlās pagriezās pret cilvēkiem,pakāpās uz palodzes un sāka kratīt savus pričendāļus.Protams, par laimi tur nebija nekas saredzams.Ļaudis sāka smieties,vēderus turēdami.
-Es sūdzēšos,būs iesniegums policijā! Jūs nelaimīgie,kurus neviens nemīl! Nejēdzat savu dzīvi dzīvot?
Vīrietis gribēja vēl kaut ko bļaut,bet paslīdēja un iekrita,zem loga augošajā rożu krūmā.
Puppet @ 17.02.2022 17:20Lai cik slima vińa galvā nebūtu un respekts man pret vińu nav nekāds, bet Kivičam aiz restēm vajadzētu sēdēt par sievietes piesišanu. Pilnīgi vienalga kādu drāmu vińa sacēla , vienīgais par ko vińai varētu uzsist ir ja vińš aizstāvēja , aizsargāja bērnu , bet savādāk Liene mūc prom. Ja Tu pastāstīsi savu stāstu un kā Kivičš Tevi manipulē un sit Tev beigas būs cilvēki kuriem Tevis žēl paliks un būs Tavā pusē. Varbūt pat meitām Tevis žēl paliks un beigās varbūt vel uzplaiksi kā Madara tagad.
Ziema @ 17.02.2022 17:39Ja viņi tur kaujas un dzerstas tad kā mazā jūtas,tās ir šausmas,pat domāt negribas. :(
Nav_vispar @ 17.02.2022 18:00Man pilnīgi nemaz nav Lieni žēl un aicinu arī jūs nežēlot.Es pilnībā neatbalstu vardarbību,bet atceroties kāda inde nāk no Lienes mutes ārā,mana empātija pazūd kā nebijusi.
Puppet @ 17.02.2022 17:20Lai cik slima vińa galvā nebūtu un respekts man pret vińu nav nekāds, bet Kivičam aiz restēm vajadzētu sēdēt par sievietes piesišanu. Pilnīgi vienalga kādu drāmu vińa sacēla , vienīgais par ko vińai varētu uzsist ir ja vińš aizstāvēja , aizsargāja bērnu , bet savādāk Liene mūc prom. Ja Tu pastāstīsi savu stāstu un kā Kivičš Tevi manipulē un sit Tev beigas būs cilvēki kuriem Tevis žēl paliks un būs Tavā pusē. Varbūt pat meitām Tevis žēl paliks un beigās varbūt vel uzplaiksi kā Madara tagad.
Dzidra Zupa @ 17.02.2022 17:52Ļenkas nagi izskatās pēc lāpstām. Es pie tādas meistares otrreiz neietu. Drausmīgi nagi, redzu jau kļūdas "meistares" darbā!
Shayk @ 17.02.2022 18:29
Redzeji lapstu, ar ko vina zupu maisija? ?
Dollydoll @ 17.02.2022 17:44Stiklainas acis Lienei, tā it kā būtu raudājusi… tāda dīvaina un savādāka liekas.
Es viņas vietā iemūžinātu visus atstātos zilumus, ja nu sanāk šķirties, būs pierādījumi kā viņš pret viņu izturējies.
Shayk @ 17.02.2022 18:29
Redzeji lapstu, ar ko vina zupu maisija? ?
Nav_vispar @ 17.02.2022 18:00Man pilnīgi nemaz nav Lieni žēl un aicinu arī jūs nežēlot.Es pilnībā neatbalstu vardarbību,bet atceroties kāda inde nāk no Lienes mutes ārā,mana empātija pazūd kā nebijusi.