amoreamore @ 16.02.2023 12:37es ļoti atvainojos, dāmas. varbūt esmu palaidusi garām kaut ko, bet, kas tad tas ir par šovu kur zemu kritušie kirpiči būšot vadītāji? atceros, ka teftelis ar savu garneli kaut ko runāja par to, ka pēc tā kā viņus izmeta no slavenību šova, STV esot piedāvājuši jaunu projektu. Vieplis pat esot uz sapulcīti bijis (aha, ticam :D ). Kā tad tur palika? Būs/nebūs? Vai kārtējās planckas minhauzena izpausmes?
Arahne @ 16.02.2023 12:33
Nu jau, nu jau….te jau sāk izskatīties pēc “ja Liene saka, ka Danilāns ir labs, tad es principiāli teikšu, ka izbijis dzērājs un ir redzēti labāki”. Nu nopietni? Viņš ir cienījamā vecumā un regulāri redzu kamēr jaunie ar skūteriem nes no kājām gājējus, tikmēr Danilāna kungs raitā solī slāj pa Barona ielu. Nevajag jau tagad aplikt vecu cienījamu cilvēku tikai tāpēc, ka Lienei viņš patīk.
xoxobell @ 16.02.2023 13:19Blad, braukt mašīnā, filmēt storijus un kaut ko moralizēt ar aizmpampušu seju, nu tas ir kaut kas ???
Nav_vispar @ 16.02.2023 12:59Nez Kivičam nav kauns no pārējiem, ka Liene viņam kā aste pielipusi?
EsPati @ 16.02.2023 14:03
Man pat aiz sava ekrāna kauns nedaudz palika Lienes vietā ? Veču sanāksme, vieni vīrieši tur. Varbūt grib uzsist sakarīgu klaču, bet nē, tā plekste kā spoks VISUR apkārt. Nedod dies palaidīs vaļīgāk to pavadu. Kā var tik ļoti neļaut kaut nedaudz vīram atvilkt elpu. Es takā nemanīju, ka citiem līdzi otras pusītes tur ?? Ko šitā sadomājusies..Mia gan jau ar kaut kur tur ir stūrī iebāzta ?
kivis ir tāds memļaks,vnk pizdzec. Viens pats nemaz nemāk dzīvot (te jau bija patiess novērojums, ka viņš kā mērkaķis pie zara ķeras,tā šis pie sievietēm neiet prom, kamēr nākamās nav. No mammas pupa pie sievietes un tā tik mainot, kā zeķes, kas šo lielo bērnu var aptekalēt, galviņu papaijāt, uzslavēt un palielīt par neko, lai neabižojas.LilyLady @ 16.02.2023 14:11
Mia dārziņā. Gan jau tup tur līdz pēdējam, līdz 19 vakarā. Lai māmulīte dzeguzīte izkārtu mēli var skriet līdzi bīlovedam pa visām viņa ģēlām. Tas tiešām ir kaut kas neredzēts, ka vecenei vispār var nebūt savas dzīves, savas intereses, savas darīšanas. Citi veči Kivi noteikti izņirdz par to, ka sieva šo kā zīdaini visur aiz rociņas vadā un blakus stāv.?♀️
magdalena333 @ 16.02.2023 14:06Nevar, Ļenka tak Z-scars menedžere, un tagad arī dīdžejs, kā tad bez viņas, viņa tak rukā tagad melnu muti?
Minelūše @ 16.02.2023 14:37Es traka paliktu, ja mans partneris visur staigātu man pakaļ, maisītos pa vidu maniem kolēģiem, jauktos pa manām darba darīšanām un vēl to visu filmētu no visiem iespējamajiem leņķiem.
Kā var nebūt neērti? Viņa tiešām nejūtas kā piektais ritenis tajā vīriešu saietā? Come on, Liene, atrodi taču sev kādu lietderīgu nodarbošanos, vislabāk darbu un atstāj to Andri vienu uz kādu laiku. Nekas viņam nenotiks!
Tu arī ievēroju to zilumu?LabaDabaDa @ 16.02.2023 13:28
Gluži manas domas - 42 gados sēdēt Imantas autostāvvietā ar fingāli uz piepampušās sejas un mācīt citus, kā pareizi dzīvot. Tas ir vienkārši vāks!
EsPati @ 16.02.2023 14:03
Man pat aiz sava ekrāna kauns nedaudz palika Lienes vietā ? Veču sanāksme, vieni vīrieši tur. Varbūt grib uzsist sakarīgu klaču, bet nē, tā plekste kā spoks VISUR apkārt. Nedod dies palaidīs vaļīgāk to pavadu. Kā var tik ļoti neļaut kaut nedaudz vīram atvilkt elpu. Es takā nemanīju, ka citiem līdzi otras pusītes tur ?? Ko šitā sadomājusies..Mia gan jau ar kaut kur tur ir stūrī iebāzta ?