jā, man arī smadzenes samežģījās 🤣 tā jau smieklīgi, bet, ja pēc Lienītes Q&A vajag eksorcirmu, tad nu tā ir kā ir 😵💫LabaDabaDa @ 08.06.2025 23:03
Man liekas, man ir promiles no tās atbildes izlasīšanas vien. :D :D :D Lai gan vispār esmu budiste un alkoholu nelietoju vispār :D Kaut kādi vārdu salāti bez jebkādas jēgas. Kas ir nianses, ko Liene nevar kontrolēt? Un kāpēc fotogrāfijas top gadiem ilgi?
Realitātē viss ir vienkārši un nianse ir tikai viena - neviens tos murgus nepublicē. Un arī nepublicēs.
Helga Andersson @ 08.06.2025 21:50Tas pēdējais storijs ?. Tūliņ būs jauna profesija viņas feiko profesiju dārziņā - terapeite un koučētāja. Bet nu toč apsitusies, jo sola PAR VELTI ?
SantaC @ 09.06.2025 00:29Jūs ticat, ka tā mauka ir 170cm gara? Esmu dzirdējusi, ka viņa esot īsa augumā.
viņa ir gara un liela, viņa nav nekāda īsiņa, bet līdz modeles garumam d**** un p*****SantaC @ 09.06.2025 00:29Jūs ticat, ka tā mauka ir 170cm gara? Esmu dzirdējusi, ka viņa esot īsa augumā.
mauka būs uz vecumu sarāvusies augumāAmbulance @ 09.06.2025 01:29
Nē nav !
Man ir tieši 170 un kad švabra stāvēja man blakus savos melnajos kerpičzābakos , ar vareni biezo pazoles pacēlumu - viņa bija zemāka par manīm ?
Nav gan gara. Vidēja auguma. Viss viņai ir parasts un vidējs. Īpašs ir tikai ļaunais skatiens, kas tiek slēpts aiz XXXL skropstām.Siredzho @ 09.06.2025 07:29viņa ir gara un liela, viņa nav nekāda īsiņa, bet līdz modeles garumam d**** un p*****
kotlete @ 08.06.2025 23:37Mūsu sažuvušajai kurtizānei gan ir garlaicīga dzīve. Svētdienas vakara plostā pašai jāuzdod sev jautājumi. Un atbildes ir tādas, ka skaidrā lasot toč neko nevar saprast.
Galvenais ir atrunāties, ka nepārlasa uzrakstīto. Galīgi jau nav tā, ka pilnīgā pālī raksta ar vienu pievērtu aci.
Ā, un leņka, tu vecā bomzene, mēs labi zinām, ka nedzer aperolu, jo 1) tu nespēj to atļauties; 2) sen zināms, ka tev labāk pie sirsniņas iet mežezers (agdams, lodes un sos šņabīši). Tā teikt - viss ar labu price performance. ?
šajā bildē tas gredzens nav tas pats ar tiem izbirušajiem akmeņiem ko mauka katru reizi atrada kopā ar kapļiem?yay @ 09.06.2025 12:42
Man mazliet bail no šīs bildes. Maniakāls skatiens. Tieši kā viņa varēja būt skaistumkaraliene?
Protams, viņa izskatās 100x labāk kā šobrīd safiļļerota