MeltedCheese @ 10.06.2025 09:26Nē, Kivičiem nekas nepieder. Īrē viņi.
Pata @ 10.06.2025 09:48
Biju ar domājusi, ka pieder...
Vai pie Dainas nebūtu labāk dzīvot? Ir dārzs, māja paliek māja. Labākas ērtības. Plus, Mia var pieskatīt. Nebūtu jāvazā pa lieveņu koncertiem....
Vai pie Dainas nebūtu labāk dzīvot? Ir dārzs, māja paliek māja. Labākas ērtības. Plus, Mia var pieskatīt. Nebūtu jāvazā pa lieveņu koncertiem....
man gan patīk, pat ļoti. Zaļā krāsa Madarai lieliski piestāv un patīk tieši tas, ka viņa tagad ir formīga. Izkaltušo žagariņu stils sen izgājis no modes. Madara, tāpat kā daudzas sievietes, tīri ģenētiski nevarētu būt kārna, viņa ir tāda sulīga, sievišķīga valkīras tipa sievieteAnnie @ 10.06.2025 09:03
Mani, protams, atkal apēdīs bez sāls, bet neko skaistu tajā fotosesijā neredzu.
Kleita viņas figūrai loti nepiemērota, jo vienā no bildēm ir ļoti skaidri redzams, ka kleita viņai neglaimo.
yay @ 10.06.2025 10:43Es dažreiz brīnos par sabu acīgumu, bet vai tam bērnam kājās ir ziemas sniega zābaki, guļot zobārstu krēslā? Protams, cepums gada vecākiem, ka aizveda uz higiēnu un kaut vai lai kājās slēpju zābaki.. bet wtf :D
Pata @ 10.06.2025 09:47
Savā ziņā Jums taisnība. Kleita neglaimo Madarai, būtu jāizvēlas cits model8s, krāsa ir ok.
Bet pati fotosesija ir daudz patīkamāka nekā pierasts redzēt Lienei.
ko nozīmē “glaimot Madarai”? Pateikt, ka patīk viņas bildes, ja tās patiešām patīk? Man viņas tēls patīk daudz labāk nekā visas supersafiltrētās blondīnes ar milzu krūtīm un lūpām, vismaz dabīgs cilvēks, nevis MI lelle.Annie @ 10.06.2025 10:49
Nu uz Lienes fona jebkura kopta sieviete izskatīsies labi. Bet tas jau nenozīmē, ka nepārtraukti jāglaimo Madarai tikai tāpēc, ka viņa ir normāls cilvēks, salīdzinot ar L.K.
tu domā 3.bildi?Pata @ 10.06.2025 09:48
Annie @ 10.06.2025 10:53Tajā bildē grūti saprast - zābaki vai botas.
Mani bērni arī iet uz dārziņu botās. Sandalēs, manuprāt, būtu krietni par aukstu.
Annie @ 10.06.2025 09:03
Mani, protams, atkal apēdīs bez sāls, bet neko skaistu tajā fotosesijā neredzu.
Kleita viņas figūrai loti nepiemērota, jo vienā no bildēm ir ļoti skaidri redzams, ka kleita viņai neglaimo.
Rozāforums @ 10.06.2025 14:59
pfff Dainasome nav muļķe, kā jau te rakstīja neviens vairs nav muļķis un negrib auklēt ''mīlestības bērniņu'' , jau aizmirsāt kad šie aizbrauca uz Vīni (uz nedēļu un bērnu atstāja Kerkiirai) un atlidojuši atpakaļ vēl 4 dienas koda un nebrauca pakaļ bērnam.... ar Omi būtu tas pats, nomestu bērnu lai audzina paši brauktu ''svinēt dzīvi''...
Rozāforums @ 10.06.2025 14:59
pfff Dainasome nav muļķe, kā jau te rakstīja neviens vairs nav muļķis un negrib auklēt ''mīlestības bērniņu'' , jau aizmirsāt kad šie aizbrauca uz Vīni (uz nedēļu un bērnu atstāja Kerkiirai) un atlidojuši atpakaļ vēl 4 dienas koda un nebrauca pakaļ bērnam.... ar Omi būtu tas pats, nomestu bērnu lai audzina paši brauktu ''svinēt dzīvi''...