KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 1598
Reģ: 15.09.2023
sivenssivenamdraugs @ 09.11.2024 12:19

Šajā gadījumā nebija runa par to, ka tikusi pie naudas, bet gan par to,ka sāk domāt par savu naudu beidzot.

Lai pati kaut ko pelnītu? 😁 Diez vai. Ar grāmatu neko nenopelnīs, pat ja izdos. Projektā ar Anitu diez vai viņai kaut ko maksā, nesaprotama rīcība no tās sievietes puses, uzaicinot Lieni.
09.11.2024 12:26 |

Reitings 53211
Reģ: 20.07.2021
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 11:16

Es necepjos, es konstatēju faktus. Šeit bieži raksta muļķības par Kivičiem, kas patiesībā nemaz nav. Viena uzraksta, pārējās dzied līdzi. Kaut vai piemērs, šeit raksta, ka Liene esot tikusi pie Ārena mantojuma daļas, Liene tērējot viņu meitu naudu. Atverot Latvijas Vēstnesi, melns uz balta rakstīts, ka mantojums vēl nav noslēgts, noslēgsies tikai nākamā gada vasarā. Kāpēc ir jāraksta meli? Tikai tāpēc, lai uzrakstītu kaut ko sliktu par viņiem?

Re, kā Kakaška, kura (atšķirībā no mums), tikai un vienīgi garāmejot te ielūrot pāris reizes mēnesī, tomēr ošņājas pat pa Lavijas vēstnesi, lai tikai sagrābstītu kādu informāciju. Hi hi hī.
09.11.2024 12:35 |

Reitings 1598
Tusnelda @ 09.11.2024 12:35

Re, kā Kakaška, kura (atšķirībā no mums), tikai un vienīgi garāmejot te ielūrot pāris reizes mēnesī, tomēr ošņājas pat pa Lavijas vēstnesi, lai tikai sagrābstītu kādu informāciju. Hi hi hī.

Es nesagrābstu nekādu informāciju. Mani interesē fakti, nevis izdomājumi un fantāzijas. Lasīju komentārus, izlasīju, ka šeit raksta par to, ka Liene saņēmusi no Ārena mantojumu un aizgāju pārbaudīt vai mantojums maz izsludināts. Tur arī konstatēju, ka šeit raksta melus un mantojums vēl nav noslēgts, noslēgsies tikai nākamā gada vasarā, tātad Liene nekādu naudu nevarēja saņemt un šeit raksta pilnīgas muļķības. Es saprotu, ka mēs šeit nākam klačoties, izklaidēties, iespējams, uzzināt ko jaunu, bet, ja klačojamies, tad klačojamies pa tēmai un ar faktiem, nevis Minhauzenu stāstiem, savādāk, rakstot šādus melus, pielīdzinamies Kiviču līmenim.
09.11.2024 12:43 |

Reitings 53211
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 12:43

Es nesagrābstu nekādu informāciju. Mani interesē fakti, nevis izdomājumi un fantāzijas. Lasīju komentārus, izlasīju, ka šeit raksta par to, ka Liene saņēmusi no Ārena mantojumu un aizgāju pārbaudīt vai mantojums maz izsludināts. Tur arī konstatēju, ka šeit raksta melus un mantojums vēl nav noslēgts, noslēgsies tikai nākamā gada vasarā, tātad Liene nekādu naudu nevarēja saņemt un šeit raksta pilnīgas muļķības. Es saprotu, ka mēs šeit nākam klačoties, izklaidēties, iespējams, uzzināt ko jaunu, bet, ja klačojamies, tad klačojamies pa tēmai un ar faktiem, nevis Minhauzenu stāstiem, savādāk, rakstot šādus melus, pielīdzinamies Kiviču līmenim.

