Love @ 09.12.2021 23:19Liene paziņo, ka būs Q&A
Forums: sniedzas pēc popokorna ?
Scandinavian @ 09.12.2021 23:09Starp citu, Jūs te par Lienes smaganām, bet Madarai pēdėjā posta bildē arī kaut kas nav lāga.
tiešām abi sasprauduši visās vietās par “Lielo Interviju”. Laikam Norges Mežezers nopirkts, Ļenkai drosme ribās, taisa Q&A IG. Nu, lai drosme lasīt visus komentārus “kur Tavas meitas?”nikitinna @ 09.12.2021 20:22Liene sajūsmā, atkal var ņemties par Madaru. Pilnīgi var just to, ka nu tādu kaifu ķer...
LaikamGarlaicigi @ 10.12.2021 01:58tiešām abi sasprauduši visās vietās par “Lielo Interviju”. Laikam Norges Mežezers nopirkts, Ļenkai drosme ribās, taisa Q&A IG. Nu, lai drosme lasīt visus komentārus “kur Tavas meitas?”
Skaistslaiks @ 10.12.2021 10:56Es pilnīgi piekrītu iepriekšējam komentaram. Tas, ko Madara dara ir ar bāriņtiesas akceptu, ja tā nebūtu, un, ja Andrim tik ļoti interesētu bērni, tad viņš jau sen būtu panācis iespēju ar viņām tikties, un arī to darījis. Šeit viss ir acīmredzams, ka pat bāriņtiesa uzskata, ka bērniem ir labāk neatrasties viņiem tuvumā, kaut gan pilnīga tikšanās noteikti nav aizliegta, bet to var darīt kāda sociālā darbinieka klātbūtnē. Domāju, ka šeit bāriņtiesa lēma par labu Madarai tā pat kā Ārenam, pasargājot bērnus no ķengāšanas sociālos tīklos. Pie tam bāriņtiesa arī noteikti redzēja visus tos live un lēma, ka tā ir psiholoģiska vardarbība pret bērniem un viņu māti. Principā Andris panāca to, lai Lienei atņemtu viņas tiesības, paziņojot visai Latvijai kā viņi jājās tur pat kur bērni un traucēja viņiem, tā pat tagad runājot tos visus mēslus live par Madaru un meitenēm. Man ir vienalga kāds cilvēks ir Madara un ko viņa dara aiz aizslēgtām durvīm, bet viņa kā māte ir laba, un rūpējās par bērnu interesēm, un, lai arī es esmu pret bērnu nošķiršanu no kāda no vecākiem, bet, ja notiek dzeršana bērnu klātbūtnē, psiholoģiska traumēšana, perversība vai kā mēs redzam mūsdienās bērnu izvazāšana pa internetu, tad arī es 100% nelaistu savus bērnus tuvumā tādam vīrietim, varbūt ne kategoriski nē, bet tikai sociālā darbinieka klātbūtnē. Kā arī es saprotu kāpēc Madara dabūja orderi par netuvošanos viņai, jo nav jau noslēpums, ka Andris mēdz pacelt rokas. Tāpēc jā, lai kādas intervijas sniegtu Liene un Andris, viņi manas domas nemainītu, jo šis nav tikai Madara neļauj tikties ar bērniem, bet to ir lēmušas attiecīgās instances, un es uzticos tām, kā neitrālam viedoklim ne tiem diviem.
Tusnelda @ 10.12.2021 12:31
Tikšanās ar bērniem bija atļauta noteiktos laikos, Kivičs toreiz ķērca, ka neiešot jau pazemoties.
Un vēl pirms tam vāvuļoja, ka viņam ir tiesības satikt meitas, kad vien VIŅŠ grib.
LaikamGarlaicigi @ 10.12.2021 12:48
Bija bija tāda piebilde no Kiviča pāris reizes kautrīgi savos laivos. “Ceturtdienās un speciālista klātbūtnē”. Bija arī laivs, kuru ātri izdzēsa, kur teica, ka par saskarsmes tiesībām arī necīnīsies.
Bļin, būtu braucis un ticies kaut stundu, reabilitējis sevi speciālistu un eksenes acīs, izdzēsis to sasodīto vasaras bērnu plikbildi, atvainojies. Būtu viss ok.
alex48 @ 10.12.2021 14:09Protams ka Kivičs par saskarsmes tiesībām necīnīsies,jo izredžu nekādu.Kaut kādām morāles vērtībām tomēr ir jābūt.Trako tādēļ,ka Madarai gar degunu nevar pavicināt dūres un viņa darīs visu ko kungs vēlēsies.Vēl stāsta,ka rakstot Kimai par to ka pirkšot biļetes.Kā viņš var rakstīt,ja numuri nomainīti? Pinas un jaucas savos melos.Liene vēl pakūda,pabaksta.
Es viņai to pajautāju,mani momentā nobloķēja.☺Tāda ir mūsu godīgā Mīzaliene.allssuu @ 10.12.2021 13:04
Viņš tak nefiltrē ko viņš runā. Pateikt ka "100 metri ir 1 laba šāviena attālumā" ir principā draudi Madarai, ko viņš izteica publiski.
Un viņi izdara lāča pakalpojumu Madarai, jo Madara noteikti šo visu kāds sūtīs un tad beigās tas aizies uz tiesu.