KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

 
Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |
 
Reitings 227
Reģ: 19.10.2013
Miaa @ 08.12.2021 22:13
Izlasīju to rakstu. Es nepavisam neaizstāvu Kivičus un, protams, ka viņu dzīvesveids, uzdzīve un viss pārējais ir cita tēma par kuru pat nav vērts atkal sākt runāt, kā arī visas tās frāzes par to, ka izvedis Madaru no laukiem, ka nekad nav jutis pret viņu mīlestību utt. ir liekas un stulbas, bet vai tiešām nevienai, pilnīgi nevienai nešķiet, ka viņa teiktajā varētu būt arī daļa patiesības? Jā, viņi vairākkārt pierādījuši to, ka nav tie īstie cilvēki, kuru teiktajam baigi ticēt, bet tai pat laikā par Madaru nezinam vispār neko, jo, ja Liene visu acīs ir visa ļaunuma sakne, ģimeņu izjaucēja, alkoholiķe utt.,utjp., Madara ir tā labā, foršā, sportiskā, smaidīgā sieviete no kuras strāvo mīļums un labestība. Un kāpēc tā? Jo Kiviči nefiltrē informāciju, kuru publicē internetā, un jau iepriekš ar visu savu šovu un izgājienu palīdzību pierādījuši, ka ir tādi, kādi ir, bet Madara ļoti labi apguvusi māku internetā publicēt tikai labās lietas, līdz ar to neviens no mums, kas te spriedelē par viņiem jau teju 300 lappušu garumā, nezinām to, kāda viņa ir patiesībā, jo cilvēks reālajā dzīvē var būt pilnīgs pretstats tam, kāds ir internetā vai vispār sabiedrībā kā tādā. Kā jau minēju, neaizstāvu Kivičus, bet, lasot to rakstu, tomēr izvēlējos uz šo situāciju skatīties ar atvērtu prātu, pieļaujot, ka patiešām var būt tā, ka Madara, kura reālajā dzīvē nemaz nav tik balta un pūkaina, ir nolēmusi bērnus sakūdīt pret tēvu, melot par alimentu nemaksāšanu un visu pārējo, kaut kādu sev vien zināmu iemeslu dēļ. Sievietes var būt ļoti atriebīgas, manipulatīvas, skaudīgas un riebīgas (jā, arī pret pašu bērniem), ja runa iet par vēlēšanos ieriebt bijušajam. Un tikai tāpēc, ka Madara sabiedrības acīs par sevi atstājusi jaukas un gaišas meitenes iespaidu, nenozīmē, ka viņa ir tikpat jauks un gaišs cilvēks arī reālajā dzīvē. Vienkārši ir ļoti izdevīgi visu acīs būs labajai mammai, kura aizstāv bērnus pret briesmīgo tēvu, jo labi zina, ka sabiedrība būs viņas pusē, kaut vai tā iemesla dēļ, ka Kivičs daudzu acīs ir kretīns, bet Madara jauka un labiņa. Līdz ar to visi sliecas ticēt gādīgajai mammai, nevis kretīnam tētim, kurš šoreiz varbūt saka patiesību, bet neviens netic, jo pagātnē parādījis sevi no sliktās puses. Tas tā, mazliet pretējs viedoklis visiem šeit paustajiem.

Personīgi man, nekad nav licies ka Madara ir ļoti svēta,jo kura gan mēs tāda esam? Bet paskatoties kas ir publicēts no abām pusēm, es sliecos vairāk ticēt viņai. Bet iespējams mēs nekad pilnībā neuzzināsim viņas pusi, jo viņa vienkārši par to nerunā. Un iespējams tā ir pareizi. Andris to netīro veļu groza cik vien grib un kā grib.
Man personīgi liekas pretīgi ka vīrietis, kurš agrāk šo sievieti ņēma aiz rokas, sauca par savējo, tomēr apprecēja(itkā taču nemīlēja) un tomēr ir šajā "draudzībā" piedzimuši 2 bērni, tagad sauc par kuci, mauku utt. Un tādas frāzes jau izskanēja pirms Madara neļāva tikties ar meitenēm.
Pieņemu ka viņai vienkārši beidzās pacietība.
Lai vai ko viņa tur būtu vai nebūtu izdarīju, viņa ir un būs viņu bērnu māte.
Visvairāk jau šajā žēl meitenes, kuras gan jau vēlāk šo visu murgu sapratīs.
08.12.2021 23:31 |
 
