un tas putukrējuma kalns! Lienītei, kura cukuru nelieto un kafiju dzer melnu kā darvu!Tutuvojies @ 27.10.2024 07:08Tas kafijas storijs ir vēl viens apliecinājums, cik skumja ir Lienes dzīve. Nu kuram vēl ar tosteri filmēta staķika kafija ir dienas hailaits, ar ko vērts dalīties?’
bet Ļenka tak nav strādātāja!Sunlight @ 27.10.2024 00:42
Tieši to pašu blakus NL diskusijā ierakstīju. Ja tā nešķita iepriekš, tad izskatās, ka Kerkira arī slīpēta. Kolīdz vajag komandu, tā ar Lieni atkal draudzenes ?
Hermiine89 @ 27.10.2024 08:21bet Ļenka tak nav strādātāja!
Tutuvojies @ 27.10.2024 07:08Tas kafijas storijs ir vēl viens apliecinājums, cik skumja ir Lienes dzīve. Nu kuram vēl ar tosteri filmēta staķika kafija ir dienas hailaits, ar ko vērts dalīties?’
Incognito @ 27.10.2024 10:30Es domāju pati Kerkira ļoti labi zin, ka Liene nav nekāda strādātāja un no viņas kā komandas dalībnieces nav itin nekādas jēgas. Ja nu vienīgi kā vnk formāli reģistrēta persona zem Kerkiras komandā, bet nu es nezinu kā tās piramīdas strādā.
Bet Liene čurā karstu, ka ir uzaicināta pie kāda ciemos starp citām sievietēm. Rēcīgākais, ka citām bija līdzi vīri, bet teftelis laikam ir melnajā sarakstā un šāviena attālumā pār slieksni netiek laists ?
Minelūše @ 27.10.2024 11:53Tas ir vecs storijs vai Kerkira reāli ir jau uzslējusi Ziemassvētku egli? Oktobra beigās?!
Ļenka kā jau vienmēr savā elementā - ka tik kādam uz kakla uzsēsties un nahaļavu pierīties.
Tusnelda @ 27.10.2024 10:35
Teftelis arī lai ierakstās piramīdā! Viņi taču visu dara kopā! Abi varēs reklamēt preci tualetē pie poda! ??
Mercury6 @ 27.10.2024 09:53
Tas drīzāk bija domāts, lai atzīmētos, ka nedzer un brauc pie stūres. ?
Hubabuba @ 26.10.2024 22:58
Viņa tač vienreiz jau bija NL, toreiz izstājās jo NL esot krievu uzņēmums un viņa negribot atbalstīt karu. Tiešām atkal
iestajusies atpakaļ? ?
Pat visvienkāršākajā piramīdā nepietiek ka esi reģistrējies.Tur ir kaut kas jādara,bet mūsu maukai jau jebkas par grūtu.Viņa jau var gvezt ka viņai daudz atbalstītāju,bet kā kaut kas jāsāk tā visi pazūd.Incognito @ 27.10.2024 10:30Es domāju pati Kerkira ļoti labi zin, ka Liene nav nekāda strādātāja un no viņas kā komandas dalībnieces nav itin nekādas jēgas. Ja nu vienīgi kā vnk formāli reģistrēta persona zem Kerkiras komandā, bet nu es nezinu kā tās piramīdas strādā.
Bet Liene čurā karstu, ka ir uzaicināta pie kāda ciemos starp citām sievietēm. Rēcīgākais, ka citām bija līdzi vīri, bet teftelis laikam ir melnajā sarakstā un šāviena attālumā pār slieksni netiek laists ?
yay @ 27.10.2024 14:13Man prieks, ka Mia beidzot izskatās sapucēta.
Incognito @ 27.10.2024 10:30Es domāju pati Kerkira ļoti labi zin, ka Liene nav nekāda strādātāja un no viņas kā komandas dalībnieces nav itin nekādas jēgas. Ja nu vienīgi kā vnk formāli reģistrēta persona zem Kerkiras komandā, bet nu es nezinu kā tās piramīdas strādā.