barbieyyy @ 09.08.2024 14:32
Vienreiz šī pagāja garām Dammē,kā es nosmējos brutāli ņirdzu,šī atskatījās un dusmīgi kaut ko nobēra,gan jau nolādēja lai,man neaug mati. Bet paskats bija recigs,tie mati ?? pinkaini,netīri un šausmīgi sausi un cāļa dzelteni ?
Neiil @ 09.08.2024 13:39Madaras Jāni personīgi pazīstu! Ļoti vienkāršs, rūpīgs, gudrs, nu tāds kādam vīrietim būtu jābūt
Incognito @ 09.08.2024 14:31
Es vispār nesaprotu kas tā par dīvainu pāra izpausmi, ka vecis slāj pa priekšu tā it kā savu babeni nopakaļ nemaz nepazīst. Visi normāli cilvēki iet kopā blakus. Kas viņi abi smird, ka nespēj viens otram blakus atrasties vai kas par lietu?
Hermiine89 @ 09.08.2024 15:00Vispār Ļenkuces dzīve un izskats man ļoti asociējas ar krievu balerīnu Anastasiju Voločkovu. Degradācija nepareizo partneru un alkohola iespaidā. Savu mentālo problēmu un atkarību noliegšana. Sevis nebeidzama slavināšana. Arī izkaltis dibens, pakulaini mateļi. Tai ar šķiet, ka visām skauž viņas talants un daile.
LilyLady @ 09.08.2024 15:01Es arī, kad to pakulu redzēju Spicē, nodomāju, ka kopskats nekopts, lēts. Mati sausi, nespodri, aplūzuši, redzams, ka labu frizieri nepazīst. Apģērbs nesaskaņots, prasts - ņujorker un sinsay apvienojums. Pilnīgi nekas vairs neliecina, ka Liene jelkad bijusi sabiedrības dāma, kas šļūc pa šikiem burziņiem.
Un to "Madara ir resna" - 100 punkti ievēma pankūkģīmis/plakanā pakaļa/ļumīgā miesa. Nevar rimties no skaudības. It kā Lienītei pašai mājās nebūtu visresnākais no visiem resnuļiem. ?
VolfaA @ 09.08.2024 15:15
Precīzi.
Turklāt tik bēdīgi tas viss neizskatītos, ja viņa sakopties atbilstoši laikmetam un vecumam. :) Pieņemu, kā var izskatīties loti labi.
Minelūše @ 09.08.2024 15:27Es vienmēr atcerēšos, kā pagājušajā ziemā redzēju Kivi uz ielas. Zaļš tārpa mētelis, sarkana cepure. Izskatījās pēc pohaina salaveča. Pagāju drusku tālāk un sāku ņirgt.
Pikachio @ 09.08.2024 15:09
Viņi tā visur iet. Toreiz Liepājā, kad viņi gāja "muzicēt" uz to jūrmalas kafeni, bēbis slāja pa priekšu un lieņux no muguras skrēja. Bet kā nonāca pie ieejas uz jūrmalu uzreiz demonstratīvi sadevās rokās, tjipa lai visi fani redz, kas par mīļu pārīti.
Rozāforums @ 09.08.2024 17:11
jaaa, pagājšgad ulmanņgatves maxxximā tas pats- tusnis slāj pa priekšu ar groziņu ,ļena pa aizmuguri kā sunītis ... pieļauju ka kivī viņa vienkārši zb (narcisms utt) vai arī vnk negrib neko viņai pirkt,tāpēc sagrābj sev piebaldziņas un skrien uz kasi :D
Helga Andersson @ 09.08.2024 17:44Runājot par Čuru Andra nenormālo agresiju - nu kurš normāls vītietis uzskatīs, ka sievieti laist pa apli (izvarot) un izdrāzt kā smirdīgu cūku ir ok??? Kā te kaut kas reiz teica - kad liekas, ka nav vairs, kur zemāk krist, Andža klauvē no apakšas ?
Helga Andersson @ 09.08.2024 17:44Runājot par Čuru Andra nenormālo agresiju - nu kurš normāls vītietis uzskatīs, ka sievieti laist pa apli (izvarot) un izdrāzt kā smirdīgu cūku ir ok??? Kā te kaut kas reiz teica - kad liekas, ka nav vairs, kur zemāk krist, Andža klauvē no apakšas ?
Dāmas, šīs individuālās ziņas, kas tika sūtītas no Kiviča-te būtu jāceļ trauksme un jāziņo, jāvērš sabiedrības uzmanība. Sievietei šādas ziņas nebūtu jāsaņem. Tas lops jau sen ir pārkāpis visas robežas, bet nu šis ir NENORMĀLI!!!Helga Andersson @ 09.08.2024 17:44Runājot par Čuru Andra nenormālo agresiju - nu kurš normāls vītietis uzskatīs, ka sievieti laist pa apli (izvarot) un izdrāzt kā smirdīgu cūku ir ok??? Kā te kaut kas reiz teica - kad liekas, ka nav vairs, kur zemāk krist, Andža klauvē no apakšas ?
It kā Tu ko zinātu @ 09.08.2024 19:28Dāmas, šīs individuālās ziņas, kas tika sūtītas no Kiviča-te būtu jāceļ trauksme un jāziņo, jāvērš sabiedrības uzmanība. Sievietei šādas ziņas nebūtu jāsaņem. Tas lops jau sen ir pārkāpis visas robežas, bet nu šis ir NENORMĀLI!!!
lai suncis nepaspēj paprasīt ko nopirktIncognito @ 09.08.2024 14:31
Es vispār nesaprotu kas tā par dīvainu pāra izpausmi, ka vecis slāj pa priekšu tā it kā savu babeni nopakaļ nemaz nepazīst. Visi normāli cilvēki iet kopā blakus. Kas viņi abi smird, ka nespēj viens otram blakus atrasties vai kas par lietu?