un kam raksta?😄 es neiebraucu līdz galamAamelija @ 30.11.2021 23:41Pag, pag, par to slikto fizisko formu viņa DM raksta par Madaras tvirto augumu?
vivii @ 30.11.2021 23:33Ja Liene nemelotu, ka Andža ir mājās, tad sen jau būtu ielikusi bildi ar sevi - savā sexy tērpā un blakus Andžu, kurš tur Lienes pakaļu kā tajā pāļa video ???
Aamelija @ 30.11.2021 23:41Pag, pag, par to slikto fizisko formu viņa DM raksta par Madaras tvirto augumu?
AnnijaB @ 30.11.2021 23:43un kam raksta?? es neiebraucu līdz galam
LaikamGarlaicigi @ 30.11.2021 23:33??!? Nedēļu atpakaļ vēl nebija nekāda nojēga par iespējamu grāmatas izdevēju. Vēl vakar/šodien storijos "raksta grāmatu". Tagad viss jau tipogrāfijā ar kaut kādām Madaras kompromāta bildēm (neesmu redzējusi, neatsūtīja, bet kaut kas par ledusskapi). Nezinu. Neesmu izdevusi grāmatu. Varbūt kādam, kas strādā ar grāmatām makes sense.
LaikamGarlaicigi @ 30.11.2021 23:33??!? Nedēļu atpakaļ vēl nebija nekāda nojēga par iespējamu grāmatas izdevēju. Vēl vakar/šodien storijos "raksta grāmatu". Tagad viss jau tipogrāfijā ar kaut kādām Madaras kompromāta bildēm (neesmu redzējusi, neatsūtīja, bet kaut kas par ledusskapi). Nezinu. Neesmu izdevusi grāmatu. Varbūt kādam, kas strādā ar grāmatām makes sense.
Zheel, ka tad Kivis ar to kreeslu to pakullgalvu nenosita, taa nenormaalaa tak neatshuusies no Madaras visu dziivi
Zheel, ka tad Kivis ar to kreeslu to pakullgalvu nenosita, taa nenormaalaa tak neatshuusies no Madaras visu dziivi
Lienes izpratne par stilu: rozā un zilas zeķubikses vidusskolas laikā esot nenormālākā uzdrošināšanās :D :DMcSara @ 01.12.2021 11:02Pēdējais Ļenkas storijs....viņai esot izpratne par gaumi un stilu! Protams, par gaumi nestrīdas, bet nu vecā plekste dzīvo kaut kādā barbiju rozā burbuli! Tas viņas imidžs ir tāds lēts, šeit es nedomāju naudas ziņā, viņa izskatās vienkārši prasta sieviete!
Protams, ka norvēģi šitādu ērmu ierauga pasmaida, jo sevī priecājas, ka labi ar tādu nav kopā jādzīvo ?
nikitinna @ 01.12.2021 10:31
Njā, tā uzrakstīt...