Nepatīk
Reitings 77
Reģ: 07.12.2021
Biju iebraukusi ietekmēlos. Let’s try again dud😁😁
Iemetu acis uz Lieni Kiviču. Kad bija ar skulmi tad izskatījās pēc sabiedrības dāmas😁😁nu vismaz tajā kategorijā +\- . Tagad jau kā 2 gadi kopš sāpinās ar Andri, viņa izskatās arvien trakāk un trakāk -pēc nopērta suņa😁😁😁. Tad vel Deimone uzaudzē tas milzigas skropstas…
08.12.2021 23:47 |
 
Patīk
Reitings 1628
Reģ: 16.07.2021
- Par to, ka ne to cilvēku atrod attiecībām te netiesā (vismaz es). Man arī tik ar 3. nopietno reizi sanāca līdz baznīcas zvaniem.
- Par to, ka Instagram nav spogulis realitātē tak arī visiem skaidrs. Nafig to vēl cilāt.
- BET, tā narciskā psihopāta pašapmierināšanās visās platformās un medijos (kas kā kuru reizi glauda vai neglauda pa spalvai), un tās šizofrēniķes delīrija murgi IG vīkendos…. Tas ir šīs diskusijas stūrakmens, Manuprāt.
08.12.2021 23:49 |
 
Nepatīk
Reitings 77
Reģ: 07.12.2021
LaikamGarlaicigi @ 08.12.2021 23:49
- Par to, ka ne to cilvēku atrod attiecībām te netiesā (vismaz es). Man arī tik ar 3. nopietno reizi sanāca līdz baznīcas zvaniem.
- Par to, ka Instagram nav spogulis realitātē tak arī visiem skaidrs. Nafig to vēl cilāt.
- BET, tā narciskā psihopāta pašapmierināšanās visās platformās un medijos (kas kā kuru reizi glauda vai neglauda pa spalvai), un tās šizofrēniķes delīrija murgi IG vīkendos…. Tas ir šīs diskusijas stūrakmens, Manuprāt.

Kivics, burtiski ir sabojajis visu Ko vien vareja sabojat. Ja agrak auditorija bija 30+ cilveki Nu videja gajuma, ta tgd ir kaut kadi pusaudži,kas nak uz koncertiem ierekt Nu visadi neidi utt 😁😁. agrak bija grupa “tumsa” kivics Labi dziedaja. Tagad viss no ta ir padirsts. Nevaru iedomaties Vai vins vel spes sevi “nomazgat” pieauguso, situeto
Cilveku vidu😀
08.12.2021 23:57 |
 
Patīk
Reitings 19257
Reģ: 09.12.2015
Jā, jā, kā tad, ka Kivičs Madaru nemīlēja. Paskatieties jūtūbā dziesmu, ko šis viņai dzied, gaidot pirmo kopīgo mazuli. Tik apgarots un laimīgs. Palasiet tā laika intervijas, ko viņš saka par Madaru. Pat apprecējās taču Valentīndienā. Un tad 7 gadus mocījās bez mīlestības? Protams. 😁
Tā Madaras nemīlēšana ir tāda pat muldēšana, kā Lienītes pasaka par "jaunatklāto" klitoru.
08.12.2021 23:58 |
 
Patīk
Reitings 1628
Reģ: 16.07.2021
LilyLady @ 08.12.2021 23:58
Jā, jā, kā tad, ka Kivičs Madaru nemīlēja. Paskatieties jūtūbā dziesmu, ko šis viņai dzied, gaidot pirmo kopīgo mazuli. Tik apgarots un laimīgs. Palasiet tā laika intervijas, ko viņš saka par Madaru. Pat apprecējās taču Valentīndienā. Un tad 7 gadus mocījās bez mīlestības? Protams. ?
Tā Madaras nemīlēšana ir tāda pat muldēšana, kā Lienītes pasaka par "jaunatklāto" klitoru.

