LabaDabaDa @ 07.02.2023 07:20Spriežot pēc aizdomīgā klusuma, Kiviči cenšas izmantot dziedējošo pilnmēnesi, vai ko nu tur Liene savā instā bija reklamējusi :D Droši vien stāv uz galvas kādā jogas pozā, lai čakras saslēdzas.
Vispār, kā gan viņa joprojām nav iedomājusies kļūt par astroloģi! Tas viņai dikti piestāvētu...
Ariete @ 07.02.2023 15:2526 cilvēkiem varēs spēlēt arī savu Zscars mega koncertu ?
Man laukos tautas namā uz koncertiem vairāk nāk cilvēku
Spinosaurus @ 07.02.2023 16:28Gan jau, ka daļa ir sadāvinātās biļetes “savējiem”, nevis pārdotās ?
Hanah @ 07.02.2023 16:18Kāpēc laukos cilvēki izvēlas ņemt rakvernieku, jo būsim godīgi, cilvēki tur dzīvo nedaudz citā burbulī, un, iespējams, tiešām atceras z-scars laikus, kad tā bija relatīvi normāla latviešu grupa.
Laukos tik tiešām cilvēki nesēž instagramos, neseko kivjiem, nelasa forumus. Varbūt redzēja viņus pa STV, bet tur jau arī viņi spēlēja šovu un izlikās par labākiem.
Agnessse @ 07.02.2023 16:03
O, jā. Pilnai laimei vēl varētu sapīties ar Šomasi un kantori nosaukt "debiLIENES" - sakārt spīzdīgus un spalvainus grabuļus ausīs, salikt sev apkārt dziedējošus akmeņus un kristālus, un runāt kaut kādas ezotēriskās stulbības, manifestēt... Tieši viņu prasmju līmenim atbilstoši.
GrabuļLiene @ 07.02.2023 16:47
Ak Dievs, man prātà ienāca briesmīga doma, kivičs+Šomase ?
Kļūs abi par akmeņu pavēlniekiem un Uģi Kuģi2??
Hanah @ 07.02.2023 16:18Kāpēc laukos cilvēki izvēlas ņemt rakvernieku, jo būsim godīgi, cilvēki tur dzīvo nedaudz citā burbulī, un, iespējams, tiešām atceras z-scars laikus, kad tā bija relatīvi normāla latviešu grupa.
Laukos tik tiešām cilvēki nesēž instagramos, neseko kivjiem, nelasa forumus. Varbūt redzēja viņus pa STV, bet tur jau arī viņi spēlēja šovu un izlikās par labākiem.
yay @ 07.02.2023 17:33
nene, es dzīvoju laukos - te ņem normālus muzikantus. Varbūt kaut kur latgalē, ģerevņās viņa plakāts vēl pie sienas.
Es dzīvoju gandrīz Latgalē, bet te nevienam Kivičs neinteresē toč 😁yay @ 07.02.2023 17:33
nene, es dzīvoju laukos - te ņem normālus muzikantus. Varbūt kaut kur latgalē, ģerevņās viņa plakāts vēl pie sienas.
tā cepure vispār kaut kāds pipec 🤣🤡🤡🤡🤡🤡North @ 07.02.2023 18:03Nav svaigs video (novembris), bet smieklīgi kā viņš to rozā bērnu cepuri visu sarunas laiku piekārto ?
https://www.instagram.com/tv/CljeW-mIQdR/?igshid=MWI4MTIyMDE=
Nav jāapvaino ne Latgale ne gerevņas! It kā tur nedzīvotu cilvēki,bet idioti!yay @ 07.02.2023 17:33
Nav, nav tā. Es dzīvoju laukos. Manu draugu lokā skaitās sliktais tonis par viņiem pat runāt, kur nu vēl ņemt kiviču par muzikantu. Nu varbūt tādi pavisam ar lauķu domāšanu un dzīvesveidu.Hanah @ 07.02.2023 16:18Kāpēc laukos cilvēki izvēlas ņemt rakvernieku, jo būsim godīgi, cilvēki tur dzīvo nedaudz citā burbulī, un, iespējams, tiešām atceras z-scars laikus, kad tā bija relatīvi normāla latviešu grupa.