Tagad tu izplati melus, ka dzeguze nekādu naudu nevarēja saņemt. Ļenka kā bioloģiskā māte (mātīte) var saņemt bērnu pabalstus, ja vien nav par slinku uzrakstīt iesniegumu. Un varu saderēt, ka to viņa izdarīja un saņēma, kamēr atbildīgās iestādes naudas krānu aizgrieza, jo neviena no vecākajām meitām pie Kivičiem nedzīvo.
09.11.2024 13:03 |

Reitings 1598
Tusnelda @ 09.11.2024 13:03

Tagad tu izplati melus, ka dzeguze nekādu naudu nevarēja saņemt. Ļenka kā bioloģiskā māte (mātīte) var saņemt bērnu pabalstus, ja vien nav par slinku uzrakstīt iesniegumu. Un varu saderēt, ka to viņa izdarīja un saņēma, kamēr atbildīgās iestādes naudas krānu aizgrieza, jo neviena no vecākajām meitām pie Kivičiem nedzīvo.

Es rakstīju par mantojumu un tā naudu, nevis bērnu pabalstiem, jo Latvijas Vēstnesī ir pierādījums, ka mantojums vēl nav noslēdzies, tātad Liene tur nekādu naudu nevarēja saņemt, kā šeit forumā tika rakstīts.
Tu šobrīd atkal tikai spekulē ar saviem pieņēmumiem "Liene varēja" un "varu saderēt", bet vai tiešām ir kādai šeit skatāmi pierādījumi, ka Liene tiešām ir gājusi un rakstījusi iesniegumus, lai saņemtu pabalstus un tiešām ir saņēmusi tos uz savu bankas kontu?
Jūs te ik pa laikam rakstat, ka Lieni varētu tiesāt par visiem apmelojumiem, ko viņa būs ierakstījusi savā grāmatā par Madaru, Jāni, utt., bet vai kādreiz pašas neaizdomājaties, ja jūs apgalvojat, ka Liene saņēmusi naudu, bet jums tam nav pierādījumu, arī Liene var par jums uzrakstīt iesniegumu policijā par apmelojumiem, jo viņai būs pierādījumi, ka nekādu naudu nav saņēmusi?
Es saprotu, ka cilvēkiem patīk lasīt sulīgas un skandalozas lietas, bet ir jābūt neapgāžamiem pierādījumiem nevis "Liene varēja, es varu saderēt, ka viņa tā arī izdarīja, Liene saņēma mantojuma daļu un tagad tērē bērnu naudu".
Kiviči ir sabiedrības pabiras, par to es neiebilstu, bet, ja jūs gribat aprunāt, tad aprunājat ar pierādījumiem, nevis viena tante teica. Jo šeit pašām var tiešām sanākt skaidroties ar policiju, ja Liene lasa forumu un izdomā uzrakstīt iesniegumu par apmelošanu.
Kāpēc jāizplata meli?
09.11.2024 13:35 |

Reitings 29220
Reģ: 06.11.2022
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 13:35

Es rakstīju par mantojumu un tā naudu, nevis bērnu pabalstiem, jo Latvijas Vēstnesī ir pierādījums, ka mantojums vēl nav noslēdzies, tātad Liene tur nekādu naudu nevarēja saņemt, kā šeit forumā tika rakstīts.
Tu šobrīd atkal tikai spekulē ar saviem pieņēmumiem "Liene varēja" un "varu saderēt", bet vai tiešām ir kādai šeit skatāmi pierādījumi, ka Liene tiešām ir gājusi un rakstījusi iesniegumus, lai saņemtu pabalstus un tiešām ir saņēmusi tos uz savu bankas kontu?
Jūs te ik pa laikam rakstat, ka Lieni varētu tiesāt par visiem apmelojumiem, ko viņa būs ierakstījusi savā grāmatā par Madaru, Jāni, utt., bet vai kādreiz pašas neaizdomājaties, ja jūs apgalvojat, ka Liene saņēmusi naudu, bet jums tam nav pierādījumu, arī Liene var par jums uzrakstīt iesniegumu policijā par apmelojumiem, jo viņai būs pierādījumi, ka nekādu naudu nav saņēmusi?
Es saprotu, ka cilvēkiem patīk lasīt sulīgas un skandalozas lietas, bet ir jābūt neapgāžamiem pierādījumiem nevis "Liene varēja, es varu saderēt, ka viņa tā arī izdarīja, Liene saņēma mantojuma daļu un tagad tērē bērnu naudu".
Kiviči ir sabiedrības pabiras, par to es neiebilstu, bet, ja jūs gribat aprunāt, tad aprunājat ar pierādījumiem, nevis viena tante teica. Jo šeit pašām var tiešām sanākt skaidroties ar policiju, ja Liene lasa forumu un izdomā uzrakstīt iesniegumu par apmelošanu.
Kāpēc jāizplata meli?