... un 13 orgasmiem dienā...
09.12.2021 00:17 |
 
Patīk
Reitings 1628
Reģ: 16.07.2021
Ļenkai tiešām liekas, ka būs laiks, kad viņa visiem patiks un visi par viņu jūsmos? OK, varbūt Ļenkai atmiņās ir laiks, kad nebija twitter un internets tik attīstīts, un tikai preses pārstāvji jūsmoja par "skaistumkaralieni / sabiedrības dāmu / skaisto Lieni Skulmi".
Bet tagad jebkurš mēnessērdzīgais var aizšaut ziņu jebkurai slavenībai. Nav influenceru un kontentkrieiteru, kuriem nepienāk šādas ziņas (un sliktākas). KUR NU vēl influencerim ar tik nelabu slavu kā Kivam un Ļenkai. Ir pat soc-profilu moderatori (profesija), kuri iet cauri slavenību komentāriem, dzēš rupjības, atbild uz jautājumiem, "ziņo attiecīgajām iestādēm", kad nepieciešams. Ja tādu nevar atļauties, tad vajag biezu ādu un labus nervus.
Īsumā: Varbūt influenceres darbs nav priekš Ļenkas. Vismaz ne šobrīd un ne Instagram.
09.12.2021 00:31 |
 
Reitings 5595
Reģ: 20.08.2021
Visu saprotu, ka mīlestība var beigties, kad ir krīze un pāris nespēj ar to tikt galā, ka ir grūti pieņemt lēmumu par šķiršanos, tomēr civilizēti beigt attiecības neviens nav atcēlis!
Tajā laikā kad Kivičs jājās ar Lieni, viņš bija precējies, fakts paliek fakts! Liene, pati svētā nevainība, nu paturi to savu klitoru stand by režīmā, nu vismaz sevi cienoša sieviete pagaidīs, kad vīrietis izšķiras, nokārto formalitātes, nē, tā vietā ir jāķidā netīrā veļa publiski.
Madarai domāju, ka bija ļoti grūts tas posms, but vienai un vēl par bērniem parūpēties!
Kivičs pirmajā gadā aizgāja uz bērnudārzu bērnu eglīti? Nē, jo bija klitors jāmeklē! Kivics bija uz bērnudārza izlaidumu? Nē, jo bija Tenerife jāķēza dzīvoklis!
Kivics sevi tik ļoti pozicionē kā gada tēvu, bet nu sorry, uz tiem svarīgākiem notikumiem viņš nepacentas nemaz tikt!
Nesaku, ka Madara ir perfekta, nebūt nē, bet pie tā kā viņa ir jauna (kā Liene saka neizglītota) viņa piekopj ļoti labu PR gājienu, nereaģē publiski! Tas ko viņi aizkulisēs dara, tas ir viņu ziņā! Bet normāli taču tas nebija, ka Liene saplēstus meiteņu legingus radīja....like whaaat? Ticu, ka Madarai ir lielas ambīcijas, un patik skaisti dzīvot etc un tomēr viņai ir jādomā ko meitenes ēdīs un ko vilks, nevar pateikt bērnam- tēvs nedod naudu, tātad neēdīsim!
09.12.2021 00:41 |
 
Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Par to publisko ķidāšanu piekrītu. Lieki un nevajadzīgi visam pusēm.
Bet par to jāšanos kamēr precēti... ja abi sķīrušies fiziski, laulība ir tikai dokuments.
09.12.2021 08:01 |
 
Patīk
Reitings 19257
Reģ: 09.12.2015
Maizīte ar kaviāru.😁
Tā pārsālītā laškrāsas pasta ir tikpat ļoti kaviārs, cik parasti vārīti rīsi ir rissoto..😁
Un vēl visam tam sāļumam virsū uzbērti svaigā ķiploka gabali...fui.
09.12.2021 08:01 |
 
Reitings 5595
Reģ: 20.08.2021
Sisenis @ 09.12.2021 08:01
Par to publisko ķidāšanu piekrītu. Lieki un nevajadzīgi visam pusēm.
Bet par to jāšanos kamēr precēti... ja abi sķīrušies fiziski, laulība ir tikai dokuments.

