It kā Tu ko zinātu @ 21.08.2024 18:05Ezīšfests nav jauniešu burziņš? Es nezinu, neapmeklēju tādus, bet jauniešiem pilnīgi vienalga, maksā/nemaksā nodokļus, ir parāds par alimentiem/nav. Tādai info viņi neseko līdzi un nav viņiem saistošs. Ka tik ballîti var iegriezt. Un Kivis aizies uz urrā. Uz to laiku vai maz būs svarīgi, kas koncertē.
It kā Tu ko zinātu @ 21.08.2024 18:05Ezīšfests nav jauniešu burziņš? Es nezinu, neapmeklēju tādus, bet jauniešiem pilnīgi vienalga, maksā/nemaksā nodokļus, ir parāds par alimentiem/nav. Tādai info viņi neseko līdzi un nav viņiem saistošs. Ka tik ballîti var iegriezt. Un Kivis aizies uz urrā. Uz to laiku vai maz būs svarīgi, kas koncertē.
tas nav par to, ka jaunieši būtu stulbi. Noteikti nē!LilyLady @ 21.08.2024 18:15
Nedomāju, ka jaunieši ir tik stulbi, ka neprot sadzirdēt, kas ir kvalitatīvs un kas nekvalitatīvs izpildījums. Par Kivi ir ierēkuši tieši jauni cilvēki savos youtube raidījumos. Vecie āži mazāk uzdrošinās pateikt, tie politkorekti paklusē par Kivu, ķip "visi peldam vienā dīķī", kamēr jaunie mierīgi un atklāti paņirdz par resno klaunu.
Pikachio @ 21.08.2024 18:25Šodien izklaides ar Keitiju, kamēr Mia aizvesta uz bērnudārzu. Tik acīmredzami, ka viņiem traucē tas bērns.
Tiešām bail domāt, kas būs vēlāk, kad tas bērns izaugs.
salvija @ 21.08.2024 18:55
Var jau būt, ka Mia bija tur klāt un piedalījās šīs dienas superbestdeda izklaidēs. Tikai Lienei šķita, ka jāatrāda tikai Keitija. Mia viņas ieskatā nebija svarīga. Var jau būt arī tā.
Bet tas nozīmē tiešām vienīgi to, cik acīmredzami, ka viņiem traucē tas bērns.
Tusnelda @ 21.08.2024 17:21Laikam Maškai veca informācija, tikko paskatījos, ka 0:15 ir izziņots "slepenais mākslinieks".
Jeb īsumā par Kiviču - baro vilku, kā gribi, tāpat uz mežu skatīsies.😆
Pikachio @ 21.08.2024 18:59
Nebija Mia tur. Parasti viņu var pamanīt kādā mirklī, bet šodien nebija tur ne tuvu.
Incognito @ 21.08.2024 17:23Kivīts, kārumnieks pāršērojis nevis savas kundzes storiju, kur šai mati gari izauguši, bet gan jaunu blondu zaķi Amandu. Jā, Andž’, tev jau tādu gribētos. Tāda pasauktu uz tēju, papēži vien nozibsnītu
ak vai kā tad tā, Mia tak dienu un nakti brecot un saucot pēc Keitijas , bet te nepaņem līdziPikachio @ 21.08.2024 18:59
Nebija Mia tur. Parasti viņu var pamanīt kādā mirklī, bet šodien nebija tur ne tuvu.
qwe @ 21.08.2024 19:42ak vai kā tad tā, Mia tak dienu un nakti brecot un saucot pēc Keitijas , bet te nepaņem līdzi