Tāpēc lai tev būtu par ko ņemties reizi mēnesī, uz kritiskajām dienām. Forums nav ziņas, kur jādalās tikai ar faktiem, forums ir viedokļu apmaiņa.
09.11.2024 14:30 |

10 gadi
Reitings 5499
Reģ: 05.08.2013
omg nu ko var pied*rst, atvainojos, diskusiju.. tak liecies mierā.
09.11.2024 14:33 |

Reitings 471
Reģ: 06.08.2024
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 13:35

Kāpēc jāizplata meli?

Tevi gan nesaprotu. NL diskusijās tu visaktīvāk klačojies un nodi.. Mariju, Egitu un pārējās, bet šeit pie Kivičiem tu meties tos aizstāvēt un aizrādi citām, ka nebūtu jāizplata baumas un meli. Laikam baigā Z- Scars fane atradusies.
Paliec taču pie savām NL tantēm, lai nebūtu jābrauc pa divām sliedēm.
09.11.2024 14:45 |

Reitings 1598
BugsPony @ 09.11.2024 14:45

Tevi gan nesaprotu. NL diskusijās tu visaktīvāk klačojies un nodi.. Mariju, Egitu un pārējās, bet šeit pie Kivičiem tu meties tos aizstāvēt un aizrādi citām, ka nebūtu jāizplata baumas un meli. Laikam baigā Z- Scars fane atradusies.
Paliec taču pie savām NL tantēm, lai nebūtu jābrauc pa divām sliedēm.

Jā, es klačos, bet es klačojos par lietām un faktiem ko pašas NL menedžeres parāda, tur arī es izsaku savu viedokli, nevis izdomāju un fantazēju, ka kāds ir saņēmis mantojumu vai pabalstus, jo aizlidojis uz ASV.
09.11.2024 14:48 |

Reitings 1598
LabaDabaDa @ 09.11.2024 14:30

Tāpēc lai tev būtu par ko ņemties reizi mēnesī, uz kritiskajām dienām. Forums nav ziņas, kur jādalās tikai ar faktiem, forums ir viedokļu apmaiņa.

Šeit tu maldies. Šis nav privāts Whatsapp čats, bet publisks forums. Cilvēki šeit ieraksta apgalvojumus, kas nav patiesība un ir labs iemesls Lienei vērsties policijā ar iesniegumu, ka viņu publiski apmelo.
09.11.2024 14:51 |

Reitings 53211
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 14:51

Šeit tu maldies. Šis nav privāts Whatsapp čats, bet publisks forums. Cilvēki šeit ieraksta apgalvojumus, kas nav patiesība un ir labs iemesls Lienei vērsties policijā ar iesniegumu, ka viņu publiski apmelo.