Cik atceros līdz Lienei, Madara ar Andri kopā dzīvoja, tā kā īsti izšķīrušies jau nebija!
09.12.2021 10:54 |
 
Reitings 1429
Reģ: 01.08.2021
Protams ka Madara nav nekāda svētule, un kautkāda daļa patiesības ir arī Kiviču teiktajā, bet nu veids un forma, kā Kivis izpaužas ir vnk zemisks. Fascinē arī momof4 izpausmes, kura ir pati degradējusies līdz kliņķim, pašai pilna pagātne ar tik daudz neglītām izdarībām, no kurām būtu aiz kauna zemē jāierokas, bet viņai pietiek bezkaunības kaunināt sievieti, kurai pati izjauca laulību. Nu mentāli vesels cilvēks nevar būt tik bezkaunīgs. Tur tiešām, draugi, pavisam nav labi. Paškritika tam sieviešu kārtas izstrādājumam ir pilnīga nulle. Un visi kas tai mīzalienei nepiekrīt, ir skaudīgi heiteri.
Domāju, ka cilvēki nostājas Madaras pusē nejau tāpēc, ka domā ka viņa ir ļoti godīga un pareiza, tā noteikti nav. Vienkārši cilvēki nespēj sagremot ļenkas acīmredzamo bezkaunību un muldēšanu un kiviča preteklības. Ja ļenkas vietā būtu kāda sakarīga sieviete, iespējams, ka sabiedrības nostāja būtu pilnīgi savādāka.
09.12.2021 11:30 |
 
Reitings 227
Reģ: 19.10.2013
Ai nu kāda Liene "Mum of 4". Par savām meitām viņa tā nebļauj kā par Kiviča meitām. Viņai vispār nevajadzēja līst iekšā Madaras meitu audzināšanā.
Ja viņa kaut vai pusi no tās enerģijas būtu veltījusi lai viņas meitas ar viņu runātu....
Bet vieglāk vienmēr bļaut ka visa pasaule pret viņiem sazvērējusies.
09.12.2021 11:52 |
 
Patīk
Reitings 19257
Reģ: 09.12.2015
Jā, es arī iesmeju par to mūmī of 4. Tāda māte, kas apdzērusies visai Latvijai atrādīja vannā izkarinātos pupus un sunīšpozas bildē apskatāma, ir kauna traips saviem bērniem. Tāpēc meitenes negrib būt publiskas un Ārens stingri sargā meitu privātumu, lai viņas necieš no mammītes bēdīgās slavas.
Liene un Kivičs ir derdzīgi vecāki, kam savu bērnu intereses ir pēdējā vietā. Galvenais, ka tik pievērst sev uzmanību jebkādā veidā.
09.12.2021 12:11 |
 
Reitings 5595
Reģ: 20.08.2021
LilyLady @ 09.12.2021 12:11
Jā, es arī iesmeju par to mūmī of 4. Tāda māte, kas apdzērusies visai Latvijai atrādīja vannā izkarinātos pupus un sunīšpozas bildē apskatāma, ir kauna traips saviem bērniem. Tāpēc meitenes negrib būt publiskas un Ārens stingri sargā meitu privātumu, lai viņas necieš no mammītes bēdīgās slavas.
Liene un Kivičs ir derdzīgi vecāki, kam savu bērnu intereses ir pēdējā vietā. Galvenais, ka tik pievērst sev uzmanību jebkādā veidā.

