MeltedCheese @ 07.02.2023 21:03Kāpēc latgale vienmēr un visur tiek uzskatīta par dziļiem laukiem? ? tā tracina šis aplamais apgalvojums.
kuranavliene @ 07.02.2023 19:05Nav jāapvaino ne Latgale ne gerevņas! It kā tur nedzīvotu cilvēki,bet idioti!
Varbūt nabadzīgākais,bet ar sirsnīgākajiem cilvēkiem.Bet varbūt beigsim tēlot Lienes un nedalīsim sevi rīdziniecēs un latgalietēs no ģervņām!😊LaikamGarlaicigi @ 07.02.2023 21:25
Nabadzīgākais reģions (laikam) un vistālāk no Rīgas - ģerevņa.
Agnessse @ 08.02.2023 09:51Es nevaru. Tas ir tik komiski un skumji reizē. Teftelis un frikadele - lielie sportisti. Vai tik negatavojas olimpiskajām spēlēm Minhauzena sindroma disciplīnā?
Knabsab @ 07.02.2023 21:40Andrim totāli pofig uz Lieni. Ja viņš kā "treneris" ļauj savai sievietei tā čakarēt savu ķermeni! Viņš vispār ir pievērsis uzmanību, ka viņai ceļi pietupienos vienmēr iet pāri purngaliem? Vai šodienas "jauno" vingrinājumu - viņa iztaisno kājas pilnībā atzpiežot svaru. Wtf! Trenerim tas būtu momentāli jālabo, bet Kivičas vnk jau ir pofig uz Lieni un tāpēc neiespringst.
elfa* @ 08.02.2023 13:51Treneris Kivičs...
Ja viņš ir treneris, tad es esmu baletdejotāja. Sen atpakaļ bērnībā pamēģināju baleta pulciņā iet. Tas skaitās.
Man sāp ceļi skatoties uz to, kā viņa pilda vingrojumus.
Incognito @ 08.02.2023 16:23Lips of kiss meistars “apskatīšoties vai viss kārtībā” jebšu bliezīs tik vēl injekcijas pa virsu, jo iepriekšējās jau kaut kur aizpeldējušas un viss Džolijas profils ir sašļucis kā bijis