Policijā Ļenka 100% nevērsīsies! Zina, ko darījusi! To, cik viņa laba māte bija un kā rūpējās par bēēērniņiem, to viņa var iestāstīt tikai savām fanēm, tādām pašām alkoholiķēm ,kāda ir viņa pati. Lai tik iet uz policiju un pastāsta, cik reizes poliči bijuši izsaukti uz Kiviču pritonu. Teftelis intervijās ar to pat lielās, un savā grāmatas izstrādājumā gan parādīja, gan uzrakstīja, kā uzvedās "godīgā" 3 bērnu māte.
09.11.2024 15:21 |

Reitings 1598
Nedaudz atgādina Kiviča līmeni, pieminēt mēnešreizes, ja kāds uzraksta pretēju viedokli, kuru nevar apgāzt ar pierādījumiem. Jums nepatīk pretēji viedokļi, šeit ir poga "bloķēt", nebūs jālasa un varēsiet dzīvot savā iedomu burbulī un domāt, ka Liene saņem daļu no Ārena mantojuma. Un jā, es jau neskaitāmas reizes esmu rakstījusi, ka es neesmu ne Kiviču fane, ne Zscars fane, es viņus uzskatu par nelietīgiem un briesmīgiem cilvēkiem, bet tāpēc man nav tiesības izdomāt par viņiem melus, rakstot to apgalvojuma formā. Es arī viņus šeit neaizstāvu, man vienkārši nav saprotama šo melu rakstīšana par viņiem, tas nav viedoklis, tā ir apmelošana, tieši tāda pat apmelošana kā viņi ir publiski rakstījuši un teikuši par citiem.
09.11.2024 15:25 |

Reitings 216
Reģ: 13.02.2024
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 15:25
Nedaudz atgādina Kiviča līmeni, pieminēt mēnešreizes, ja kāds uzraksta pretēju viedokli, kuru nevar apgāzt ar pierādījumiem. Jums nepatīk pretēji viedokļi, šeit ir poga "bloķēt", nebūs jālasa un varēsiet dzīvot savā iedomu burbulī un domāt, ka Liene saņem daļu no Ārena mantojuma. Un jā, es jau neskaitāmas reizes esmu rakstījusi, ka es neesmu ne Kiviču fane, ne Zscars fane, es viņus uzskatu par nelietīgiem un briesmīgiem cilvēkiem, bet tāpēc man nav tiesības izdomāt par viņiem melus, rakstot to apgalvojuma formā. Es arī viņus šeit neaizstāvu, man vienkārši nav saprotama šo melu rakstīšana par viņiem, tas nav viedoklis, tā ir apmelošana, tieši tāda pat apmelošana kā viņi ir publiski rakstījuši un teikuši par citiem.

Nomierinies 🤣🤣🤣
09.11.2024 15:41 |

Reitings 8249
Reģ: 13.04.2022
Ak Dievs tak vienkārši ignorējiet to kakašku.
Nav ne pirmā, ne pēdejā gaismas nesēja šeit. :D
Kamēr pati izdomā visādus scenārijus NLiešu dzīvēm, tikmēr diezgan divkosīgi nākt šeit un mācīt kādu dzīvot. :D
09.11.2024 15:52 |

Reitings 5148
Reģ: 01.04.2023
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 14:51

Kā… Liene jau vērsās policijā ar iesniegumu… nu, Policijas Koledžā, ar IG storija iesniegumu, ietagojot!!! Kāda neglītene laikam tur kārtējo reizi bija pateikusi, ka baznīcas nesēja Liene ne tuvu tāda nav, kas, protams, naU paTieSĪīība un ir klaja Lienes nomelnošana!!!!!!!!!!!!! Jo patiesība ir tikai tā, ko pasludina abi Kivji. Policijas koledža gan tā laikam nedomāja, jo nereaģēja.
09.11.2024 16:09 |

Reitings 29220
Tuana @ 09.11.2024 16:09

Kā… Liene jau vērsās policijā ar iesniegumu… nu, Policijas Koledžā, ar IG storija iesniegumu, ietagojot!!! Kāda neglītene laikam tur kārtējo reizi bija pateikusi, ka baznīcas nesēja Liene ne tuvu tāda nav, kas, protams, naU paTieSĪīība un ir klaja Lienes nomelnošana!!!!!!!!!!!!! Jo patiesība ir tikai tā, ko pasludina abi Kivji. Policijas koledža gan tā laikam nedomāja, jo nereaģēja.