Arens acīmredzot zina, kā Lieni nolikt pie vietas! Un viņš pareizi dara, ka sargā meitas! Nevis ka Andris zākā Madaru, Lienei kaut kāds noteikums ir par Arenu, tas ir vairāk kā skaidrs, citadi taču arī tas būtu līdz ar zemi nolidzinats
09.12.2021 13:26 |
 
Reitings 830
Reģ: 05.06.2020
Domàju, ka Lienes meitām nemaz nav tik viegli. Viss šis tomēr skar viņas. Bērni mūsdienās ir nežēlīgi. Vecākā meita noteikti zina daudz par viņiem, lasa sociālos tīklus, izmanto Instagram utt… iespējams, arī šeit ir ietrāpījusi un lasījusi, ko par mammu raksta. Un vienaudźi, pieļauju domu, ka kāds tomēr to ir iemetis sejā, ka māte ir Liene, pretīgākais cilvēks pasaulē.
09.12.2021 13:55 |
 
Reitings 1352
Reģ: 20.07.2021
AnnijaB @ 09.12.2021 13:55
Domàju, ka Lienes meitām nemaz nav tik viegli. Viss šis tomēr skar viņas. Bērni mūsdienās ir nežēlīgi. Vecākā meita noteikti zina daudz par viņiem, lasa sociālos tīklus, izmanto Instagram utt… iespējams, arī šeit ir ietrāpījusi un lasījusi, ko par mammu raksta. Un vienaudźi, pieļauju domu, ka kāds tomēr to ir iemetis sejā, ka māte ir Liene, pretīgākais cilvēks pasaulē.

Bērni noteikti jūt kaunu, it sevišķi lielākās.Un skolās gan nākas dzirdēt daudz ko.Tamdēļ iespējams Arens neļauj publicēt un meitas nevēlas, lai zin vēl lielāka publika, ka viņas ir tās dzeguzes meitas. Kauns meitām par tādu māti.
Interesanti, Liene tā peras, kā vista pa pakulām, par Andra meitām un šis ka redz Madara, nedod atļauju uz Norvēģiju braukt Ziemassvētkos. A ko nerunā, ka Lienes meitas varētu braukt un netiek laistas, ko klusē šī par savām. Bāž degunu, kur nevajag. Madara pareizi dara, kad nelaiž uz Norvēģiju. Es tā pat darītu, pēc vasaras mēsliem, ko šie sastrādāja.
09.12.2021 14:27 |
 
Reitings 830
Reģ: 05.06.2020
Mazaa15 @ 09.12.2021 14:27

Bērni noteikti jūt kaunu, it sevišķi lielākās.Un skolās gan nākas dzirdēt daudz ko.Tamdēļ iespējams Arens neļauj publicēt un meitas nevēlas, lai zin vēl lielāka publika, ka viņas ir tās dzeguzes meitas. Kauns meitām par tādu māti.
Interesanti, Liene tā peras, kā vista pa pakulām, par Andra meitām un šis ka redz Madara, nedod atļauju uz Norvēģiju braukt Ziemassvētkos. A ko nerunā, ka Lienes meitas varētu braukt un netiek laistas, ko klusē šī par savām. Bāž degunu, kur nevajag. Madara pareizi dara, kad nelaiž uz Norvēģiju. Es tā pat darītu, pēc vasaras mēsliem, ko šie sastrādāja.
Lienei par savām meitām vienalga. Reti pretīga vecene. Gadiem savas meitas nav redzējusi, manuprāt. Žēl, ka tāda radītāja. Mia kjip svarīga, pārējās meitas nē. Nekad to nesapratīšu.
09.12.2021 14:30 |
 
Reitings 1352
Reģ: 20.07.2021
AnnijaB @ 09.12.2021 14:30
Lienei par savām meitām vienalga. Reti pretīga vecene. Gadiem savas meitas nav redzējusi, manuprāt. Žēl, ka tāda radītāja. Mia kjip svarīga, pārējās meitas nē. Nekad to nesapratīšu.

Interesanti būtu zināt, ko saka Ārens un piem. lielākā meita, par māti. Kad visur, tik bērna tēvu vaino, ka tas noskaņojis.
Un tas, kad abi apbežotie Lienei Arens atriebjas un Andrim Madara.. Un tik mīloši, jauki vecāki. Tik visi sazvērējušies. Savas vainas būtu atzinuši labāk.
09.12.2021 14:36 |
 
10 gadi
Reitings 8124
Reģ: 29.09.2009
Es tik daudz drāmas esmu palaidusi garām! 😭😛
09.12.2021 14:51 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits