Cerams vispār mājās neatbrauks😉qwe @ 04.08.2024 07:55varbūt resnais nemaz šodien nesteigsies mājas pie savas vecās mauķeles. Re jau ir story ar sawļēm salicis..varbūt tējinu vēl iedzers ar kādu
Gan jau bija dzērusi un nebija braucējaCreta @ 04.08.2024 11:22Interesanti kāpēc abos lievenīšos kundzīte nebija līdzi? Bērns saslima vai Kivis mājas arestu uzlicis.
Dovana @ 04.08.2024 11:24Gan jau bija dzērusi un nebija braucēja
No ļoti labi biežāk viņam viņai pa muti jādod!Tusnelda @ 04.08.2024 11:33
Gan jau Kivičs sadeva pa seju. Mati nav atrādīti, izpaliek arī gorīšanās pie spoguļa!
Kamēr zilumi nenoies, tikmēr Andirss varēs "koncertos" netraucēti spaidīt fanītes.
sidzha @ 04.08.2024 08:59Liene tā visu sadirš, ka paspēj vēl vairāk sadirst jau sadirsto.
Un šeit tiešām izskatās, ka Kivis licis Lienei tikt ar šo visu situāciju galā vienai. Un te rodas jautājums, vai tiešām pamest Pūciņu bija Kiviča vēlme, bet varbūt pašas Lienes?
Vēl jautājums, vai Kivim nākusi nu jau divu dienu apskaidrība, ka ar to sumazgu šis toč ir konkrētā pakaļā un ka šādi turpinoties jau būs pavisam drīz ar pliku pakaļu, ka pat lievenīšu var nebūt? Ja tā, tad Kivis var arī to duru Ginterenē iespundēt.
mauka dzīvokli netīra, resnais jau žēlojas ka visur spalvas ir. Laikam resnajam tas apnika un kaķis nonāca patversmēKnita @ 04.08.2024 11:42Kiviča profilā 9.jūlija postā Keitija ir nu ļoti aplipusi ar kaķu spalvām. Veca bilde? Vai arī tīrību mīlošā skaistumkaraliene divu nedēļu laikā nav savākusies iztīrīt dzīvokli; vai arī kaķis ir mājās, speciāli netiek atrādīts, tūlīt sekos raudu pilna intervija par ļauniem cilvēkiem, kuri apmelo.
smūtijs @ 04.08.2024 11:52Kādā tik tok profilā viņa tur pļūtī?
qwe @ 04.08.2024 11:51mauka dzīvokli netīra, resnais jau žēlojas ka visur spalvas ir. Laikam resnajam tas apnika un kaķis nonāca patversmē
Es ar nē 🤣🤣🤣salvija @ 04.08.2024 12:40Nez, kādienm dienestiem var zvanīt, ja ir pazudis kaķis un ir cerība, ka viņš atradies? Policija? Ātrā palīdzība? Ugunsdzēsēji? Nē, es tiešām nesaprotu!!!???
Yololo @ 04.08.2024 12:47Man ir 25 minūšu gara telefonsaruna no vakar-vakara ar sawļi zem mežezera. Nezinu, ko ar šo materiālu iesākt ? sawļe tagad mantojumus kārto, šodien (jā svētdienā), viņai jātiekoties ar advokātu. Esot ļoti mīlēta ģimene un nesaprotot to naidu. Līdzi veprim nebrauca, jo tas esot bārs. Kaķis ir pazudis un citēšu “es visādām iestādēm imantā un zolitudē paziņoju”, kad jautāju, kurām iestādēm tieši, atbilde “visām” ? ā, un viņai ir ļoti labas attiecības ar viņas (Ārena) meitām, bet ar to nedaloties, jo viņai par to neviens nemaksā ?
es padalīšos, bet mēģināšu saīsināt, jo 25min ir baigi ilgs laiks 😀 es uzdevos kā Santa no delfiem, un viņa teica, ka es izklausoties ļoti labestīga un jauka persona. Viņai ne mazākās nojausmas nebija, ka tā labestīgā persona ir foruma lezbe 🤣SantaC @ 04.08.2024 12:52
?
Wow! Varbūt vari iemest linku caur failiem.lv un padalīties ar lezbām? ?
Yololo @ 04.08.2024 12:47Man ir 25 minūšu gara telefonsaruna no vakar-vakara ar sawļi zem mežezera. Nezinu, ko ar šo materiālu iesākt ? sawļe tagad mantojumus kārto, šodien (jā svētdienā), viņai jātiekoties ar advokātu. Esot ļoti mīlēta ģimene un nesaprotot to naidu. Līdzi veprim nebrauca, jo tas esot bārs. Kaķis ir pazudis un citēšu “es visādām iestādēm imantā un zolitudē paziņoju”, kad jautāju, kurām iestādēm tieši, atbilde “visām” ? ā, un viņai ir ļoti labas attiecības ar viņas (Ārena) meitām, bet ar to nedaloties, jo viņai par to neviens nemaksā ?