Jā, Liene, dzirdi - Tev jāvēršas policijā ar iesniegumu par to, ka jūsu ģimeni kārtējo reizi bezkaunīgi apmelo - it kā jums bijis tikai 1 šķīvis restorāna, lai gan bija veseli trīs! Un ja Tev, Liene, uzliks sodu par veltu policijas darba kavēšanu, iekasē to no Kaku Marijas.
:D :D :D
09.11.2024 16:14 |

Reitings 168
Reģ: 04.07.2024
Kakaška, nu nevajag jaukt mušas ar kotletēm . Ja kiviči ieraksta, ka Lindemans ir viņu draugs, mēs zinām, ka tie ir meli. Vai pieprasīt izziņu no Tila, ka tie bija vnk random garāmgājēji, nevis viņa draugi? Visi Lienes un kiviča teksti jau pēc definīcijas ir melīgi, jo nav apstiprināti ar faktiem. paskaties Tēzaurā melu definīciju, tas ir" Apzināti nepatiess izteikums (parasti kāda maldināšanai)" Par mantojumu, protams, ir absurds pieņēmums, jo Lienei nav nekādu izredžu ko dabūt no bijušā vīra mantojuma, bet tas, ka viņa momentā piedeklarēja meitas pie sevis, lai saņemtu pabalstus, ir fakts. Netaisos stāstīt, kā es to zinu. Pasaule ir maza, Rīga un latvija vēl jo mazāka, ir ļoti daudz cilvēku, kas zina patiesību, bet nebūt nevēlas tagad mesties un to atklāti stāstīt. Grozoties apmēram tai pašā vidē, kur savulaik liene un arī Kivičs, atrodas daudz kopēju paziņu,kas labprāt paklačojas, es zinu gan cilvēkus, kas saistīti ar skaistumkonkursiem, gan 'Ezīti miglā", gan no ttenisa spēlēttāju aprindām utt. Netaisos no viņiem prasīt apliecinājumu tam, ko viņi stāsta.Zinu dakteri Ģintermuižā, kam savs viedoklis par viņu, bet ārsta ētika neļauj to publiski to izpaust. Ja Liene publicēs grāmatu, neaizmirsti viņai atgādināt, ka katram viņas izteiktajam vārdam vajag pierādījumus, citādi būs visas iespējas tiesas procesam. Atcerēsimies Kivi'ča tiesas prāvu pret Dimiteru. kur Kivičs zaudēja. Varbūt vari pameklēt, cik daudz no tiesas piespriestās kompensācijas Kivičs ir samaksājis? Dimiters toreiz solīja kompensāciju izmaksāt pamestajiem bērniem.Tagad lienes meitām bārenēm šī nauda ļoti noderētu. Varbūt Kivičs patiesībā ir visu samaksājis un tāpēc var ar tīru sirdsapziņu vizināties pa pasauli?
09.11.2024 16:25 |

Reitings 31110
Reģ: 14.05.2023
eu lenķi kur tad palika labākais vēl sekos?? pohas izguļat?? :D
09.11.2024 16:40 |

Reitings 5988
Reģ: 20.08.2021
Rozāforums @ 09.11.2024 16:40
eu lenķi kur tad palika labākais vēl sekos?? pohas izguļat?? :D

Svin aniversarī🎉🍾 Kā to var nesaprast😁
#mežezers
09.11.2024 17:41 |

Reitings 29220
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 15:25

Tik kompetentai personai kā Tev jau nu vajadzēja zināt, ka Kivičs nekad nav pieminējis mēnešreizes. Viņa argumenti nepaceļas virs "tu esi resna, skaudīga lezbiete un tev nav seksa".
Es, starp citu, arī ne. Es pieminēju PMS :D
09.11.2024 17:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits