qwe @ 06.02.2023 12:40Paskatoties Andra pēdējo video par supernovu, jāsaka ir viens - viņa izskats jau konkrēti atgādina bomzi, tā nekoptā bārda un uzburbušais deguns un sejas pampums ....brrr
Murka39 @ 06.02.2023 10:36Dienā, kad Madarai ar Kiviču bija kāzas? Domāju, ka ne.
qwe @ 06.02.2023 12:40Paskatoties Andra pēdējo video par supernovu, jāsaka ir viens - viņa izskats jau konkrēti atgādina bomzi, tā nekoptā bārda un uzburbušais deguns un sejas pampums ....brrr
Knabsab @ 06.02.2023 11:59Es esmu nikna! Kā tā plancka ir mocījusi to bērnu brīvdienās! Uz Kuldīgu no Rīgas ir jabrauc 2h! Viņi izbraukā turp un atpakaļ laikā, kad bērnam jau vajadzēja būt gultā! Pēc tam sèž nakts vidū auto, ko tā Mia darīja visu to laiku?!?!?! Lienei vispār ir kaut grams veselā saprāta? Es pat nezinu kādas neirozes bērnam var piemesties no tāda nerežīma un pus dienas pavadīšanas automašīnā.
Mercury6 @ 06.02.2023 13:00
Bet Liene noteikti ārdīsies viņu kāzu datumā. Atcerēsies atkal par smuko, jauno Madaru.
GrabuļLiene @ 06.02.2023 14:25Bet galvenais uzsvars tajā ir par nodokļu maksātāju naudu.. gribas vienkārši iemest ar smagu ķieģeli viņa sejā. Pats tiks ļoti apzinīgi maksā nodokļus, uztur savas pamestās meitas.. pardon, vienu vairs tikai sauc par meitu, jo otra atļaujās pateikt nē.
Knabsab @ 06.02.2023 11:59Es esmu nikna! Kā tā plancka ir mocījusi to bērnu brīvdienās! Uz Kuldīgu no Rīgas ir jabrauc 2h! Viņi izbraukā turp un atpakaļ laikā, kad bērnam jau vajadzēja būt gultā! Pēc tam sèž nakts vidū auto, ko tā Mia darīja visu to laiku?!?!?! Lienei vispār ir kaut grams veselā saprāta? Es pat nezinu kādas neirozes bērnam var piemesties no tāda nerežīma un pus dienas pavadīšanas automašīnā.
Nu ja viņam 50 eur žēl priekš kurtkas puikam,šaubos ka labprātīgi tos 150 maksās,tad kāda uzturēšana? Visdrīzāk fonds maksā.Mathilde @ 06.02.2023 14:53
Es esmu kautkur lasījusi, ka kirpičs arī dēlu īpaši neuztur, un arī par viņu tiek maksāti no uzturfonda līdzekļi. ( bet šī info ir neskaidra)
Mathilde @ 06.02.2023 13:25
nu tāpēc es iepriekš rakstīju, ka tīrs tur nav. Nu, nevar tas bērns tādu slodzi izturēt. Un šaubos, ka māmuķis paņēmis termosiņu ar tēju, vai kādu siermaizīti vismaz. Tur nekas nav bijis un nebūs.
Kad tas bērns būs pavisam “ čupā”, tad nevienam no viņiem
nebūs vajadzīgs.
Varat iedomāties kaut vienu no kirpičiem vadājot bērnu uz kādu korekciju, spec.skolu, pielietojot īpašas metodes un vajadzības?!
Pudele un mistiskais maisījums- bērns mierīgs un guļ!
Danuta @ 06.02.2023 16:32Lienes storiji ar ēdienu.. kas tas vispār bija par ēdienu? Kartupeļi ar burkāniem un gaļu? 4 bērnu mātei vajadzētu jau gatavot sarežģītākus ēdienus vai arī, ja liec IG, tad iemācies noformēt nevis visu samest pļurā.
Mathilde @ 06.02.2023 16:48
bet kā viņa vispār to mazo bērnu baro? ( vai vispār baro?)
Nē, nu nevajag speciāli iznesties, bet tas, ko viņa rāda ir ārprāc.
Zirnīšu- burkānu sautējums ar frikadelītēm, vistas kotletītes ar kartupeļu biezeni, frikadeļu zupa, makaroni ar sieru ir visvienkāršākais, bet arī nav nekas no tā redzēts.
Es saprotu, ja abi vecāki raujās, nav laiks, bet tad pasūta ēdienu.
Ok, bija vista, bet, kur dārzeņi sagriezti, lai Mia var ēst?! viņa ņēma vistas stilbu rokās un ēda? Diezvai…
un pankūkas!!! kaut svētdienu rītos…auglīši sagriesti, burkāniņi mazie graušanai..
Es nezinu, bet es piedomāju, ko un kā gatavot savējiem, kad bija todlervecumā.( arī tagad) Lai uzturvielas pietiek, lai grauž, lai garšas izvērtē.
Gribētos to bērnu vismaz pabarot normāli.
Mathilde @ 06.02.2023 16:48
bet kā viņa vispār to mazo bērnu baro? ( vai vispār baro?)
Nē, nu nevajag speciāli iznesties, bet tas, ko viņa rāda ir ārprāc.
Zirnīšu- burkānu sautējums ar frikadelītēm, vistas kotletītes ar kartupeļu biezeni, frikadeļu zupa, makaroni ar sieru ir visvienkāršākais, bet arī nav nekas no tā redzēts.
Es saprotu, ja abi vecāki raujās, nav laiks, bet tad pasūta ēdienu.
Ok, bija vista, bet, kur dārzeņi sagriezti, lai Mia var ēst?! viņa ņēma vistas stilbu rokās un ēda? Diezvai…
un pankūkas!!! kaut svētdienu rītos…auglīši sagriesti, burkāniņi mazie graušanai..
Es nezinu, bet es piedomāju, ko un kā gatavot savējiem, kad bija todlervecumā.( arī tagad) Lai uzturvielas pietiek, lai grauž, lai garšas izvērtē.
Gribētos to bērnu vismaz pabarot normāli.