Nebūs nekādas grāmatas!😊Ariete @ 17.02.2023 07:39Gan jau savā slavenajā grāmatā arī Ļenka sauks Madaru par noziedznieci ? Tiesnese ?
Nu labi, tāpat maz ticams ka tā grāmata kādreiz iznāks grāmatnīcās.
Nez, pati nav noziedzniece, ka pameta 3 meitas? ??
Melanija86 @ 16.02.2023 23:26Jus nemaz nezinat ko madara emocionali vinam nodarija. Viss tas teors ikdiena. Labi ka liene speja vinu izdabut ara no bedres. Velu tikai to labako parim
Neighbor @ 16.02.2023 23:38Neatklāšot detaļās apdzērusies vai pati liene vai kāda viņas aizstāve. Es gan varu atklāt detaļas, arī te dažas forumietes daudz ko zin par lienes iepriekšējo dzīvi. Un proti - pati savas 3 meitas nekad patstāvīgi nav audzinājusi un turējusi rūpi, allaž par to rūpējās jau tā ar dzīvi norūpējusies lienes māsa un mamma. Pa nakts stundām lienei ļoti patika vazāties pa vecrīgas nakts klubiem un medīt tur vīriešus, īpaši precētus. Meitas tādos brīžos tika atstātas vienas, dazkārt bez normāla ēdiena, jo kā zināms, lienes kulinārās prasmes ir stipri apšaubāmas. Vēl ir bijuši gadījumi, kad meitas tika uzticētas auklei, taču māte varone pat atļāvās pazust un neatbraukt pēc meitām laikā kā bija norunāts, par samaksu auklei arī palika parādā. Alkohola atkarības problēmas lienei ir bijušas vienmēr, tikai viņai ļoti tās patīk piedēvēt citiem. Vēl varētu turpināt. Bet pagaidām atstāšu vielu iztēlei un lienei un viņas aizstāvēm vielu pārdomām. Latvija un īpaši Rīga ir ļoti maza. Pavisam drīz varētu nākt atklātībā vēl neglaimojošāki fakti par lieni ja viņa turpinās tādā garā kā tagad.
Ainulai @ 17.02.2023 09:32Oj, ne tur!
Es gan ceru ,ka apdirsīsies un ne vienu reizi vien! Lai pati pasēž sūdos ko ventilē uz citiem!Danuta @ 17.02.2023 09:31
Neturi sveci zem pūra, stāsti vēl. Kad man būs brīvāks laiks, ielikšu informāciju no Cāļa. Jācer, ka Liene neapdirsīsies no tā, cik daudzi cilvēki zina informāciju, ko abi cenšas neafišēt publiski.
kuranavliene @ 17.02.2023 09:40Es gan ceru ,ka apdirsīsies un ne vienu reizi vien! Lai pati pasēž sūdos ko ventilē uz citiem!
Tici man nenāks,jo ne jau mēs jaucām ğimenes,ne jau mēs nodevām bērnus dēļ krāna.Ne jau mēs pirmās śļakstijām indi uz visām pusēm! Nu un ja mūsu vīri aizies,Lienīte varēs savākt viņai kā nekā atkritumi patīk! Bet normāli nekur neies,jo viņiem patīk atnākt no darba uz siltām garśīgām vakariņām,patīk kā mēs cepjam kotletes.Patīk ka mēs nevalkājamies visur līdzi.Viņiem patīk ka mums ir savas intereses, sava dzīve.Un neiebilst ka reizēm tiek pazāğēti,viņiem kā īstiem vīriešiem nekas iekšā nesalūzt.Salūzt tādam memmītim kā teftelim,un gan jau drīzi joņos tālēs zilajāsMelanija86 @ 17.02.2023 09:41Gan jau jums par visu sito dzive naks atpakal. Skataties pasas ka no tadam cusku matitem viri un draugi prom neaiziet gan jau zagejat vinus tapat ka izrunajaties seit.
Melanija86 @ 17.02.2023 09:41Gan jau jums par visu sito dzive naks atpakal. Skataties pasas ka no tadam cusku matitem viri un draugi prom neaiziet gan jau zagejat vinus tapat ka izrunajaties seit.
cmykk @ 17.02.2023 08:30protams, slikti, ka Bulis aizšļūca no ģimenes un krāpa sievu, bet man viņu ir drusku žēl, ka viņš uzrāvās uz tik ļoti garā vāju sievišķi. tagad šī ēna visu dzīvi vilksies līdzi. liekas tīri normāls džeks, bet,laikam, arī tādiem uznāk “aptumsums”. varam tikai iedomāties ar kādiem paņēmieniem pļencka šo sašņorēja?
Melanija86 @ 17.02.2023 09:41Gan jau jums par visu sito dzive naks atpakal. Skataties pasas ka no tadam cusku matitem viri un draugi prom neaiziet gan jau zagejat vinus tapat ka izrunajaties seit.
u.604737e44a238 @ 17.02.2023 10:12
Man Bulis pats tāds pajocīgs liekas. Pēdējā intervija "Ievā" bija tāda diezgan pabēdīga, vilka uz depresijas pusi. Gribas viņam lielas lomas, bet laikam neviens neko dižu nedod. Un gribas arī naudu, tāpēc nākas piedalīties glupā raidījumā un intervēt tādas aitas kā Didrihsone. Kaut kā ātri viņš, liekas, visu pulveri izšāva, jo vēl taču salīdzinoši jauns...Sakiet ko gribat, bet neviens sakarīgs vīrietis ilgstoši ar trako pīties nevar...